Перейти до змісту

Вибираю Відяху

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібне відео на систему (грати в ІГРУШКІ)монітор19

Система

AMD Phenom2 X6 1055T (2.8GHz)

Охолодження XILENCE M608

М.Плата GIGABYTE GA-M68MT-D3

DDR3 1600 4GB

БЖ 500w чистих!!

ДОПОМОЖІТЬ ВИБРАТИ ВІДЯХУ!!!

Друге питання...На Коробці з проца пише AMD Phenom2 X6 2.8GHz,3.3GHz Turbo Core як поставити частоту проца 3.3 на вище вказаній материнці???Буду дуже вдячний!!

Опубліковано

Друге питання...На Коробці з проца пише AMD Phenom2 X6 2.8GHz,3.3GHz Turbo Core як поставити частоту проца 3.3 на вище вказаній материнці???Буду дуже вдячний!!

Це автоматом регулюється

С выходом на рынок Phenom II X6 компания AMD представила широкой общественности технологию Turbo Core. Суть ее работы заключается в динамическом управлении частотой вычислительных ядер. При интенсивной загрузке одного-трех ядер их частоты увеличиваются на 400-500 МГц. При этом частота неактивных ядер снижается до 800 МГц. В моменты срабатывания Turbo Core напряжение на процессоре повышается до 1,475 В, но тепловыделение все равно остается в рамках TDP, равном 125. При четырех-шести вычислительных потоках все ядра работают на частоте 2800 МГц. Управление частотой ядер и напряжением целиком и полностью возложено на BIOS совместимых материнских плат.

А про відео --- залежить від ігр і бюджету

Зараз необхідний мінімум Радеон 7770 , або GTX650Ті .

Опубліковано

Radeon 7850 , з монітором 19ка, будеш на ультра грати....нові ігри.

Опубліковано

Це автоматом регулюється

С выходом на рынок Phenom II X6 компания AMD представила широкой общественности технологию Turbo Core. Суть ее работы заключается в динамическом управлении частотой вычислительных ядер. При интенсивной загрузке одного-трех ядер их частоты увеличиваются на 400-500 МГц. При этом частота неактивных ядер снижается до 800 МГц. В моменты срабатывания Turbo Core напряжение на процессоре повышается до 1,475 В, но тепловыделение все равно остается в рамках TDP, равном 125. При четырех-шести вычислительных потоках все ядра работают на частоте 2800 МГц. Управление частотой ядер и напряжением целиком и полностью возложено на BIOS совместимых материнских плат.

А про відео --- залежить від ігр і бюджету

Зараз необхідний мінімум Радеон 7770 , або GTX650Ті .

тобто вони самі розганяються??

виробників також радьте!!

Опубліковано

Продивившись в РОЗЕТЦІ є такі варіанти

ATI

1/ http://hard.rozetka.com.ua/gigabyte_radeon_hd_7850_gv_r785oc_1gd/p239565/

2/ http://hard.rozetka.com.ua/sapphire_hd7850_11200_07_20g/p246179/

Nvidia

1/ http://hard.rozetka.com.ua/zotac_zt_60903_10m/p263005/

2/ http://hard.rozetka.com.ua/msi_n660_tf_2gd5oc/p23367

яку з ЦИХ????правда в Радіку 256біт,в Гефорс 192біт,..система в мене АМD!!!...пропозиції??

Опубліковано

Бери з 2 Гб пам"яті , яка на тебе дивиться , якщо не жаль грошей :_04:

Тіли спочатку погугли відгуки про карти : температура , шумність і т.п.

Опубліковано

мені дуже подобається виробник ZOTAC !! вона найбільше інтересує!!!....а з АМD ,буде дружити??? криза3 піде без лагів ??на таку конфу??

Опубліковано

Гикач, я не знаю хто тобі для таких задач нарадив цю материнку, но я б його кастрував... даби не плодилися такі

там слабеньке живлення для таких процесорів і старіша(повільніша) шина, хоча і зроблена добротно.

навіть якщо вона того проца і підтримує - то це постійне максимальне навантаження по живленню.

а щодо відашки - то 7850/7870 або 650ti. Взагалі якщо вже проц АМД - то треба було материнку брати на АМД і відашку відповідно АМД... тоді файно працюють всі задумки від АМД.

Опубліковано

Гикач, я не знаю хто тобі для таких задач нарадив цю материнку, но я б його кастрував... даби не плодилися такі

там слабеньке живлення для таких процесорів і старіша(повільніша) шина, хоча і зроблена добротно.

навіть якщо вона того проца і підтримує - то це постійне максимальне навантаження по живленню.

а щодо відашки - то 7850/7870 або 650ti. Взагалі якщо вже проц АМД - то треба було материнку брати на АМД і відашку відповідно АМД... тоді файно працюють всі задумки від АМД.

щодо мамкі детальніше???яку порадите?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...