SvitlikOM Опубліковано 28 Вересня, 2013 в 20:49 #26 Опубліковано 28 Вересня, 2013 в 20:49 Сьогодні відвідали дві вистави "Метро" та "Зірки". Як і будь-яка вистава - вони залишили свої враження, своє розуміння побаченого, свої думки. Але хочу не про це. Сподобалась сама ідея театрального фестивалю - театр за межами театру. Організаторам величезна подяка. Це щось нове, незвичне. І навіть якщо щось пішло не так, як планувалось - на фоні масштабу події - це все дрібниці. Видно, що була проведена величезна організаційна робота. Вистави відбуваються в різних куточках міста, про все потрібно було домовитись, гостей зустріти, поселити, перевезти з місця на місе, десь прибрати (та купа сміття біля "Бронкса" вражає), все облаштувати, і ще купа всього про що глядачі навіть не здогадуються. І вам це вдалось. Молодці.
laska Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 07:57 #27 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 07:57 SvitlikOM, значить я не обізналась, побачивши тебе мельком. Встигла вчора відвідати три вистави: «Антігона», «Метро» і «Батько». На першу виявили бажання і найменші Церква Іоана Богослова і трагедія Софокла мали заворожуюче поєднання, певно і на дітей це вплинуло, бо отримали захоплюючі компліменти від актора "Жуків" за уважне споглядання, при тому, що вони у нас гіперактивні "Метро" - це просто "винос мозга", портрет людських страхів замішаних на байдужості. Гадаю сирі, закинуті стіни явно тому сприяли, холодило душу і тіло буквально. Ну, а «Батько», це розігрів запальною, неперевершеною грою Петра Панчука і його колег. Гармидерці, теж дякую за організацію і велику пророблену роботу. Фестиваль вдається на славу. Планую бути і сьогодні.
Libra Опубліковано 25 Вересня, 2015 в 07:31 #28 Опубліковано 25 Вересня, 2015 в 07:31 Мандрівний вішак знову у Луцьку!
Libra Опубліковано 25 Вересня, 2015 в 09:21 #29 Опубліковано 25 Вересня, 2015 в 09:21 Вистава-медитація «Північне сяйво» («Северное сияние») створена за п’єсою учасника «Котелка» Володимира Снігурченка, яка є володаркою гран-прі IV міжнародного конкурсу драматургів «Вільний театр». Режисер Альона Снігурченко вирішила, що ми повинні «дивитися» цю виставу в повній пітьмі! 3 жовтня на вулицю Кафедральну, 6, спустимося в древні підземелля, що знаходяться у Волинському технікумі Національного університету харчових технологій.
Libra Опубліковано 25 Вересня, 2015 в 12:59 #30 Опубліковано 25 Вересня, 2015 в 12:59 «SPLASH» належить до тих колективів, які рухаються з надзвичайною швидкістю і творять з особливою любов’ю та неймовірним завзяттям. Цього року ми вирішили запросити наших переможців, а вони запропонували до перегляду фантазію «Мій Джонатан» — інсценізація Любові Колумбет за культовою «Чайкою на ім’я Джонатан Лівінгстон» Річарда Баха. Режисер — Володя Дальван. Красиву притчу про безмежні можливості великих мрійників ми будемо дивитися 3 жовтня на … підземній парковці ТРЦ «ПортCіty» (вул. Сухомлинського, 1).
vovo4ka Опубліковано 25 Вересня, 2015 в 17:47 #31 Опубліковано 25 Вересня, 2015 в 17:47 Думаю, так зручніше
Libra Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 12:35 #32 Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 12:35 Не пропустіть! Відкриття завтра о 12:30 біля Палацу культури!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.