Перейти до змісту

LG Smart TV проблемка

simplestar

Рекомендовані повідомлення

Шановні форумчани маю проблему, може хто стикався і знайшов вихід з ситуації.

Купив собі телевізор LG з підтримкою Smart TV. Але в пошуках дешевшої пропозиції купив ТВ через інет-магазин. Як пізніше виявилось, що телик з Польщі і ПО адаптоване для цієї ж країни. В прошивці телевізора у виборі країни знаходження для смарта немає країн СНД. Відповідно зарегати на lgappstv.com і користуватися додатками не маю змоги. Думав вийти з ситуації шляхом реєстрації акаунта на сайті з вказанням країни Польща і на ТВ поставити в налаштуваннях Польщу. Однак стикнувся з проблемою, що ті країни що є в телику відсутні на сайті.

І тепер якби маю смарт тв, і якби не маю, оскільки маю доступ тільки до стандартних додатків які встановлені за замовчуванням (ютуб і тд)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На авто ринку є людина, яка возить різні телевізори з Польші. Я не чув щоб були проблеми, Вам би до нього підійти поспілкуватись, напевно він щось підкаже. Дізнаюсь його номер напишу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На авто ринку є людина, яка возить різні телевізори з Польші. Я не чув щоб були проблеми, Вам би до нього підійти поспілкуватись, напевно він щось підкаже. Дізнаюсь його номер напишу.

був би дуже вдячний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене телевізор LG lm620s з підтримкою Smart TV теж привезений з Польщі (на коробці напис - Wersja Polska), але ніяких подібних проблем не було і немає. І в переліку країн у налаштуваннях є Україна. Реєстрація відповідно пройшла успішно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

був би дуже вдячний

Ось номер тел. 0679752529 звати Юра.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене телевізор LG lm620s з підтримкою Smart TV теж привезений з Польщі (на коробці напис - Wersja Polska), але ніяких подібних проблем не було і немає. І в переліку країн у налаштуваннях є Україна. Реєстрація відповідно пройшла успішно.

Ну нарешті вийшло зарегатися, однак всьо або ж міжнародний стандарнтний контент LG або ж для поляндії.

А в тебе також доступний контент польський? Чи є якісь додатки з типу укр радіо чи укр канали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олл тв,Мегого нет,Новини 24,Новини перший русский,Діван тв і ше якась білібірда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А покупали в интернет-магазине в Украине или Польше? Если в Украине и такая лажа - то это просто "серый" телевизор и вас обманули!:( Если еще не прошло 14 дней то можете по закону вернуть! А если в Польше - то там все будет для них адаптировано и есть или нет языка других стран - это не так важно, главное, что есть язык той страны где продавался, хотя и LG и Samsung и другие, со Смартом, должны быть мультиязычными, но привязка к региону "продавцу" у них может быть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олл тв,Мегого нет,Новини 24,Новини перший русский,Діван тв і ше якась білібірда

А в мене і близько немає такого. Взагалі з доступного контенту немає нічого, що можло б ідентифікуватися як "наш" (рос - укр софт). Ні мегого, ні каналу "24"... Якась білібірда. І все на англійській мові. Мене від смарт цікавить одне - доступ до нашого контенту. А через мукі з країнами я ледь тільки побачив доступ до польського.

Мейбі я і не буду користуватися тим СМАРТОМ, пограюсь і все. Однак його відсутність сильно щось засмучує, оскільки подібна модель без наявності Smart TV на гривень 600 дешевше, от і хочеться щоб він був і був нормальний.

А тим паче якщо телик "сірий", то і виникають сумніви стосовно гарантії.

До речі, телефонував на колцентр LG попросили продиктувати повний номер моделі. Сказали, що в Україні такого теліка не може бути і відовідно підтримка його не можлива.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте за флуд,в мене LG 32LM 660T.Все працює,чи можливе підключення до ПК через wi-fi?Комп бачить алк вибиває помилку,відпишіть в приват,буду вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А покупали в интернет-магазине в Украине или Польше? Если в Украине и такая лажа - то это просто "серый" телевизор и вас обманули! :( Если еще не прошло 14 дней то можете по закону вернуть! А если в Польше - то там все будет для них адаптировано и есть или нет языка других стран - это не так важно, главное, что есть язык той страны где продавался, хотя и LG и Samsung и другие, со Смартом, должны быть мультиязычными, но привязка к региону "продавцу" у них может быть.

Україна і з доставкою в Луцьк :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Україна і з доставкою в Луцьк :-)

Відписав у приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Samsung UE40ES7000 тоже з Поляндіїї нічого т найшов спеца з пультом зробив мову але до того один дурень був тіпа знае поміняв якусь строку досих + прошивку досих пір нема ні скайпу ні інших приложеній які обично ідуть на цих моделях таке враження шо прошивка до древноього телека тоже самсунга ніхто немае толкового знайомого якій вміе це правельно виправити!?????Дякую....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

UE40ES7000

У этой модели нет камеры, то какой скайп может быть? А у следующей 40ES7507 уже есть камера! То вначале уточните, что у вас за модель:) А о каких приложениях идет речь? Это Смарт и там все свое - смартовское! Если конечно не фуфло подсунутое в Польше или вы слабо в ТВ разбираетесь. Извините конечно, но такое название, как гугль вам о чем-то говорит?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підкажіть хто стикався, у мене 42 LG660s закинув свої канали для IPTV, показує 3 хв потім зависає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Хоч і обговорення давно притихло хотів би поділитися подією.

Телевізор переналаштований на наш регіон (без перепрошивань, вскривання, паяння і додаткового ПЗ).

Для цього знадобилося майже 4 місяці час від часу вертаючись до спроб щось зробити.

Ситуація вирішена самоклепаним девайсом, який дає спеціальний ІЧ-сигнал для телевізора.

Телевізор має налаштування України і СМАРТ нормально синхронізується з українським контент-провайдером.

Якщо хтось стикнеться з подібною ситуацією з "сірим" LG SMART TV звертайтесь.

Мій метод підходить для будь яких моделей з 2011 року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Телевізор переналаштований на наш регіон (без перепрошивань, вскривання, паяння і додаткового ПЗ).

Для цього знадобилося майже 4 місяці час від часу вертаючись до спроб щось зробити.

Ситуація вирішена самоклепаним девайсом, який дає спеціальний ІЧ-сигнал для телевізора.

Телевізор має налаштування України і СМАРТ нормально синхронізується з українським контент-провайдером.

В мене теж "сірий телевізор" з Німеччини. Країну вибрав "Естонія". Працюють російськомовні додатки, але нема ДіванТВ і OllTV. Цікавить даний девайс для перегляду українських каналів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vitok27, відповідь в ПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Минулого тижня розблоковував польського самсунга, в тій же темі і про LG написано. Користуйтесь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Минулого тижня розблоковував польського самсунга, в тій же темі і про LG написано. Користуйтесь

З діодами грався?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для самсунга вистачило рідного пульта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Доброго вечора! У мене така ж проблема. Купив телевізор LG42LA691S а смартом користуватись не можу,якщо підскажете буду вдячний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...