Перейти до змісту

Перенесення котла та газового лічильника на лоджу

sanjul

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня! Виникла ідея приєднати лоджу до кухні, а саме утеплити лоджу та забрати раму, без знесення несучих стін і перенести газовий лічильник та настінний газовий котел на лоджу. Хто стикався з цією процедурою, скільки коштів та часу це займає, яка послідовність дій?

Опубліковано

Для початку запросити до себе когось із Волиньгазу, щоб вони подивилися чи місце, яке Ви хочете переробити підходить в технічному плані (є норми щодо розташування лічильника та котла відносно вікон, ел.розеток, лічильника від котла тощо). Потім переробити проект (займе тиждень-два 400-500 грн.), переварити труби (в залежності за скільки домовитеся). Потім зробити пуск котла із представниками Волиньгазу. + ще багато дрібних нюансів, з якими стикнетеся в процесі

Опубліковано

Йдеш на Франка. В магазинчику перед входом зліва при дорозі пишеш заяву на зміну до проекта. Далі все закрутиться...

Опубліковано

По телефону з Волиньгаз сказали, що спочатку необхідно, щоб лоджа відносилась до житлової площі, а це я так розумію зміна технічного паспорту через БТІ (реєстраційний центр)?

Опубліковано

А хіба БТі зараз ще виконує такі функції?

Я так розумію замість БТІ такі речі робить реєстраційний центр на Винниченка!?

Опубліковано

а ще не забуваємо про нове під"єднання води та опалення (я так розумію, мова йде про двоконтурний котел)

З цим простіше, хоча б не потрібно всякого роду дозволів. Там лише перемістити котел на 2 метра за стіну...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...