Перейти до змісту

Порадьте ADSL + Wi-Fi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Добрий день громадо!

потрібен ADSL модем з Wi-Fi роутером для роботи з укртелекомівським ОГО

яку оптимальну по ціні модель порекомендуєте десь до 350-400 грн?

дякую

Опубліковано

тим, що там треба договір підписувати на 2 роки. а у випадку дострокового розірвання якісь штрафи

Опубліковано

тим, що там треба договір підписувати на 2 роки. а у випадку дострокового розірвання якісь штрафи

Ніяких штрафів немає! Просто, в разі розірвання договору, Ви будете змушені оплатити вартість модему і все!

Опубліковано

Ніяких штрафів немає! Просто, в разі розірвання договору, Ви будете змушені оплатити вартість модему і все!

а модем залишається мені, так? і яка його вартість?

Опубліковано

а модем залишається мені, так? і яка його вартість?

Так, звісно, що залишається Вам! В такому разі виходить, що Ви його просто купили!

Десь півтора року тому укладав такий договір, то вартість модему здається складала 350 грн. (точно не пам'ятаю)!

Претензій у мене немає!

Опубліковано

Ну власне ось умова договору УКРТЕЛЕКОМУ:

5.4. У разі дострокового розірвання додаткової угоди до договору про надання послуг доступу до мережі Інтернет за технологією ADSL придбаний абонентом за спеціальною ціною ADSL-модем залишається у його власності. Разом з тим згідно з умовами додаткової угоди абонент зобов’язаний сплатити на користь Укртелекому штраф у розмірі 250,00 грн..

Як на мене, то Ви нічого не втрачаєте! Модем, як на мене, то теж непоганий, як для домашнього використання!

Опубліковано

SOAD, Desperados, прошу вас звернути увагу на те, що тему розміщено в технічному розділі форуму, торги або пропозиції надання послуг за винагороду в якому заборонені. На перший раз -- усне попередження.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...