Перейти до змісту

Бебіситінг, репетиторство


Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

Пропоную послуги по догляду за дітьми віком від півтора року: короткотривалий догляд, щоденний догляд, регулярний і епізодичний бебіситінг (малювання, англійська, розвиваючі ігри та іграшки, комп'ютерні презентації, спів, харчування, сон, дисципліна, активні вправи). Гарне ставлення до дітей гарантую. Прогулянки, забави теж. Дітей треба привозити до мене.

Поки ще не маю клієнтів це відбуватиметься в моїй однокімнатній квартрирі, але якщо піде справа, зніму більшу, комфортнішу.

Ціна за годину (якщо треба кілька годин) - 5 доларів.

Ціна за день без ночівлі (за одну дитину) при епізодичності послуги - 20 доларів, за день з ночівлею 25.

Ціна за місяць (я постійно в зоні досяжності, дзвоните, кажете, що треба, привозите дітятку) - 250 доларів (якщо двоє дітей, то 430).

Для дітей шкільного віку або старшого дошкільного можу запропонувати перегляд мультфільмів, пізнавальних передач, комп'ютерні ігри та навчання, виконання домашніх завдань, забирання з садочка (ціна цих послуг обговориться, якщо виникне необхідність).

Якщо є потреба, пропоную репетиторство з хімії (5 доларів година) і англійської [тільки для учнів середніх шкіл] (3-5 доларів година), навчання комп'ютерній грамоті [Віндовс, Ворд, Павер Поінт, Блокнот, Пейнт, основи Корел-Дро і т.д.](3-5 доларів година).

тел. 8050-9363451

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...