Перейти до змісту

Кредитні послуги

yurkkkin

Рекомендовані повідомлення

Де реально за 1 день взяти 1000-2000тис гривень

Приват банк - не підходить. Є сумна історія.

Чи то Кредит готікою , чи то кредитна картка , (більшість банків надають послуги з 21 року ) мені тільки в цьому році виповнитсься 21 .

Є ідеї?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ідеї?

Тут на борді є користувач Tolik lt, він директор банку рускій стандарт, звернися до нього, можливо він тобі як однофорумчанину і допоможе :)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кредит наличными могут оформить граждане Украины в возрасте от 25 до 55 лет...

думаю не піде ця людина на таке -)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо в тебе сумна історія в "Прівєтіку" то скоріш за все банки тобі не дадуть бабла бо є електрона база кредитних історій.це моє імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо кредитну історію ти собі зіпсував в одному банку, в інший можеш вже не ходити. Скрізь буде однаково сумна історія. УБКІ є така штука.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну як сумна , кредитка є -) плачу в місяць відцоток і мінімалку. якби все норм. 1-2 рази не встигав закидати вчасно , а так все добре

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СанСет, я думаю, що для рускіх стандартів "ета ваше убки", якщо не зовсім по барабану то його важливість значно знижена.

Приблизно уявляючи собі менталітет власника цього банку, може порекомендувати тобі йти туди... Але будь обережним, думай що підписуєш і т.п.

Єдине що може стати на заваді це "самоуправство на місцях" усіляких троліків які не розуміють великої рускої широкої душі власника. Ібо вся рекламна кампанія цього банка направлена на роздачу кредитів практично всім, нафтобакси такі нафтобакси.

tinkoff250.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гроші знайшов, тема себе вичерпала.

Робота! ось де їх можна дістати )

навіть за 1-2 дні)

клоузед .плз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я теж хочу роботу за 2000 в день

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...