Перейти до змісту

потрібно встановити супутникову антену

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

потрібно встановити супутникову антену другий повер будинку скільки це буде коштувати з антеною з тюнером з налаштуваням, Може хтось має номер хто цим займається?

Опубліковано

Оцей чоловік ставив мені другий тюнер, а родичам антену, недорого, якісно і швидко. Рекомендую.

http://board.lutsk.u.../2397-vetal999/

Недорого це скільки?Стандартна ціна 800-1000 гривень.Ціна коливається від вибору тюнера.

Опубліковано

Оцей чоловік ставив мені другий тюнер, а родичам антену, недорого, якісно і швидко. Рекомендую.

http://board.lutsk.u.../2397-vetal999/

Недорого це скільки?Стандартна ціна 800-1000 гривень.Ціна коливається від вибору тюнера.

Недорого, це дешевше ніж у всіх кого я обдзвонила по всіх оголошеннях у газетах і в Інтернеті. Якщо Вам цікаво, то зв’яжіться з людиною і домовляйтесь.

Опубліковано

Ціна залежить від: Тюнера,якості обладнання, якості кабеля, якості встановлення. Що впринципі є запорукою безпроблемного використовування впродовж тривалого часу. Неодноразово чув, приїхали встановили недорого(що чомусь дуже важливо), а потім трубки не беруть.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Ціна залежить від: Тюнера,якості обладнання, якості кабеля, якості встановлення. Що впринципі є запорукою безпроблемного використовування впродовж тривалого часу. Неодноразово чув, приїхали встановили недорого(що чомусь дуже важливо), а потім трубки не беруть.

100% правда...

P.S ... випадок з життя... попросили поправити... "не показує нічого".. антена на даху 5 поверху ...тюнер на 1

відкрутив F ... з нього як "березовий сік" капає вода... з тюнера Globo 4100 злив 2 ложки води ((((

...попросив у господарів номер телефону установщиків .... звоню ) ... А....У_У_У... " абонент не може прийняти ваш..."

• 3 місяця потому...
Опубліковано

В п’ятницю тюнер перестав працювати, я передзвонила і трубку взяли. Домовились на сьогодні. Поміняв на новий тюнер без проблем. Так що і недорого, і трубку беруть.

Опубліковано

В п’ятницю тюнер перестав працювати, я передзвонила і трубку взяли. Домовились на сьогодні. Поміняв на новий тюнер без проблем. Так що і недорого, і трубку беруть.

Радий за Вас, але якби цього не сталося, Ви мабуть це не афішували. Але добре що працюють відповідальні люди.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...