Перейти до змісту

№002 || NEW Велоквест повертається!

druid

Рекомендовані повідомлення

Или как вариант участие самих недовольних в разработке нового совмесного квеста .

А это уже определено. :)

Я с Мартензом попытаюсь не курить... ну или хоть траву разбавлять немного :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 128
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Дозволю собі невеличну порадку майбутнім квест-мейкерам :):

1) обов.язково зробити нормальну картку команди, на якій відмічатимуться суддями пройдені КП і час (паралельно теж саме в суддівському протоколі). Тоді чітко буде видно, маршрут, темп команди і пройдені КП.

2) проходження команд по різних маршрутах - штука нормальна, але треба ДУЖЕ добре все прорахувати (щоб не було великої різниці в дистанції)

Druid

Не обіжайсо :). Лучче виложи аля "офіційні результати" :)

В кого є якісь варті уваги фотки з квесту - треба їх якось зібрати, мож яку статейку замутимо. Та і про цікаво виложити&подивитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Результати квесту:

І місце - команда "Три товстуни"

Мельник Сергій

Олійник Роман

Доманський Юрій

Шмагін Олександр

Час - 3 год. 18 хв.; Бонуси - 40 хв.; Штрафи - 70 хв.; Результат - 3 год. 48 хв.

ІІ місце - команда "Швидкість не головне"

Буторович Ігор

Шпак Віталій

Нірода Дмитро

Час - 4 год. 06 хв.; Бонуси - 29 хв.; Штрафи - 15 хв.; Результат - 3 год. 52 хв.

ІІІ місце - команда "Фаворит"

Петрочук Дмитро

Гошко Володимир

Волинець Ярослав

Час - 3 год. 54 хв.; Бонуси - 29 хв.; Штрафи - 30 хв.; Результат - 3 год. 55 хв.

IV місце - команда "Вовки"

Войтович Василь

Войтович Ірина

Халавка Назар

Бондарук Максим

Час - 4 год. 24 хв.; Бонуси - 35 хв.; Штрафи - 15 хв.; Результат - 4 год. 04 хв.

V місце - команда "Адреналін"

Оришко Олександр

Спасовський Ігор

Пєсков Денис

Тимощук Володимир

Милько Андрій

Час - 3 год. 22 хв.; Бонуси - 27 хв.; Штрафи - 70 хв.; Результат - 4 год. 05 хв.

Інші - пізніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От зараза. Інет не працював. Не зміг швидко враженнями поділитись. ;)

Моє враження - квест супер. Звичайно недоліки були, але куди ж без них.

Як уже писав Ігрек, ми чекали агента лише на Луцьккондитері, бо він був не там.

І зовсм не зрозуміли завдання з тим язиком тещі. Але на те є підказки.

Та й взагалі загадки не могли бути легкими, бо тоді більшість команд падали б попереднім на хвіст. А так були реальні можливості поїхати не туди. А потім - придумуй другий варіант, або бери підказку. Моя думка.

Дякую організаторам за Квест. Молодці. І Велозоні за спонсорство. Прийдем скуповуватись :)

Мої висновки з квесту: Швидкість не головне і товстяки теж можуть крутити педалі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поїздили в принципі непогано, але зобовязаний висказати своє "фє"

ну до яких пір будуть "хлібзаводи" продовжуватись, до яких пір шукати КП потрібно в радіусі півкілометра від загаданого в загадці

плюс КП мають бути не в закаулках, в яких в ночі можна лише в г..но вступити і ні..я не знайти, вони повинні яскраво виділятись, бо це ВЕЛОквест, а не повзання по корчомахах

це моя думка про недоліки і треба нарешті їх виправляти

А може треба уважніше читати завдання? Їздив по тому маршруту. В закоулках нічого не шукав. Команда найшла всі точки. Не розумію.

Інше питання в тому, що нам, наприклад, біля вежі Чорторийських, прийшлось довго шукати КП. Адже спочатку шукали як до вежі доїхати, а вже десь хвилин через 20 дойшло, шо десь може бути пляшка з написом V. І тоді знайшли десь за 5 хвилин.

То хто винуватий? Переконаний, що самі учасники. Якби ми (і інші думаю теж) знали шо до вежі не доїхати, то й довго не блудили там, а зразу найшли пляшку. Висновок - треба краще знати своє місто, а не наганяти на "хлібзаводи" ;)

І ше трохи непонятно було з КП на Стрілецькій. Тут згідний, КП було троха далі, ніж ліцей. Ледь не пропустили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мы до сих пор не знаем, як до тої вежі добрацца :D

Зато лого Кромберга с этим Шубертом уже знают все :D

Команда найшла всі точки. Не розумію.

А тут я бы промолчал, потому как одну из тех самых точек, которых половина не нашла без подсказки, нашла не команда, а лично Igrek, по всем понятным причинам.

Удачи на следующем квесте :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Команда найшла всі точки.

Ну все-таки не всі - Тещин язик не знайшли. :) Цікаво - хоч хтось сам дійшов до цього?

А тут я бы промолчал, потому как одну из тех самых точек, которых половина не нашла без подсказки, нашла не команда, а лично Igrek, по всем понятным причинам.

А в тому і є сила команди. Я б сам, наприклад, не знайшов би ні військового ліцея, ні вежі Чорторийських. І не визначив би яка з веж Владича. А про стрільбу і ходіння на ходулях взагалі мовчу. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Команда найшла всі точки.

Ну все-таки не всі - Тещин язик не знайшли. :) Цікаво - хоч хтось сам дійшов до цього?

как не нашли? :)

я думал это известное в Луцке место...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

как не нашли? :)

я думал это известное в Луцке место...

Так як воно було намальоване в підказці - ми не здогадалися, що це там. А де Тещин Язик - це ми знаємо. Все не настільки запущено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так як воно було намальоване в підказці - ми не здогадалися, що це там. А де Тещин Язик - це ми знаємо. Все не настільки запущено.

гы... а скан в студию? :)

интересно, как намалевали такое понятие...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

difoto and Co догадались, хоть и угробили на этом кучу времени, найдя на аллейках парка загадочный угол (или букву Г) и пытаясь плясать от него :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гы... а скан в студию? :)

Ввечері, як вдома буду, бо малюночок там. Або може хто інший до вечора знайде під рукою.

А Difoto and Co. яку мали назву команди?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Костяная Голова" (или "Костяные Головы") :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

люди,киньте фотки с квеста и к к,плззззззззз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поїздили в принципі непогано, але зобовязаний висказати своє "фє"

ну до яких пір будуть "хлібзаводи" продовжуватись, до яких пір шукати КП потрібно в радіусі півкілометра від загаданого в загадці

плюс КП мають бути не в закаулках, в яких в ночі можна лише в г..но вступити і ні..я не знайти, вони повинні яскраво виділятись, бо це ВЕЛОквест, а не повзання по корчомахах

це моя думка про недоліки і треба нарешті їх виправляти

А може треба уважніше читати завдання? Їздив по тому маршруту. В закоулках нічого не шукав. Команда найшла всі точки. Не розумію.

Інше питання в тому, що нам, наприклад, біля вежі Чорторийських, прийшлось довго шукати КП. Адже спочатку шукали як до вежі доїхати, а вже десь хвилин через 20 дойшло, шо десь може бути пляшка з написом V. І тоді знайшли десь за 5 хвилин.

То хто винуватий? Переконаний, що самі учасники. Якби ми (і інші думаю теж) знали шо до вежі не доїхати, то й довго не блудили там, а зразу найшли пляшку. Висновок - треба краще знати своє місто, а не наганяти на "хлібзаводи" :)

І ше трохи непонятно було з КП на Стрілецькій. Тут згідний, КП було троха далі, ніж ліцей. Ледь не пропустили.

якшо 6 не найдурніших лбов не може доїхати до фініша, то це шось да й означає

шо кожна людина в луцьку зобовязана знати лого всіх заводів, тим паче новозбудованих. з вежою ми прокололись, але там ми могли витратити підказку, якої в нас не залишилось через тіж таки "хлібзаводи". так шо не треба гнати на когось якшо не знаєш як ми їхали і де ми їхали. бо коли команда на 6 КП йде на призовому місці а потім сходить з дистанції, то я незнаю як я ще маю реагувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dr.Martenzzz

ІМХУ, ти не правий.

Так, ляпи в квесті були :rolleyes:. І основною їх причиною я вважаю те, що багато речей робилося в останній момент.

Але думати "Якшо НАША КОМАНДА не перемогла, то квест - АЦТОЙ" - то є просто ЕГОЇЗМ і САМООБМАН.

Справа не в тому шо лби дурні/розумні чи там їхали повільно/швидко, є ще фактор везіння, удачі.

Та й в кінці-кінців, це ж ЗМАГАННЯ, то мусять бути й переможені.

Так шо май повагу до суперників та й організаторів теж.

Повір мені на слово, організатори затратили немало власного часу, грошей і зусиль на організацію квесту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dr.Martenzzz

А також мусять бути ці нескінченні розборки. Така вона людська психологія. Нікуди від неї не дітись. І я думаю нові організатори мають реальну можливість відчути те, що відчувають теперішні в повній мірі. Бажаю їм залізної витримки і мудрості. А Друїду - РЕВАНШУ :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dr.Martenzzz

ІМХУ, ти не правий.

Так, ляпи в квесті були :rolleyes:. І основною їх причиною я вважаю те, що багато речей робилося в останній момент.

Але думати "Якшо НАША КОМАНДА не перемогла, то квест - АЦТОЙ" - то є просто ЕГОЇЗМ і САМООБМАН.

Справа не в тому шо лби дурні/розумні чи там їхали повільно/швидко, є ще фактор везіння, удачі.

Так шо май повагу до суперників та й організаторів теж.

Повір мені на слово, організатори затратили немало власного часу, грошей і зусиль на організацію квесту.

ти від мене хоч раз слово ацтой почув? ти ж мене навіть не знаєш, щоб говорити як я ставлюсь до оточуючих. мені реально пофіг чи я програв чи виграв, мені шкода тих людей які приїзджали на фініш і з відчаю кидали вєлікі, тих які годинами шукали КП і реально засинали. фактор везіння на змаганнях це реальне зло, бо від прикладених тобою сил нічого не залежить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 druid : э якісь фото,кинь будь ласка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти від мене хоч раз слово ацтой почув? ти ж мене навіть не знаєш, щоб говорити як я ставлюсь до оточуючих. мені реально пофіг чи я програв чи виграв, мені шкода тих людей які приїзджали на фініш і з відчаю кидали вєлікі, тих які годинами шукали КП і реально засинали. фактор везіння на змаганнях це реальне зло, бо від прикладених тобою сил нічого не залежить.

Ні, такого слова АЦТОЙ я від тебе не чув. Просто в твоїх постах так і пре негатив.

Про твоє ставлення до оточуючих я також трошки маю уяву (я не забув як ви з КМД крутили той клятий двох-підвіс не заправці - і вдячний вам за це ;) ).

Просто ти висловив СВОЮ думку, а я свою - БЕЗ обрАз ;).

І якщо ви знаєте, як у наступному квесті уникнути подібних помилок - я буду тільки радий :).

ЗІ: Ребята, давайте жить дружно (с) Кот Леопольд ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Расслабляемся. Выдыхаем ;)

Фотки ;)© Samphayne

post-419-1191325876.jpg post-419-1191325841.jpg post-419-1191325798.jpg post-419-1191325749.jpg

post-419-1191326784.jpg post-419-1191326748.jpg post-419-1191326703.jpg post-419-1191326721.jpg

post-419-1191326551.jpg post-419-1191326533.jpg post-419-1191326513.jpg post-419-1191326393.jpg

post-419-1191326356.jpg post-419-1191326302.jpg post-419-1191326172.jpg post-419-1191326137.jpg

post-419-1191326104.jpg post-419-1191326073.jpg post-419-1191326032.jpg post-419-1191325984.jpg

post-419-1191325953.jpg post-419-1191325928.jpg post-419-1191325907.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хде самхейн? плюсадин! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хде самхейн? плюсадин! ;)

Тута я, а если бы на меня кое-кто на КП не наорал :) , фоток было бы гораздо больше. А то я переволновалась и про фотик вообще забыла. Так что - не судите строго..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гы... а скан в студию? :lopata:

post-761-1191342469.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мдя...

Уполз под стол и долго оттуда не выползал ;) (боялсо ТЕЩИ :)).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...