Перейти до змісту

Не дай Бог до такого допитись

vicit

Рекомендовані повідомлення

Не знаю чи по темі, та запощу сюди. Зранку почув крик на вулиці, вийшов на балкон, під рукою був фотоапарат... Нічого особливого, неадекватний чувак, та на 1 хв 10 сек відео чуть несталася трагедія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю чи по темі, та запощу сюди. Зранку почув крик на вулиці, вийшов на балкон, під рукою був фотоапарат... Нічого особливого, неадекватний чувак, та на 1 хв 10 сек відео чуть несталася трагедія

Більше всього що "Біла гарячка"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я би на місці водія Т5 вийшов би і такого пропі..она виписав би дибілу, шо йому би до кінця життя би не захотілось горілки чи ще шось вживати!

цеж із за такого придурка могла би сісти за грати ні в чьому не виновна людина....

одне слово мудак!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Створив тему щоб перенести пости з гумора, бо то нiфiга не смiшно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Воїн Світла...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я би на місці водія Т5 вийшов би і такого пропі..она виписав би дибілу, шо йому би до кінця життя би не захотілось горілки чи ще шось вживати!

цеж із за такого придурка могла би сісти за грати ні в чьому не виновна людина....

одне слово мудак!

"Грешно смеяться над больными людьми"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добре хоть люди допомогли не дали замерзнути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добре хоть люди допомогли не дали замерзнути

і попасти під колеса автомобіля 2-го разу вже б напевно непронесло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та біда це чорна. Не дай Боже мати в сім"ї такого родича. А в нього ж теж мама є,і є хтось,кому він потрібен...був.Шкода людину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой люди...Я був свідком такої халепи-епілепсія разом з "бєлочкою" хапнули одного чувака - так я його ледь впізнав - очі й лице стали як в китайоза,тіпло його як ганчірку вітром.І це водій-професіонал!А якби він за кермом своєї фури був в той момент?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А с шоферами такие случаи нередки. На работе пить нельзя. В выходные дорвутся, а если еще затяжные праздники, то хана. Выходят на работу, снова сухой закон и - здрасте. Был случай, друг рассказывал. Он сопровождал груз. Водила вел, как обычно. Приехали, разгрузились. Надо ехать, а шофер странно себя ведет, как будто ищет что-то, на вопросы не реагирует. Правда, тихо помешался. Скорую вызвали, белочку диагностировали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да уж, белочка на лицо(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...