Andriy_L Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 11:10 #1 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 11:10 В мене така проблемана сам сайт заходть а авторизуватися не можу. пише:Не вдається пройти авторизацію по захищеному з'єднанню. Найчастіше це відбувається, коли на Вашому комп'ютері встановлена невірна поточна дата і час. Будь ласка, перевірте налаштування дати і часу в системі і перезавантажте браузер.це в Opera така фігня.а через Internet Explorer заходть, але працюе з глюками.допоможіть!!!
Linark Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 11:12 #2 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 11:12 А ви звіряли час і дату?
Andriy_L Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 11:14 Автор #3 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 11:14 з датою все ок!
CookieChild32 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 12:00 #4 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 12:00 В вк не а помилки про час і дату)0в тебе вірусякі на желізі явно є, чистка допоможе. Ну або відкатай систему на 2місяця назад.якщо є лишні гроші то пиши в пп. Допоможу
Nick85 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 12:06 #5 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 12:06 почисти кукіс в браузері. А взагалі постав норм. браузер. Хром, мозіла
sergmaestro Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 12:06 #6 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 12:06 Ось і радій, що не заходить.
Zheny@ Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 12:20 #7 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 12:20 вірусякі на желізі Поржав, дякую! Просто сповз під стіл. Andriy_L,1) Який антивірус стоїть? (підозрюю, що аваст..)Замінити на НОД32 і просканувати. Або Утиліткою CureIT від ДРВеб-а.2) Почистити кукі в браузері.3) замінити браузер на Файрфокс / Хром.4) Забути про фкантактє і зайнятися чимось корисним.
Andriy_L Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 14:22 Автор #8 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 14:22 дякую за поради зараз буду пробувати!а контакт забути то дело говориш!
Zerotul Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 14:57 #9 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 14:57 В вк не а помилки про час і дату)0в тебе вірусякі на желізі явно є, чистка допоможе. Ну або відкатай систему на 2місяця назад.якщо є лишні гроші то пиши в пп. ДопоможуПонос слов, запор мыслей.Не дай Бог приглашать такого "мастера"
la20 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 15:03 #10 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 15:03 Теж мені проблема. Ай-ай-ай все звіздец, кінець світу.Ну так радій що не заходить на цей гівносайт. Піди подивись на життя в реалі, а не з контакта.
fenmix Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 15:10 #11 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 15:10 Людина спитала, як їй вирішити певну проблему. І як вже мені остогидли нитики, які не можуть стриматися від своїх коментарів типу "піди подивись на реальний світ!!!", "контакт - зло!!!" і щось в цьому дусі. Щодо самої проблеми, вона полягає в браузері. Можливо "куки" взагалі відключені. Але я б все ж таки радив переходити на firefox. В гіршому випадку на хром
kellax Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 15:13 #12 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 15:13 Радій-радій ... ТОже мені, відписалися люди які з борди не вилазять ніколи))))) Людина спитала, як їй вирішити певну проблему. І як вже мені остогидли нитики, які не можуть стриматися від своїх коментарів типу "піди подивись на реальний світ!!!", "контакт - зло!!!" і щось в цьому дусі. Щодо самої проблеми, вона полягає в браузері. Можливо "куки" взагалі відключені. Але я б все ж таки радив переходити на firefox. В гіршому випадку на хром Згадалася фраза одного бордівця "Спитай де купити туалетний папір, нарадять ср*ти менше")))))
Andriy_L Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 15:19 Автор #13 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 15:19 Поставив Мозілу і все заканало.дякуюа на раунок того що контакг гівно то це і так ясно.але самому коли зайти треба і не канає а треба......... мучитися то ну його в опу.всім дякую за допомогу!!!!
Zheny@ Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 16:04 #14 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 16:04 Болото... як і всі решта однокамерників..
fenmix Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 16:11 #15 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 16:11 Zheny@, ви ж досвідчений користувач, і маєте знати, що сам Інтернет є великим болотом, а Контакт - це лише його маленька копія. В Інтернеті є багато чого корисного, але в тисячі разів більше непотрібного.З плюсів даної соц. мережі можу вважати тільки аудіохостинг. І нічого більше. Просто більшість живе на стериотипах, що в ВК сидять одні "ТП" і ідіоти, часом забуваючи, що ці стериотипи прийшли саме звідти. І чи не легше порекомендувати людині вирішити проблему технічного характеру, аніж вдаватися в деталі чи втручатися в її особисте життя, даючи поради, яких вона не потребує?
HWman Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 19:31 #16 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 19:31 Ну так радій що не заходить на цей гівносайт. Піди подивись на життя в реалі, а не з контакта. У нас тут свій ВЄ КА
CookieChild32 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 19:42 #17 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 19:42 ой)) сіко тролів то набігло)гг) хоть поржав на сон грядущік) З.И. це как бе був сарказм)
Zheny@ Опубліковано 8 Лютого, 2013 в 07:18 #18 Опубліковано 8 Лютого, 2013 в 07:18 Інтернет є великим болотомДля кого болото, а для когось спосіб заробляти, працювати, відпочивати та навчатися. В деякій мірі ВК можна вважати сайтом для відпочинку із певними "але". Просто дехто там фактично живе. На парах на телефоні (переписуються із сусідом по парті..ппц), не встиг прийти додому - вконтакт, бо вдрух там хтось щось на стіні нашкрябав?!Болотом можна назвати будь-який флейм-форум, окрім технічних (спеціалізованих). Тут тема була, про "скільки часу ви можете провести без борди?". Так вот, можна багато, як людина, особливо, коли є чим зайнятися або хочеться відпочити. Як модератор, то тут дійсно треба жити (особливо барахолка..).Для мене інтернет - це засіб зв'язку та інструмент для роботи. З дому зайти на робочий сервер і щось там крутити. Зв'язатися із тіткою, що жиє за Уралом, і яку не бачив років та 27-30. Скайп рулить. Не Контакт.По темі: Я так зрозумів, що ТС вирішив свою проблему і тему можна прикрити.
Andriy_L Опубліковано 8 Лютого, 2013 в 07:41 Автор #19 Опубліковано 8 Лютого, 2013 в 07:41 Інтернет є великим болотомДля кого болото, а для когось спосіб заробляти, працювати, відпочивати та навчатися. В деякій мірі ВК можна вважати сайтом для відпочинку із певними "але". Просто дехто там фактично живе. На парах на телефоні (переписуються із сусідом по парті..ппц), не встиг прийти додому - вконтакт, бо вдрух там хтось щось на стіні нашкрябав?!Болотом можна назвати будь-який флейм-форум, окрім технічних (спеціалізованих). Тут тема була, про "скільки часу ви можете провести без борди?". Так вот, можна багато, як людина, особливо, коли є чим зайнятися або хочеться відпочити. Як модератор, то тут дійсно треба жити (особливо барахолка..).Для мене інтернет - це засіб зв'язку та інструмент для роботи. З дому зайти на робочий сервер і щось там крутити. Зв'язатися із тіткою, що жиє за Уралом, і яку не бачив років та 27-30. Скайп рулить. Не Контакт.По темі: Я так зрозумів, що ТС вирішив свою проблему і тему можна прикрити.Так.тему можна закривати !!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.