Jaguar-35769 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 12:14 #1 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 12:14 В недалекому майбутньому планую утеплити квартиру.Цікавить ціна та хто займається ? 2-ий поверх, 15-16 м.кв.Також цікавлять відгуки тих, хто вже провід дані роботи собі ? Ефективність? Який матеріал використовувати ?
Vadimm Опубліковано 29 Січня, 2013 в 12:47 #2 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 12:47 Утеплення зовнішніх стін? Якщо так, то користувач prom.alp.lutsk тобі допоможе, десь тут в нього є відповідна тема.
Jaguar-35769 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 12:51 Автор #3 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 12:51 Утеплення зовнішніх стін? Якщо так, то користувач prom.alp.lutsk тобі допоможе, десь тут в нього є відповідна тема.Так. Утеплення зовнішньої стіни.
Vadimm Опубліковано 29 Січня, 2013 в 12:59 #4 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 12:59 ось його номер 06600005чотири-сім
Jaguar-35769 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 13:10 Автор #5 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 13:10 Дякую, VadimM.Можливо ще будуть в когось якісь пропозиції? Дуже цікавлять і відгуки.......
DMK Опубліковано 29 Січня, 2013 в 13:33 #6 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 13:33 Саме цей чоловік утеплював мому сусідові. Дуже задоволений роботою
BARAKUDA Опубліковано 29 Січня, 2013 в 19:41 #7 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 19:41 Дякую, VadimM.Можливо ще будуть в когось якісь пропозиції?Дуже цікавлять і відгуки.......+ доставити пару ребер до батарей опалення...
Jaguar-35769 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 20:10 Автор #8 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 20:10 Дякую, VadimM.Можливо ще будуть в когось якісь пропозиції?Дуже цікавлять і відгуки.......+ доставити пару ребер до батарей опалення...Тоже варіант, але стіна, площею в 16 м.кв. від того теплішою взимку не стане.
taurus07 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 20:37 #9 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 20:37 У мене якісь телефони збереглись. Хлопці з даху на мотузках спускались на потрібний рівень поверху.До роботи зауважень немає. 063-сім сім пять-86-43 063-сім два девять-56-00
Jaguar-35769 Опубліковано 30 Січня, 2013 в 07:23 Автор #10 Опубліковано 30 Січня, 2013 в 07:23 У мене якісь телефони збереглись. Хлопці з даху на мотузках спускались на потрібний рівень поверху.До роботи зауважень немає. 063-сім сім пять-86-43 063-сім два девять-56-00Дякую.
Андрій Віталійович Опубліковано 30 Січня, 2013 в 07:31 #11 Опубліковано 30 Січня, 2013 в 07:31 Тоже варіант, але стіна, площею в 16 м.кв. від того теплішою взимку не стане.від утеплення лише вашої квартири стіна також тепліше не стане. стіна промерзатиме в інших місцях й спокійно проходитиме під вашим утеплювачем))гроші на вітер...
Vadimm Опубліковано 30 Січня, 2013 в 11:15 #12 Опубліковано 30 Січня, 2013 в 11:15 Якщо утеплити трохи з нахльостом (50 см вище та нижче перекриттів) то ефект все ж буде. Зважайте що там стіна "підігрівається" сусідами зверху та знизу. Знову ж, тут пишуть що люди які утеплили - задоволені (хоча хз, ефектом від утеплення чи фактом якісної роботи).
Андрій Віталійович Опубліковано 30 Січня, 2013 в 12:06 #13 Опубліковано 30 Січня, 2013 в 12:06 Якщо утеплити трохи з нахльостом (50 см вище та нижче перекриттів) то ефект все ж будезвичайно. буде ефект помитого автомобіля))Зважайте що там стіна "підігрівається" сусідами зверху та знизуми ж не про стелю говоримо, а про стіни.навіть якщо 8 з 9 поверхів буде утеплено, то стіни все рівно промерзнуть й відбиратимуть тепло...
Vadimm Опубліковано 30 Січня, 2013 в 18:17 #14 Опубліковано 30 Січня, 2013 в 18:17 буде ефект помитого автомобіля))на городі бузина а в Києві дядько...ми ж не про стелю говоримо, а про стінинавіть якщо 8 з 9 поверхів буде утеплено, то стіни все рівно промерзнуть й відбиратимуть тепло...тобто теплообміну між стіною і сусідами зверху та знизу не відбувається? Якщо не обтяжить, пояснити можна а не просто констатувати.
taurus07 Опубліковано 30 Січня, 2013 в 19:16 #15 Опубліковано 30 Січня, 2013 в 19:16 Якщо утеплити трохи з нахльостом (50 см вище та нижче перекриттів) то ефект все ж буде. Зважайте що там стіна "підігрівається" сусідами зверху та знизу. Знову ж, тут пишуть що люди які утеплили - задоволені (хоча хз, ефектом від утеплення чи фактом якісної роботи).Зовнішні стіни стали на дотик відчутно тепліші зсередини. Крім того в мене один кут мокрів взимку, можливо промерзав а може в цеглі мікротріщини були. Після утеплення кут став сухий і більше не цвіте.
Андрій Віталійович Опубліковано 30 Січня, 2013 в 19:36 #16 Опубліковано 30 Січня, 2013 в 19:36 на городі бузина а в Києві дядько...поняття аналогія для вас не відоме. буває))Якщо не обтяжить, пояснити можна а не просто констатувати.якщо приміщення не утеплене повністю, то стіни промерзають так само. як не дивно, але всі стіни це одна конструкція)) звідси й ті ж самі тепловтрати.оголіть частину обшивки у термосі й він уже не термос. насправді це елементарні речі, й дивує що багато людей цього не розуміє.переконувати чи пояснювати надалі нічого не буду, мені однаково як й що ви "утеплюєте".Після утеплення кут став сухий і більше не цвіте.зупинили проникнення вологи, це реальний результат.
Jaguar-35769 Опубліковано 30 Січня, 2013 в 19:47 Автор #17 Опубліковано 30 Січня, 2013 в 19:47 Можливо я нічого не розумію, але ж стіна в панельному будинку не суцільна з 1-го по 5-ий...і чому вона має промерзати від панелі верхного (нижнього) поверху.....на мій "хлопський розум" - якщо й будуть втрати після утеплення, то не значні і не помітні і волога тим більше немає появлятись, адже буд.матеріал (пінопласт/пінополістирол) буде забирати на себе холод (10-15 см все ж таки) і на стіні це не відзначиться.
Vadimm Опубліковано 30 Січня, 2013 в 20:08 #18 Опубліковано 30 Січня, 2013 в 20:08 Андрій Віталійович, з термосом аналогія невлучна, оскільки не в кожного термоса є вікна - фактично діри в термоізоляції.Пінопласт зменшує площу теплообміну - в сусідів зверху і знизу температура зовнішньої поверхні стіни буде в мороз нижчою. Не настільки товстою є панель щоб градієнт температури встиг вирівнятись з наближенням до внутрішньої поверхні стіни. Зрештою, ті ж склопакети в пластикових вікнах знижують втрати тепла - чи від них також ефект помитого авто?Звичайно все можете пояснити звичайнісіньким ефектом пласебо - раз гроші заплачено - значить гріє. То невже так багато в нас "лохів" які зменшують поверхню теплообміну?Після утеплення кут став сухий і більше не цвіте.зупинили проникнення вологи, це реальний результат.Помиляєтесь - волога як була так вона нікуди і не ділась - вона просто перестала конденсуватись на холодній ділянці стіни оскільки після утеплення температура цієї ділянки стала вищою ніж точка роси.
Андрій Віталійович Опубліковано 31 Січня, 2013 в 07:18 #19 Опубліковано 31 Січня, 2013 в 07:18 Андрій Віталійович, з термосом аналогія невлучна звичайно, звичайно)) вибачайте, що взагалі дозволив з вами сперечатись Помиляєтесь - волога як була так вона нікуди і не ділась а я що написав, що волога кудись зникла? навчіться читати інших... вона просто перестала конденсуватись на холодній ділянці стіни оскільки після утеплення температура цієї ділянки стала вищою ніж точка роси а простіше "зупинили проникнення вологи" ... Можливо я нічого не розумію, але ж стіна в панельному будинку не суцільна з 1-го по 5-ий...і як не суцільна? стіна це одна суцільна конструкція, інакше будинок складеться, як іграшковий... п.с. все з теми зник, філософствуйте й далі.
Jaguar-35769 Опубліковано 31 Січня, 2013 в 08:08 Автор #20 Опубліковано 31 Січня, 2013 в 08:08 На скільки я зрозумів, скільки людей - стільки й тверджень.Але мані цікаво чи Андрій Віталійович чи VadimM утеплювали стіни? Чи всі твердження є теоретичними?п.с. не подумайте нічого образливого, ваші думки також є цінними.
Jaguar-35769 Опубліковано 31 Січня, 2013 в 10:11 Автор #21 Опубліковано 31 Січня, 2013 в 10:11 Jaguar-35769, та я взагалі не знаю, що таке утеплення Андрій Віталійович, я питав на рахунок "чи Ви з практичної чи з теоретичної точки зору" надаєте консультації. Так як одне діло з власного досвіду описувати ситуацію, а друге - "кум сказав шо хє***во, бо запплатив більше ніж думав, значить воно не тепліше, та й чуствую шо скоро плЄсЄнь вилізе". Справа в тому, що хочеться зробити краще (навіть якщо й дорожче), але щоб воно дійсно було ефектним (якщо таке можливе)....Так як а ні цвіль, а ні грибок, ні мене, а тим більше мою дитину не влаштовує. п.с. як я писав раніше "не подумайте нічого образливого, ваші думки також є цінними"
Vadimm Опубліковано 31 Січня, 2013 в 12:43 #22 Опубліковано 31 Січня, 2013 в 12:43 Особисто я сам собі утеплював (ой, сорі, Андрій Віталійович не знає такого поняття) термоізолював балкон - ефект є при чому суттєвий. Одразу хочу сказати що висловлювання мого опонента більше схожі на дешевий троллінг. Шкода, адже розділ тематичний і було б приємно спілкуватися так, щоб в сторін не виникало двозначних трактувань і недомовок - знайшлися б читачі які б почерпнули для себе з чийогось посту зерно істини. Але то таке. а я що написав, що волога кудись зникла? навчіться читати інших... а простіше "зупинили проникнення вологи" ... Або розтлумачте "зупинили проникнення вологи" - звідки куди це вона проникала до утеплення і звідки куди перестала проникати після, або ви суперечите самі собі. До речі, якщо панель після утеплення стає сухішою - вона менше проводить тепло - чим не ефект від термо- (і волого-!) ізоляції? А якщо користуватись аналогією що будинок - то термос то в контексті заміни старих вікон на пластикові ми в термосі міняємо металеву кришку на коркову. А частково обклеюючи стіни пінопластом ми нехай частково ховаємо термос в кишеню пуховика . Хоча на мою думку влучніше вважати термосом не весь будинок а лише певну квартиру (адже квартири між собою теж певним чином термоізольовані - в сусідів може бути тепліше бо вони наприклад увімкнули калорифер), ну або в нас термос розділений на окремі ємності - для кави, бульйону, чаю і тд . І якщо ми ховаємо в кишеню ту частину термоса в якій знаходиться бульйон то цей бульйон буде довше залишатися гарячим ніж чай, кава і що там ще, адже на вулицю він тепло віддає повільніше бо цьому заважає кишеня пуховика (пінопласт), а сусіднім ємностям тепло передається з перешкодою у вигляді стінок ємностей (стеля, підлога, міжквартирні стіни). Глибше ховаючи термос в кишеню (обклеюючи стіни пінопластом з більшим нахльостом на сусідні квартири) ми зменшуємо тепловтрати не тільки тої частини де бульйон, але й частково тих частин, де в нас кава і чай, відповідно вони також будуть дещо повільніше охолоджуватись і відбирати тепло в бульйону. Тому на мою думку Андрій Віталійович може бути правим лише в тому випадку, якщо теплопровідність підлоги, стелі і міжквартирних стін настільки висока, що ними (стінами) можна знехтувати. Якщо це так то дайте знати і дискусію можна буде вважати вичерпаною. А от чому ми в термосі повинні оголяти частину обшивки (Андрій Віталійович скористався саме такою аналогією) якщо ми навпаки його намагаємось утеплити термоізолювати тим пінопластом - це для мене залишається загадкою.
Андрій Віталійович Опубліковано 31 Січня, 2013 в 13:06 #23 Опубліковано 31 Січня, 2013 в 13:06 дешевий троллінг головне що у вас він дорогий Хоча на мою думку влучніше вважати термосом не весь будинок а лише певну квартиру логіка відсутня. у вас що квартира у вакуумі? хоча...
Андрій Віталійович Опубліковано 31 Січня, 2013 в 13:13 #24 Опубліковано 31 Січня, 2013 в 13:13 А от чому ми в термосі повинні оголяти частину обшивкитому що утеплена квартира у висотці, це якраз частина обшивки термоса, коли інша відсутня.що не зрозумілого?
marko Опубліковано 31 Січня, 2013 в 14:40 #25 Опубліковано 31 Січня, 2013 в 14:40 Андрій Віталійович з Ваших постів у даній темі я зробив висновок що є Ви досвідчений спеціаліст в системах термоізоляції будівель. Будь ласка надайте якісь розрахунки на підтвердження ваших слів , і не правоти Ваших опонентів. Тоді я зміню свою думку про перевід Вас в групу тролі
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.