Перейти до змісту

Маяки fest 2007 :)

Andrey_

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

никого не заставляют туда идти...

кто не хочет того никто не потянет!!!

в луцке не такой уже и агресивный слем))

если упал, поднимут...

но убивает то что некоторые пиндосы в слеме не участвуют но толкают всех и достаеццо тоже всем))))

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Він не агресивний , він - тупий та невиправданий.Забагато його деколи - там де треба і там де не треба.

А танцювати , якщо пре - потрібно і необхідно, все "гівно" виходить, музикою насолоджуєшся та іфізвправи деяким "менеджерам" :) необхідні час від часу.Тільки музиці потрібно "віддаватись"

чи хоча б отримувати фан - тоді все буде класно. Ну а якщо ти при цьому скачеш як кенгуру , то ,вибачайте , так тебе пре .Головне не на голови непідготовленим людям.

Адже танець має бути гарним, красивим, відірваним - якщо ти віддаєшся йому і слухаєш музику інакше в тебе і не вийде.

А то ,звичайно, можна і три притопа ,два прихлопа як на свадьбах - спокійно та врівноважено пливеш на хвилях своєї серйозності та отримуєш задоволення від роками відпрацьованого автоматизму.

Опубліковано

і в чому прикол стрибати, як укушений австралійською мутованою осою в одне інтимне місце, крутити головою на всі сторони світу, трясучи при тому хайєром?

без цього рок не рок???

:smile3::)

старпёрский подход)) Грамотный культурный слэм это всегда хорошо..

ги..апупєть .. я старпьор.. гггга поясність мені будь ласка, як це дебільне беззмістовне штовхання малолєток можна назвати грамотним і культурним?

Опубліковано

і в чому прикол стрибати, як укушений австралійською мутованою осою в одне інтимне місце, крутити головою на всі сторони світу, трясучи при тому хайєром?

без цього рок не рок???

:):)

старпёрский подход)) Грамотный культурный слэм это всегда хорошо..

ги..апупєть .. я старпьор.. гггга поясність мені будь ласка, як це дебільне беззмістовне штовхання малолєток можна назвати грамотним і культурним?

:smile3::):):):)

А так что ты поддалась на правокацию и лишний раз доказала что .. заходиш сюда только помурчать )))

Умная блять нашлась))

Опубліковано

;)

А що обов*язково штовхатись і бити один одному носи і морди чи шо :(:(

Якщо ти попригаеш чи потанцюеш незаважаючи нікому то це погано :(

Деяким людям не потанцювати підмузику це не виходить... вони приходять заради того щоб скинути маску міської скуки і відірватися на повну... кожен відриваєжться по свому!

повторюю незаважаючи нікому і без мордобоя то це собі відривайтесь скількі влізе... люди ж тут не говорять щоб потрібно доходити до брутальності і робити синяки співслухачеві. Народ як може так і відриваеться і невправі нам судлить ту людину яка хоче поскакати під улюблену музику ;)

Хітман ти жжош дуже жостко! Дєвушка просто нерозуміла що таке розумний слем...

ЗІ: Всетакі ми розумні люди і не будем тут сваритись!

Всетаки ми говоримо про Маяки Фест...

Цікаво а ще він буде?

Опубліковано

2 hitman14 :(

бувала не раз на Бульбі, хлопчику, і в ЛГУ

жалюгідне видовище.

ведіть себе культурно.

(сказала мама і пішла на кухню) :(

в посте все четко написано!!!

кто не хочет не нада!!!

здесь тема не про слэм а о Маяки fest 2007 :(

;)

Опубліковано
2 hitman14 :(

бувала не раз на Бульбі, хлопчику, і в ЛГУ

жалюгідне видовище.

ведіть себе культурно.

в посте все четко написано!!!

кто не хочет не нада!!!

здесь тема не про слэм а о Маяки fest 2007 :(

;)

Острячка))) Блеснула умом))

Опубліковано
ведіть себе культурно.

Завалить еб*о!

(сказал Папа уходя из кухни)... :(

Опубліковано

ось так наші юні хардкорщики показують свою культуру спілкування, шановні форумчани. ;) , яка проявляєтсья і в музиці і в спілкуванні. дякую за увагу.

Опубліковано

2 Forever Autumn не обіжайся на Хітмана він просто незтої ноги встав ;)

Вот сьогодні вечірком буде це дійсво.... такшо народ подтягуйтесь ;)

ждьомс вас товарісчі ;)

Опубліковано

Не я с той ноги встал... Просто человек реально тупо решил придратся.. но не на тех напал.. а вопрос о слэме .. так это у каждого свой личный вкус. и каждый решает сам как ему отрываться никто не мешает тебе встать в сторонке и отжегать как колбасёр)))

Зы И мне глубоко всёравно кто на меня обижается корона не упадёт)))

Опубліковано
2 Forever Autumn не обіжайся на Хітмана він просто незтої ноги встав ;)

Вот сьогодні вечірком буде це дійсво.... такшо народ подтягуйтесь ;)

ждьомс вас товарісчі ;)

я ісчо вчора своїм любителям таких вечірок без доступу до інтернету о создающієся сітуациї в Маяках доложила. так що будуть :P

hitman14 - о, всєнєабіжаємий. якби мене спитали про мою улюблену музику - я би була в змозі пояснити. а не спригнути.

гарного віпочинку.

Опубліковано

Фуууххххууууууу))) Сайконат на проводе всё было просто супер )) ребята молодцы все оторвались на полную)) у меня масса самых положительных эмоцый я просто в татаратата))) побольше бы таких концертов..

Ps DispeL and H-44 RULEZZZZ!))))

PS Ох Андрей жалко твою шею))

Опубліковано

Все було класно...

Діспел на висоті! :)

Н-44 шо тут скажеш панкі і все.

Народу було я не надиво нормально.

Маршруткі ходять часто, інцидентів не було, я вернувся додому в час ночі але то вже друга історія...

Ну було прикольно, сцена не велика освітлення класне ну прям як якась дискотека, шей дим пускали... :) шо мені росказувать хто був той все знає а хто не був то кусайте локті і ждіть слідуючого такого заходу в Маяках! :) :)

Опубліковано

риспект диспел и Н44!!!

музыка на высоте))

надежды Forever Autumn не оправдались!!!

фсе была культурна и хорошо...

мне понравилось)))

З.Ы. риспект бару яне за запрет входа в спортивных костюмах!!!

Опубліковано
риспект диспел и Н44!!!

музыка на высоте))

надежды Forever Autumn не оправдались!!!

фсе была культурна и хорошо...

мне понравилось)))

З.Ы. риспект бару яне за запрет входа в спортивных костюмах!!!

фігасє- надєжди.. :D

а фотки будуть?

Опубліковано

Вот пару кадров из видео) сори видео выложить не могу так как комп глючит и оцифровывается оно плохо))

post-777-1188733486.jpg

post-777-1188733504.jpg

post-777-1188733519.jpg

post-777-1188733541.jpg

post-777-1188733567.jpg

post-777-1188733587.jpg

post-777-1188733608.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...