Перейти до змісту

Велодень 2013 - обговорення.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу до уваги декілька відео(а саме 11 )зняте на Go Pro Hero 2 прикріплену на шолом. Соррі якщо щось не так може ))). Відео йдуть вроді по порядку,клікайте наступне і так далі до останнього.

Відео яке дозволє відчути знову весь кайф і атмосферу дійства, поддержал і +!)

• Відповідей 415
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ще цікаво себе шукати на фото. там де сотні різних людей на різних велосипедах, і знаходиш себе лише по шоломі, бо нічого іншого не видно)

Опубліковано

Ще цікаво себе шукати на фото. там де сотні різних людей на різних велосипедах, і знаходиш себе лише по шоломі, бо нічого іншого не видно)

:0155: Плюсую))+++

Опубліковано

Попав на цю гіфку і зразу згадав про велодень :)

Я еще, когда слыхала о готовящейся рыцарской программе на Велодень, именно, так все себе и представляла :D

Опубліковано

Чималенька колона цього року зібралася :) бачив в колоні хтось знімав на камеру на шоломі, часом не GoPro? якщо так то чи не міг би скинути мені відео, скажімо на ex.ua і в ПП посилання. Завтра буду монтувати те що назнімали :)

Привіт.Знімав,закинув на Youtube,якщо потрібно оригінали можу передати.

Опубліковано

я думаю есть фото на "велодень 2014" (уж простите за скромность)

и мужчинка символ в футболочке)))

То мій син Івасик, маленький vanus

Опубліковано

Закінчив монтувати :) з певних причин не вийшло зняти так як хотілося, але маємо таке ось відео :)

Дякую за допомогу в зйомці under_world http://board.lutsk.u...51-under-world/ та restart2 http://board.lutsk.u.../3008-restart2/

Опубліковано

Закінчив монтувати :) з певних причин не вийшло зняти так як хотілося, але маємо таке ось відео :)

Дякую. Я навіть себе побачив

Опубліковано

Ще раз хочу подякувати всім за участь в Велодні! Все пройщло супер!!! Вже тиждень пройшов, а досі від драйву не відпускає:) Також дякую за гарні фото і відео! Скинула своїм в Запоріжжя (в них теж велодень був 26.05) позаздрили білою заздрістю, оцінили рівень і масштаб підготовки:)

• 10 місяців потому...
Опубліковано

Я так розумію, що цього року Велодень у Луцьку не буде організовуватись :_03: (просто не бачу ніякого обговореня на форумі)?!

Я розумію - нестабільна ситуація в країні і все таке, але...

Опубліковано

Я так розумію, що цього року Велодень у Луцьку не буде організовуватись :_03: (просто не бачу ніякого обговореня на форумі)?!

Я розумію - нестабільна ситуація в країні і все таке, але...

А звідки такі догадки?

До Велодня ще практично 2 місяці.

ІМХО ще рано братись за організацію. Поки інших проблем та клопоту хватає

Опубліковано

А звідки такі догадки?

До Велодня ще практично 2 місяці.

ІМХО ще рано братись за організацію. Поки інших проблем та клопоту хватає

просто у минулому році дана тема на форумі була піднятою ще 6 березня! От і подумав :-)

Ну значить добре! Будемо чекати :-) ))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...