Перейти до змісту

Потрібно підключити інтрнет в село

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

с. Бортяхівка Рожищенського р-ну.

Потрібно підключити нормальний інтернет хочаб 2 МБ. Є два бажаючих. Варіанти типу інтертелеком не цікавлять. Можливо радіо чи супутниковий. Короче будь-що, аби швидкість була нормальна і стабільна.

0990055365

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Не буду створювати нову темку. Моє село знаходиться за 5 км від Луцька телефону немає ( і сусіди **** не хочуть ділитися) підкажіть якійсь інет радіо чи супутник з нормальою швидкістю і безлімітним тарифом...

Опубліковано

за відсутністю ліні\ Укртелекому можу порадити звернутися до http://www.uar.net/ для підключення по техноогії 4G, адреса: 43000, Луцьк, пр.Перемоги 15/37

тел./факс: (0332) 740204, 740222

Опубліковано

В Г.Полонці нормальне Укртелекомівське ОГО! є. Пробивай телефон чи сусідів. Чи знайди монтера місцевого, він підкаже може що. Це найдешевший варіант.

Опубліковано

В мене на вулиці немає пари, тому телефон собі не підключу, від сусідів невийде (писав вище - **** не хочуть ділитися),

Опубліковано

сусіди у вас справжні українці, респект їм і уважуха :)))

а так на рахунок пар і так далі, йдіть в Укртелеком де сидять люди які займаються монтажем, і проводкою, можете домовитись за певну суму, вони точно можуть щось вам придумати з меншими затратами, або може бути таке що за певну плату буде чудо свобідна пара знайдеться.

Опубліковано

а так на рахунок пар і так далі, йдіть в Укртелеком де сидять люди які займаються монтажем, і проводкою, можете домовитись за певну суму, вони точно можуть щось вам придумати з меншими затратами, або може бути таке що за певну плату буде чудо свобідна пара знайдеться.

бував там нічого не вийшло сказали іди до проміня пиши заяву...
Опубліковано

від АТС далеко?

бував там нічого не вийшло сказали іди до проміня пиши заяву...

"там" - це де?

і познайомся з місцевим монтером,.. зараз телефони регулярно знімають, щоб він тебе повідомив, як тільки з'явиться.

Ше раз підкреслюю з місцевим монтером

Опубліковано

"там" - це де?

в місцевому АТС сказали немає пари на вулицю....а вільні номери в селі є

Опубліковано

"там" - це де?

А АТС хіба не Автоматизована Телефонна Станція?
Опубліковано

Mil@n_27, так, саме воно. А що тебе збентежило?

я про пару зрозумів і з першого разу :) Дивись ПП
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Люди добрі допоможіть!!! Хочу якийсь нормальний і-нет. Дротового немає(телефон дома є , станція аналогова) , інтертелеком і укртелеком не тянуть , і ще й останнім часом мтс глючити почав... Мешкаю я у смт Сенкевичівка Горохівського р-ну.

Підскажіть хто, порадьте , не минайте .... :_11:

Опубліковано

Можете спробувати Радіо інтернет від Візор.

http://internet.lutsk.ua/radio.php

П.С. Якщо цей провайдер ще не закрився. :_06:

Мабуть Візор не працює. На пошту писав їм - мовчать....

Є ще варіанти?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...