AK88 Опубліковано 13 Березня, 2013 в 22:38 #1 Опубліковано 13 Березня, 2013 в 22:38 Шукаю варіанти ремонту планшету Google Asus Nexus 7.Проблема: розбився тачскрін і скло. Відповідно, потрібна їх заміна.Основний критерій: вартість.Увага! Закордонні ціни на сам тачскрін зі склом для цієї моделі планшета знаю, тому готовий вислуховувати тільки адекватні пропозиції.Відповідно, ця тема актуальна максимум тиждень-півтора.Бо легше замовити з-за кордону річ, ніж тут суттєво переплачувати.Пропозиції і/або поради прошу писати мені у приват.
Deemon Опубліковано 14 Березня, 2013 в 05:31 #2 Опубліковано 14 Березня, 2013 в 05:31 Бо легше замовити з-за кордону річ, ніж тут суттєво переплачувати.А це прийдеться робити 100%.Більш ніж впевнений що в Луцьку\області ніхто не тримає таких запчастин на підхваті, а якщо і знайдеться на якомусь аукро, то ціни будуть "кусючі".Тому можна не гаяти часу, і замовляти там, а тут, тим часом, шукати пряморукого спеціаліста, котрий перекине деталі.Nexus 7 спроектований та виготовлений грамотно, має високу оцінку ремонтопригодності 7 з 10, тому складнощів з ним бути не повинно.
Sashapetrash Опубліковано 14 Березня, 2013 в 05:36 #3 Опубліковано 14 Березня, 2013 в 05:36 Бо легше замовити з-за кордону річ, ніж тут суттєво переплачувати. А це прийдеться робити 100%. Більш ніж впевнений що в Луцьку\області ніхто не тримає таких запчастин на підхваті, а якщо і знайдеться на якомусь аукро, то ціни будуть "кусючі". Тому можна не гаяти часу, і замовляти там, а тут, тим часом, шукати пряморукого спеціаліста, котрий перекине деталі. Nexus 7 спроектований та виготовлений грамотно, має високу оцінку ремонтопригодності 7 з 10, тому складнощів з ним бути не повинно. повністю підтримую, сам ремонтами займаюсь, в основному запчастини заказую по Україні якщо немає то ззакордону! ТС замовляйте запчастини, а з ремонтом можу допомогти
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.