Перейти до змісту

Нова Лінія чи Епіцентр?

flashmax

Рекомендовані повідомлення

Я перепрошую, але хто тебе змушує купувати саме в Епіцентрі дану витяжку?

Купувати ніхто не змушує, але й ніхто не забороняє публічно виражати своє незадоволення націнкою на товар.

І де який грабіж?

Грабіж - це метафора.

Грабіж - це відкрите викрадення чужого майна у присутності потерпілого або інших осіб...

Дякую за пояснення, але я вмію "гуглити".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь

Я все таки, основну частину будматеріалу, придбав у окремих людей. Дещо купив у НЛ, дещо ще придбаю у Єпіцентрі.

Коли купував у НЛ - персонал з яким стикався - був досить ввічливий, було невеличке не порозуміння з охороною, але це дрібниці.

А щодо Епіцентра - то мене обурило те, що у них на сайті, дуже неправдиві ціни, наприклад ГКЛВ 65грн/шт - в реалі 77.

В НЛ - все сходилось до копійки.

До речі, кому потрібна перепалена цегла - зараз на цегельному, продають по 1100грн. (кількість обмежена)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перепалена цегла - зараз поганої якості. Вона недопалена і "розвалюється"в руках. Ніхто не дотримується норм виробництва. Рік-два тому краща цегла була на заводі №2 в Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перепалена цегла - зараз поганої якості. Вона недопалена і "розвалюється"в руках. Ніхто не дотримується норм виробництва. Рік-два тому краща цегла була на заводі №2 в Луцьку.

Ця якраз перепаленна. Вона не розвалюється навіть від удару, правда трохи крученої є.

В будь-якому випадку, можна перед покупкою приїхати на цегельний, і глянути власними очима.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

охоронці перевіряють чек

а також пхають носа в кожну коробку, щоб клієнт бува туди щось не заникав з товару, та не взув будівельний гігант на купу грошей ;)

Абсолютно точно. У мене перевірили чек після каси, не дивлячись на те, що товару було аж чотири позиції на суму 100 гривень, і прошманали чотири куплених пластмасових ящика 20х25х11 см на предмет виявлення в них непред"явленого краму.

Офтоп.

Я розумію, коли контролери на гуртівні Пакко те саме проробляли із вмістом возиків, при цьому не запускаючи в товар рук. Адже десяток-два найменувань, та по кілька штук.

Мене одного разу контролер Пакко спасла від переплати - в возику була упаковка прального порошку за (тоді) 32 гривні, а в чеку - дві упаковки.

Те саме раз було в Там-Тамі - охоронець попросив чек і відшукати цукерки певної назви (дорогі). Упаковка була 93 грами, а на касі пробито було 930 грамів. Як вони вичислили такий свій ляп - для мене залишається загадкою і досі.

Все описане аж ніяк не стосується ситуації в Епіцентрі з невеликою кількістю краму. Нехай пильнують у відділі, а не тоді, коли вже покупка стала твоєю власністю. Продавець у відділі, бачучи надмірні маніпуляції потенційного покупця з товаром (обмір рулеткою ящика, вставляння розсипаних перегородок в органайзер, повернення відібраного товару назад у відділ через 20 хвилин тощо), може запропонувати йому допомогу у виборі, і це примусить надміру активного клієнта дещо вгомонитись... Можна й камер понатикати та відповідних оголошень, що ведеться відеоспостереження.

1. Волі > Рівненська > Епіцентр. Епіцентр > Рівненська > Глушець > Волі.

2. Молоді > Відродження > Рівненська > Епіцентр. В зворотньому напрямку - ідентично.

HW4P1A0v.jpg

Графік з 9 квітня вже новий, будьте уважні. Для себе маю новий графік на телефоні, а перекинути сюди не вмію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Крупнейшая сеть формата DIY «Эпицентр», принадлежащая нардепу от Партии регионов Александру Гереге и его жене, секретарю Киевсовета Галине, приобретает своего главного конкурента – сеть строительных супермаркетов «Новая линия». Эту информацию Forbes подтвердили два источника – инвестбанкир, знакомый с ходом переговоров, и топ-менеджер одной из сетей. «О сделке уже было объявлено ключевым сотрудникам «Новой линии», а с 1 ноября в компании появится новый директор, который будет представлять интересы «Эпицентр К», – уточнил собеседник Forbes.

http://investfunds.ua/news/gerega-pokupaet-novuyu-liniyu-forbes-ukraina-113752/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Крупнейшая сеть формата DIY «Эпицентр», принадлежащая нардепу от Партии регионов Александру Гереге и его жене, секретарю Киевсовета Галине, приобретает своего главного конкурента – сеть строительных супермаркетов «Новая линия». Эту информацию Forbes подтвердили два источника – инвестбанкир, знакомый с ходом переговоров, и топ-менеджер одной из сетей. «О сделке уже было объявлено ключевым сотрудникам «Новой линии», а с 1 ноября в компании появится новый директор, который будет представлять интересы «Эпицентр К», – уточнил собеседник Forbes.

http://investfunds.u...ukraina-113752/

Тема вичерпана, не потрібно буде їздити в різні кінці міста, щоб ціни порівняти ;))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...