Перейти до змісту

Де купити фурнітуру до м'яких меблів

Skalyan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне потрібен механізм до дивану (книжка). Підкажіть, де в Луцьку можна придбати такий механізм??

Опубліковано

На "Варшавці" навпроти "Слона" в "слоненятах" є магазинчик "Меблева фурнітура".

Опубліковано

Ролтекс - на Конякіна. Магазин за Єврокерамікою на К.Карого.

На К.Карого напевно мається на увазі за "Європою"?? В "Ролтекс" зайду гляну.

На "Варшавці" навпроти "Слона" в "слоненятах" є магазинчик "Меблева фурнітура".

Ще там не дивився. Але коли заходив в магазини "Меблевої фурнітури", то мені казали, що потрібно шукати магазини з "фурнітурою для м'яких меблів".

Опубліковано

Так, за Європою, справа.

Вибачайте, за якість відповісти не можу. Був там і на Ролтексі, бачиш диванні механізми. Тому і відписав.

Опубліковано

Так, за Європою, справа

Брав там. Чомусь їхній механізм не витримує більше 2ох-3ох місяців. Згинається і перестає функціонувати належним чином. А не підкажете де саме знаходиться той "Ролтекс"??

Опубліковано

я колись теж шукав, так найшов тільки на варшавці, в тих рядах що меблями торгують (попитати треба, на показ не виставляють) . Там точно є. А ще можна зайти в МАДОТ. Він на Клима Савури (не доходячи до Пакко, там запитаєтесь). В неділю скорочений роб. день. Ще варіант, позвонити до "реставраторів" мебелі , можливо вони собі самі окремо щось якісне замовляють, але ціу напевно загнуть. Найпрактичніше варіант з меблевим рядом на варшавці.

Опубліковано

я колись теж шукав, так найшов тільки на варшавці, в тих рядах що меблями торгують (попитати треба, на показ не виставляють) . Там точно є. А ще можна зайти в МАДОТ. Він на Клима Савури (не доходячи до Пакко, там запитаєтесь). В неділю скорочений роб. день. Ще варіант, позвонити до "реставраторів" мебелі , можливо вони собі самі окремо щось якісне замовляють, але ціу напевно загнуть. Найпрактичніше варіант з меблевим рядом на варшавці.

Я в ті ряди на варшавку робив вже два рейди ... Більшість продавців кажуть, що вони не знають де власники замовляють фурнітуру, мол вони лише продавці. Сьогодні один розколовся і сказав, що закупляються також на К.Карого за "Європою". "Мадот" на скільки я знаю торгує сугубо меблевою фурнітурою, до диванів в них раніше нічого не було. Але можна також поцікавитись.

Так, за Європою, справа.

Вибачайте, за якість відповісти не можу. Був там і на Ролтексі, бачиш диванні механізми. Тому і відписав.

Щойно повернувся з Конякіна і не знайшов там магазину з назвою "Ролтекс" чи будь-якого іншого, пов'язаного з меблями. Є тільки порізка якась, там де пожежна частина. Розпитував в перехожих та продавців на базарчику - ніхто такого магазину не знає :blink: ... не підкажете конкретніше де він знаходиться??? Можливо десь в дворах/підвалах??

Опубліковано

Фірма "ВНД"

43017, Україна, м. Луцьк, вул. Мамсурова 8В

(03322) 6-19-76 [email protected]

Тут сказали, що в них є два види: слабші та крепші. По ціні ті що я брав за "Європою" на К.Карого схожі на "слабші". А під "крепші" потрібно пересвердлювати отвори, бо вони довші. Різниця в ціні здається 20-25грн. Треба їхати дивитись ...

'Берест' на Соборності.Здається навіть і бачив на власні очі,те що шукаєте.

"Берест" ... щось знайоме ... це не напроти повороту на вул.Спортивну?? Вкажіть будь-ласка конкретніше ...

Опубліковано

Навпроти.Тільки що туди дзвонив.Сказали,що щось є.З кращих.Коштують 560 грн.Зайдіть,поцікавтеся.

ОК. Дякую.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...