Перейти до змісту

Дитина хоче собаку

konva

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт всім!

Мала хоче собаку і слізно клянеться що буде її вигулювати, може хтось з форумчан порадить щось -яку краще взяти породу-може хтось цим займається? скільки коштує? чоловік ставить умови-невелику і короткошерстну, дуже нам подобається шарпей.

Опубліковано
Привіт всім!

Мала хоче собаку і слізно клянеться що буде її вигулювати, може хтось з форумчан порадить щось -яку краще взяти породу-може хтось цим займається? скільки коштує? чоловік ставить умови-невелику і короткошерстну, дуже нам подобається шарпей.

Шарпей супер, но за ним нужен профессиональный уход, я не кинолог, но слышал что это немного проблемная собака, одним выгуливанием здесь не обойдешся. Если собакой будет заниматса только ребенок, то лучше не брать.

Опубліковано
Шарпей супер, но за ним нужен профессиональный уход, я не кинолог, но слышал что это немного проблемная собака, одним выгуливанием здесь не обойдешся. Если собакой будет заниматса только ребенок, то лучше не брать.

Дійсно, за шарпейом треба доглядати... якщо складочок дуже багато їх прийдеться підшивати, щоб не спадали на очі... і ще кожну складочку треба окремо промивати і присипати тальком..(це стосується собак з великою кількістю складок) так що це вже якщо заводити собаку, то треба дуже про неї піклуватися, бо в іншому випадку вона не буде мати гарний вигляд і буде часто хворіти... і тоді це вже не буде потіхою для дитини...

Опубліковано

шарпеи -супер, но дорогие и слишком много мороки. Может ребенку спаниеля?дружелюбная собачка.

Опубліковано

В принципі спаніель не вважається короткошерстною собакою :) а взагалі якщо ви маленьку собачку хочете, то можна Той-тер'єра купити :) так виглядає цуценятко--->post-2809-1188466774.jpg

а так доросла собака----->post-2809-1188466801.jpg

Опубліковано
Привіт всім!

Скажу одне зараз сама обіцяє вигулювати, а через місяця, другий. Будеш сам(а) вигулювати.

Опубліковано
В принципі спаніель не вважається короткошерстною собакою :)

Да, но есть большешерстнее (кокеры), а есть меньшешерстные (русский )...так что есть выбор.

Опубліковано

Я на це згідна - це буде моя маленька радість від перемоги над "матушкою-ленью". :)

А в кого які є породи? (квартирні)

той-терьєр-занадто маленький.

Опубліковано

В мене вдома голден ретривер(тут все про породу).

Щеня коштує близько 300уо. з документами.

Собака, яку не порівняєш ні з однією породою на рахунок комфортності життя в сімї.

По здатності до дресирування і вихованості - займає друге місце після німецької вівчарки.

Один мінус для тих, хто не любить прибирання: довга шерсть.

Опубліковано
В мене вдома голден ретривер(тут все про породу).

Щеня коштує близько 300уо. з документами.

Собака, яку не порівняєш ні з однією породою на рахунок комфортності життя в сімї.

По здатності до дресирування і вихованості - займає друге місце після німецької вівчарки.

Один мінус для тих, хто не любить прибирання: довга шерсть.

Если бы у меня небыло двух собак и кота, то завел бы ретривера 100%.

Обалденный дог.

Опубліковано
у мене така

01702306i.jpg

не линяе

неряе

01582866i.jpg

і інших учить

01582865i.jpg

ось такий в мене собачка :)

01582816i.jpg

Прикольна собачка........

konva, в мене є знайомий собачник, то в нього взагалі-то далматинець з догом (все в одному :smile3: ). Але, як для дітей, то він радить Таксочок, бо вони дуже ігриві, і якщо чоловік полюбляє полювання - то взагалі супер....

Опубліковано

Бачу всі кинулися пропонувати! :smile3:

А таке питання до автора теми - А дитина не матиме алергії на домашніх тварин ????

Бо для прикладу моя мала , були в селі - сіли коником проїхатися - все - сльози (очі сльозяться) чхає.. ну і т.д. таблетка проти алергії - півгодини - все норма..

Такого не буде???

Опубліковано

Думаю що не буде алергії (тьфу 3 рази), бо ми українські дівчата крепкі! :smile-zachot:

" и коня на скаку остановим , и в горящую избу войдем"

Опубліковано

Шарпей - в знайомого є вдома, не нарадується. Слухняна, добра (хоча інколи бурчить), словом, клас.

Мені особисто завжди подобались чотири основні породи, але вони всі як на мене більше для проживання в домі, а не квартири:

а) вівчарка (в батьків вже рік вівчарка - це просто розумниця);

б) голден ретрівер - просто мрія;

в) коллі - вона дуже добре до дітей ставиться і взагалі дуже спокійна, хоча й хитра собака;

г) сенбернар - ну люблю я їх :smile3:

А чому тільки коротка шерсть? Зараз з сучасними пилососами шерсть прибрати елементарно. А зате з короткошерстними постійно проблеми з то їм холодно, то десь продуло, і т.д. Може я правда помиляюсь

Опубліковано

konva

Зверніть увагу на таких от собачок (кляцнути треба :) ).

У нас в сім ї живе ТРОЄ мініатюрних шнауцерів.

Висота в холці 30-35 см. Шерсть досить жорстка. Два рази в рік треба тримінгувати (або стригти).

На жаль, фотки НАШИХ СОБАК виложити зараз не можу, бо дайл-ап ;).

Можливо будуть цуценята (десь через два місяці) :) .

Якщо цікаво - звертайтесь... ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...