Перейти до змісту

Пропала тяга машини

SaShurik

Рекомендовані повідомлення

.. я походу щось пропустив у вітчизняному автопромі :0159: , у карбюраторної Таврії є каталізатор? :_09:

Вибачаюсь, в карбюраторних немає. В інжекторних тавріях і славутах є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз тут пішла мова за карбюратори, то можливо хто знає, де можна придбати жиклер холостого ходу 44, 48 або 50 до карб. Солекс.

68fL.jpg

В автомагазинах, на ринках шукав - немає таких. Скрізь є тільки стандартні жиклери 40 або 41 для карбюраторів Солекс 21083 в зборі з електроклапаном. А мені треба даний жиклер окремо з карбюратора Солекс 21073

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз тут пішла мова за карбюратори, то можливо хто знає, де можна придбати жиклер холостого ходу 44, 48 або 50 до карб. Солекс.

68fL.jpg

В автомагазинах, на ринках шукав - немає таких. Скрізь є тільки стандартні жиклери 40 або 41 для карбюраторів Солекс 21083 в зборі з електроклапаном. А мені треба даний жиклер окремо з карбюратора Солекс 21073

мм. якщо не помиляюсь в рем.компекті повинні бути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

68fL.jpg

мм. якщо не помиляюсь в рем.компекті повинні бути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю чи у Славути є патрубок для підігріву карбюратора (на фото 6, на прикладі ВАЗ) Але у ВАЗах через відсутність подачі теплого повітря в зимовий період особливо у вологу холодну погоду це приводить до суттєвих втрат потужності, ефект провалу педалі газу.

post-1557-0-69387700-1363207532_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно глянути колір свічок після того як проїдешся оті максимальних 80 км/год. Тут читай про характеристику горючої суміші по свічках запалення http://www.scooter-tronix.ru/problems_svechi.php

1. Перевір/заміни високовольтні дроти.

2. Система запалення яка, якщо безконтактна спробуй замінити датчик хола, комутатор?

3. Спробуй замінити катушку запалення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно глянути колір свічок після того як проїдешся оті максимальних 80 км/год. Тут читай про характеристику горючої суміші по свічках запалення http://www.scooter-t...lems_svechi.php

1. Перевір/заміни високовольтні дроти.

2. Система запалення яка, якщо безконтактна спробуй замінити датчик хола, комутатор?

3. Спробуй замінити катушку запалення.

ні який тут пункт непідходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні який тут пункт непідходить.

Обгрунтуйте, аж самому цікаво чому. На високих обертах ДХ може некоректно робити, якщо є деффект. Решта теж варто перевірити, якщо є компрессія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Підкажіть телефони спеціалістів по карбюратору, що на пр. Волі та Львівській (ЛНТУ).

На Волі після 16.30 год. нікого вже не застав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при умові що карб справний, я би перевірив центробережний регулятор моменту запалення. На тягарцях могли розтянутись пружинки, і тоді на холостих і високих оборотах двигун працюватиме норм, а на середніх буде зараннє запалення, звідси і падіння динаміки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Першим ділом : якщо стоїть бензиновий фільтр (пластиковий) - подивись на місце кріплення (трубочки від бензину розмокають та деформуються) , і отвір подачі зменшується .

Якщо там все в порядку - свічки .

В себе шукав неділі дві )))) На шо тільки не думав ... а коли в кінці дійшов до фільтра (взяв на здачу) - неповірив своїм очам він був схожий на букву "В"!

найкращий варіант - http://detali.zp.ua/shop/vaz/pitanie/pitanie_58928.html.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такий батл майстів почався...

SaShurik, як вирішиш свою проблему, не забуть написати що було, ато треба визначити переможця :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юра, біля літака не далеко займається, по вулиці відродження. Координати не маю, але тут його мають знати 100%.

Хібащо, можу показати де знаходяться його бокси)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тему можна вже закривати! Машину зробив. Довелося поміняти диск щеплення та підшипник. Зняли коробку (250 грн. коштує) та за 1,5 години забрав машину. Робили на вул. Кірова р-н. Львівської.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...