Перейти до змісту

Вхід лише для білих

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

а для тих, хто думає, що негр у штатах-це добре, мушу вас розчарувати. цей нігер підняв податки працюючим (а це переважно НЕ негри), аби безробітні (а це якраз-таки 90% негри) могли жити краще. і тепер чорножопі не працюючи, купляють брендові шмотки від гучі і живуть в халявному житлі від держави. по-твоєму, це нормально? аж ніяк.

ото й пересиляйтесь туди, буде два в одному, й халявне житло й жрачка, й предмет ненавистi ближче

я б з радістю переїхав, заодно не слухав би сморід від толераста вроді тебе. від мінусування піська в тебе не виросте, до речі ;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь

Тобі розповісти чим займались негри в той час, коли ви, біла елітна раса, винаходили свої винаходити чи сам візьмеш підручничок з історії і почитаєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобі розповісти чим займались негри в той час, коли ви, біла елітна раса, винаходили свої винаходити чи сам візьмеш підручничок з історії і почитаєш?

так пишеш, ніби "нєгр прєклонних годов"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б з радістю переїхав, заодно не слухав би сморід від толераста вроді тебе. від мінусування піська в тебе не виросте, до речі ;-)

поки переiзджаете в РО на 7 днiв , а далi видно буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, розкажи, було б цікаво. А то гугл мені тільки таку інформацію видав "В течение 6000 лет изученной истории, африканский негр не изобрел ничего. Ни письменности, ни обработки ткани, ни календаря, ни плуга, ни прокладки дорог, ни железной дороги, ни морских судов, ни системы исчисления, ни даже колеса. (Примечание: Это относится к чистокровным неграм.) Они, как известно, никогда не приручали диких животных для использования в хозяйстве (хотя много мощных и послушных животных изобиловали вокруг них.). Им было известно единственное средство транспортировки товаров на верхней части его кучерявой головы. Для защиты своего жилища они никогда не уходили далее хижины, облеплено грязью, хотя на создание гораздо более надежных укреплений способен даже бобер".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одразу відчувається дуже об’єктивне трактування подій.)

Ну, так, гугл все знає.

Гаразд, ви мене переконали, негри - нижча раса.

А от людина, яка вважає, що все, що йому видав гугиль — істина, — вінець цивілізації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одразу відчувається дуже об’єктивне трактування подій.)

Ну, так, гугл все знає.

Гаразд, ви мене переконали, негри - нижча раса.

А от людина, яка вважає, що все, що йому видав гугиль — істина, — вінець цивілізації.

Еее.... так не піде. Оцей сарказм нам не нада. Я історію погано вчив, в сучасних джерелах інформації теж не знайшов відповіді. А ти тут натяками хочеш показати що все знаєш а ми пихаті неосвічені білі. Давай, скидай шапку перед гуглом або наводь приклади досягнень жителів Африки )) (Про всяк випадок, піраміди будували не негри)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, розкажи, було б цікаво. А то гугл мені тільки таку інформацію видав "В течение 6000 лет изученной истории, африканский негр не изобрел ничего. Ни письменности, ни обработки ткани, ни календаря, ни плуга, ни прокладки дорог, ни железной дороги, ни морских судов, ни системы исчисления, ни даже колеса. (Примечание: Это относится к чистокровным неграм.) Они, как известно, никогда не приручали диких животных для использования в хозяйстве (хотя много мощных и послушных животных изобиловали вокруг них.). Им было известно единственное средство транспортировки товаров на верхней части его кучерявой головы. Для защиты своего жилища они никогда не уходили далее хижины, облеплено грязью, хотя на создание гораздо более надежных укреплений способен даже бобер".

так фашисти теж стопiцот причин мали для того, щоб вважати словьян нижчою расою, i що ? Що б ти зараз говорив би, горблячись десь на плантацii , не маючи нi права голосу, нi шансу вибитись в люди навiть будучи *семи пядей во лбу* ? Як воно вiдчувати себе нижче когось тiльки тому, що родився не в тiй сiмьi ?

Нiхто не призивае цiлуватись з неграми в засос й вiддавати iм краiну, але всетаки це люди й ставитись до них треба по людськи загалом.

Хоча я не здивований впринципi настроем, все так як я колись й казав, спочатку травим всiх собак пiдряд, тепер негри нижча раса, далi буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, Маньяк в точку сформулював думку.

taurus07, ти усвідомлюєш, що ми з тобою намагаємося обгрунтувати два абсолютно різні тезиси? Я намагаюсь сказати, що недалекоглядно судити людину по кольору шкіри і сам я так робити не збираюсь. А ти хочеш виокремити якусь конкретну популяцію африканців і довести, що вони — найтупіша нація на планеті. Чесно, мене коефіцієнт їх інтелекту мало цікавить. Принаймні, його достатньо для того, щоб ці люди дожили до наших днів, зберігши свою націю, культуру, традиції, не втративши своє обличчя. А знаєш, ми дожили до сьогодні з холодильником, який сам замовляє їжу через інтернет, а вони — з голою дупою. При цьому у нас купа екологічних, соціальний, економічних і ще біс зна яких проблем. Так що я не знаю, хто з нас мудріший.

Навіть якщо припустити, що твоє твердження про 6000 років расово вірне, що це доводить? Що негри тупі? Та грець з ним. Але як це суперечить моїй думці?

Щодо дискримінації: у мене є всі підстави вважати, що люди, котрі нездатні осягнути принципи роботи СНПЧ — нижча раса. І це набагато вагоміша причина, ніж колір шкіри. Але я не збираюсь цього робити, бо, можливо, у всьому іншому вони кльові чуваки, не треба ж так тупо і прямолінійно судити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

taurus07, а де написано що колесо винайшла саме біла людина?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В інтернетах.) Особливо в расистській його частині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо дискримінації: у мене є всі підстави вважати, що люди, котрі нездатні осягнути принципи роботи СНПЧ — нижча раса.

що таке СНПЧ? (якщо це не повязано з принтерами, звісно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

taurus07, а де написано що колесо винайшла саме біла людина?

Я не збираюсь доводити що саме біла людина винайшла колесо. Я відповідав на оце зауваження "Тобі розповісти чим займались негри в той час, коли ви, біла елітна раса, винаходили свої винаходити чи сам візьмеш підручничок з історії і почитаєш?" І я не маю нічого проти якби дійсно були докази того що колесо винайшли таки негри. Я не проти негрів арійців і хто там ще є, але хай всі вони свій менталітет проявляють на своїх історичних батьківщинах. А якщо людина прийшла в чуже суспільство, то вона повинна жити по законах цього суспільства. В іншому разі, якщо ця людина прийшла на чужу землю, користується усіма ресурсами на свій розсуд, створюючи незручності для місцевих жителів, то таку людину необхідно кваліфікувати як загарбника, з усіма витікаючими наслідками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо людина прийшла в чуже суспільство, то вона повинна жити по законах цього суспільства. В іншому разі, якщо ця людина прийшла на чужу землю, користується усіма ресурсами на свій розсуд, створюючи незручності для місцевих жителів, то таку людину необхідно кваліфікувати як загарбника, з усіма витікаючими наслідками.

так з цим нiхто й не спорить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fenmix, пов’язано)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так фашисти теж стопiцот причин мали для того, щоб вважати словьян нижчою расою, i що ? Що б ти зараз говорив би, горблячись десь на плантацii , не маючи нi права голосу, нi шансу вибитись в люди навiть будучи *семи пядей во лбу* ? Як воно вiдчувати себе нижче когось тiльки тому, що родився не в тiй сiмьi ?

Нiхто не призивае цiлуватись з неграми в засос й вiддавати iм краiну, але всетаки це люди й ставитись до них треба по людськи загалом.

Хоча я не здивований впринципi настроем, все так як я колись й казав, спочатку травим всiх собак пiдряд, тепер негри нижча раса, далi буде

Здається у сша вияснили що не зважаючи на всі "аффірматів акшн" (позитивна дискримінація), чорношкірі впевнено відстають у розумовому розвитку перед білими, а білі знаходяться позаду азіатів.

P.S.Мігранти зло, коли їх стає достатньо щоб сформуватись, вони починають боротись за права своєї общини. Їх не цікавлять ваші цінності, у них є свої.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоч не хоч, але Україна - одна з найбільших расистських країн світу. Жоден негр по своїй волі до нас не приїхав, крім студентів і футболістів. Соціальний апартеїд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоч не хоч, але Україна - одна з найбільших расистських країн світу. Жоден негр по своїй волі до нас не приїхав, крім студентів і футболістів. Соціальний апартеїд.

Угу . В Києві пара ринків , де торгують одні негри , які не приїхали по своїй волі . :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Москві приїжджий з Таджикистану напав на викладача дитячої музичної школи. Про це 28 лютого пише газета «Комсомольская правда» з посиланням на міське ГУ МВС.

Напад було скоєно 27 лютого біля будинку номер шість на Комсомольській площі. Злочинець, погрожуючи ножем, відібрав у потерпілого мобільний телефон та футляр із балалайкою.

Сума збитку оцінюється в 73 тисячі рублів.

Підозрюваного, 26-річного Махкаммаджона Сокіева, співробітники поліції затримали в сусідньому дворі (злочинця впізнали саме по балалайці, яка гриміла при бігу).

З'ясувалося, що він приїхав до Москви 26 лютого. Сокіев пояснив крадіжку футляра з балалайкою через перекладача. Він заявив: «Я вирішив, що у нього там щось смачне або цінне».

Потерпілий, 23-річний Григорій Марков, у свою чергу сказав журналістам: «Так я говорив йому, що там балалайка. Але мені здається, він мене просто не розумів».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, а в Журавичах ми з ними цяцькаємось, бо самі запросили в гості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

FenMix, пов’язано)

Дякую, а то думав якесь філософське, соціальне явище, поняття. Або якась теорія :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас негрів не буде, те що було виявлено пару точок їх компактного проживання (крім Києва на 7км в Одесі чотири негри торгують красовками), не впливає на загальну картину. Друг, який проробив в Лондоні 5 років по гіпсокартонних конструкціях, описав ситуацію наступним чином. Якщо є робота за 1,5-2000 фунтів, на якій потрібно працювати і робота охоронця в кабінці за 900 фунтів, в більшості випадків афроанглієць вибере останню. Проблеми в Україні з неграми почнуться тільки тоді, коли за просто посидіти всім будть платити 500-700 баксів. Тоді нам жопа. А зараз в нашій ситуації, більшості спокійно можна виїжати на заробітки в Китай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

майже в тему:

%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B8%D1%8F-590442.jpeg

Ти що, релігійний фанатик? Мусульманські фанатики думають про християн точно так само, як і ти і доводять, що християнство - агресивна релігія. А тим більше, якщо ти європеєць, то ти, однозначно, педофіл, гей і значить, за їх словами, таку нечисть треба знищувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не проти негрів арійців і хто там ще є, але хай всі вони свій менталітет проявляють на своїх історичних батьківщинах.

Тим самим буде відкритий "ящик Пандори" і це не однозначне питання. Українців за межами України ще 20 мільйонів проживає і їх за такої аналогією можуть корінні жителі можуть попросити забиратись додому. Що тоді з нами буде, якщо додати цих 20 мільйонів населення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти що, релігійний фанатик? Мусульманські фанатики думають про християн точно так само, як і ти і доводять, що християнство - агресивна релігія. А тим більше, якщо ти європеєць, то ти, однозначно, педофіл, гей і значить, за їх словами, таку нечисть треба знищувати

вам такi поняття як стьоб та аналогiя вiдомi ? мабуть нi, а ще пробуете примiряти на голову корону розсудливого аналiтика в полiтичнiй сферi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...