Перейти до змісту

Стирь, зима

Drill92

Рекомендовані повідомлення

Цікавить ось яке питання. Можливо хтось знає, чи бачив, де в Луцьку на Стирю зараз немає льоду, щоб поспінінгувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стирь, то де? :0148:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить ось яке питання. Можливо хтось знає, чи бачив, де в Луцьку на Стирю зараз немає льоду, щоб поспінінгувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стирь, то де? :0148:

в Луцьку ?

Якщо ви не зрозуміли-це був сарказм зі сторони elektrika

річка, що тече в Луцьку називається Стир

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зрозумів...але тему трошки не для того створював)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мякий знак в назві не потрібен. Виправ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мякий знак в назві не потрібен. Виправ.

Я вже зрозумів що не потрібен, але не знаю як виправити в назві теми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Стиру біля Луцька то мабуть ніде місць нема, дамби в нас немає і теплу воду теж не зливають, мабуть найближче місце це дамба в Хрінниках.

Хоча зараз сильна відлига, думаю якщо ще тиждень протримається то лід зійде.

Тут і літом-осінню то не особливо риба ловилась, а зимою то ІМХО взагалі шансів мало, хіба що по ямах спробувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lisovic,Те що у Хрінниках, скоріше всього, немає льоду це я знаю. Мені просто цікаво можливо хтось бачив де у Луцьку можна спінінг позакидати. Чув що на "Тюлькіном флоту" льоду майже немає. Хтось був у тому районі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проїжджав вчора територією Жидичин-Маяка, з моста було видно течію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так течію видно багато де, але підступитись до неї так щоб можна було покидати, не так просто, а виходити на прибережний лід зараз небезпечно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lisovic,що згідний то згідний.... Зараз виходити на лід дуже небезпечно...тому я і цікавлюсь даним питанням...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сонце пригріло...можливо вже десь розтанув лід?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна половити спінінгом в Млинові.Там після ГЕС вже все давно розстало. бачив сам як мужик на човні плавав. РИБАЧИВ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Andriy_L, дякую...буду мати на увазі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

В Маливо хоть цілу зиму рибачити можна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо хтось ходив на Стир спінінгом???

поділіться результатом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ходив...поки пусто...жодної покльовки...думаю сьогодні піду прогуляюсь...можливо щось і візьме)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lovetstiney, так Стир зараз з берегів майже вийшов, то й криги нема майже ніде по руслу. Вчора біля 14-00 їхав по набережній, бачив рибака на протилежному березі зі спінінгом, можливо це був Drill92,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lovetstiney, так Стир зараз з берегів майже вийшов, то й криги нема майже ніде по руслу. Вчора біля 14-00 їхав по набережній, бачив рибака на протилежному березі зі спінінгом, можливо це був Drill92,

ні...це був не я...

Звітую.

Сьогодні пішов на прогулянку по Стиру. Почав свій шлях з початку дамби, навпроти "Тьощіного язика". Початок рибалки мене трошки засмутив: жодного удару. Далі пішов в сторону Дубнівської. Навпроти "Білого Дому" я відчув першу покльовку на сілікон, але дуже в'яла. Пішов далі. Наступну покльовку я замітив на "Піанєрці", але знову ж таки дуже обережну. Не вийшло підсікти. Йшов аж до мосту. Нічого більше не клюнуло.

Висновок: нічого не спіймав, але прогулянкою задоволений, оскільки Щурики нарешті вийшли перед нерестом на полювання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...