Перейти до змісту

Куплю б/у хлібопіч недорого.

businka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

чому бу? В інтернет магазинах бачила нові до 200грн. В мене делфа за 320 пече прекрасно.

До речі, моя сестра продає якусь німецьку хлібопічку за 350грн. Отто штеккер чи щось таке називається. Бу 2 буханки хліба. Вона спробувала заради цікавості і на тому все. Тільки місце на кухні займає.

Опубліковано

чому бу? В інтернет магазинах бачила нові до 200грн. В мене делфа за 320 пече прекрасно.

До речі, моя сестра продає якусь німецьку хлібопічку за 350грн. Отто штеккер чи щось таке називається. Бу 2 буханки хліба. Вона спробувала заради цікавості і на тому все. Тільки місце на кухні займає.

+1

в мене також делфа за 320

свої функції виконує на всі 100

Опубліковано

Вибачте, але до 200, такої ціни на нову хлібопіч не бачила ніде.Зазвичай хлібопіч купив, попік, натішився і стоїть вона пилюкою припадає. А купувати нову чи б/у це особиста справа кожного. Особисто коли я купувала авто, то за менші гроші можна можна було купити в автосалоні новий ВАЗ, який і дешевший і в ремонті не дуже дорогий і новий, але я купила Ауді б/у (трохи старше 10 років) і ще жодного разу не пошкудувала (тьфу-тьфу).Можна теж сказати яка різниця,ВАЗ машина-звір(прошу не ображатись власників ВАЗів), їде вперед- назад, везе куди треба, але... в дорозі відчуваєш помітну різницю. Так само і хлібопіч, маю з чим порівняти, у однієї куми чеська хлібопіч, а в іншої німецька, пекли хліб за однаковим рецептом, дріжджі і мука були однакові, на однокових программах, але хліб вийшов зовсім різний. З німецької як коровай, золотистий, пухкий, а з чеської, гливкуватий, мало вируханий, і бліднуватий.Це тестування вони провели коли замучились сперечатись яка мука краща, які дріжджі і тд. Безумовно інградієнти відіграють важливу роль у приготуванні, але від печі теж немало що залежить.

Куплено, прошу закрити тему.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...