Перейти до змісту

Перенесення котла та газового лічильника на лоджу

sanjul

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня! Виникла ідея приєднати лоджу до кухні, а саме утеплити лоджу та забрати раму, без знесення несучих стін і перенести газовий лічильник та настінний газовий котел на лоджу. Хто стикався з цією процедурою, скільки коштів та часу це займає, яка послідовність дій?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для початку запросити до себе когось із Волиньгазу, щоб вони подивилися чи місце, яке Ви хочете переробити підходить в технічному плані (є норми щодо розташування лічильника та котла відносно вікон, ел.розеток, лічильника від котла тощо). Потім переробити проект (займе тиждень-два 400-500 грн.), переварити труби (в залежності за скільки домовитеся). Потім зробити пуск котла із представниками Волиньгазу. + ще багато дрібних нюансів, з якими стикнетеся в процесі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йдеш на Франка. В магазинчику перед входом зліва при дорозі пишеш заяву на зміну до проекта. Далі все закрутиться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По телефону з Волиньгаз сказали, що спочатку необхідно, щоб лоджа відносилась до житлової площі, а це я так розумію зміна технічного паспорту через БТІ (реєстраційний центр)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хіба БТі зараз ще виконує такі функції?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хіба БТі зараз ще виконує такі функції?

Я так розумію замість БТІ такі речі робить реєстраційний центр на Винниченка!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ще не забуваємо про нове під"єднання води та опалення (я так розумію, мова йде про двоконтурний котел)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ще не забуваємо про нове під"єднання води та опалення (я так розумію, мова йде про двоконтурний котел)

З цим простіше, хоча б не потрібно всякого роду дозволів. Там лише перемістити котел на 2 метра за стіну...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як успіхи? щось вже починали робити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...