Перейти до змісту

Потрібна допомога!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не можу переставити вінду на старенькому компі, тому що як заходжу в біос і в розділ boot, для вибору загрузки з диску, то в цьому розділі не працюють клавіши!, тільки Esc,.

Підскажіть що робити!? щоб все працювало, або як ще переставити відду

Опубліковано

а клавіатура ps/2 чи usb?

як варіант вирішення - підключати вінт вже після того, як почнеться завантаження з диска.

але це по-моєму може (чисто теоретично) принести нехороші наслідки.

Опубліковано

Я так розумію що ставиться ХР замість ХР?

Тоді є такі інсталяхи що ставляться з-під вінди.

Опубліковано

а клавіатура ps/2 чи usb?

З клавою все гуд, і в біосі вона працює тільки в розділі standart CMOS, у всіх інших розділах тільки Esc працює, я прсто в шоці ніколи такого не бачив...

Я так розумію що ставиться ХР замість ХР?

так

Опубліковано

заходжу в біос і в розділ boot, для вибору загрузки з диску, то в цьому розділі не працюють клавіши!, тільки Esc,.

Взагалі то це дуже дивно ... А в інших розділах? Можливо для вибору boot device'а використовується не та клавіша якою ти намагаєшся це зробити ... Там поряд повинен бути маленький help який вказує якою клавішою потрібно робити вибір, переміщатится по меню тощо ...

Опубліковано

А використовувати клавіші + - при виборі в відповідному полі.

P.S. Справа в БІОСі вказані клавіші керування

Опубліковано

Знизу або збоку мають бути позначення що і яка клавіша робить.

не робить не одна клавіша крім Esc, всі клавіші працюють тільки у першому розділі (standart CMOS), у всіх інших не роблять!!!!!!!!!

Опубліковано

а скористатися гарячою клавішею F11 для виклику «boot menu» (або в деяких випадках: F8, F9, F10, F12 )?

Опубліковано

Сфоткай БІОС, і виклади тут...

Ось сфоткав, загальний вид, перший роздыл де все працюэ, і бут де нічого не працює!

post-14274-0-07313300-1359061084_thumb.j

post-14274-0-25766700-1359061093_thumb.j

post-14274-0-68150200-1359061101_thumb.j

Опубліковано

Судячи з першого скріну, пароль супервізора недоступний. Можливо, на БІОСі стоїть пароль супервізора, який обмежив внесення настройок? Тоді треба "збити", обнулити БІОС.

Якщо супервізора нема - то повинні натискатися і працювати кнопки Enter, + , - , Page Up, Page Down.

Якщо вони не натискаються - значить, якийсь глюк. Очевидно, клавіатури.

Я би пробував:

1. Обнулити БІОС.

2. Спробувати не стандартний Ентер, а цифровий. Авось...

3. Підключити іншу клавіатуру, наприклад, не USB а PS/2. Або іншу USB, будь-яку іншу, коротше.

4. Оновити БІОС.

Опубліковано

Сфоткай БІОС, і виклади тут...

Ось сфоткав, загальний вид, перший роздыл де все працюэ, і бут де нічого не працює!

На БІОС є пароль? Очевидно ти заходиш з паролем Користувача, а не з паролем Супервізора.

Опубліковано

Судячи з того, що на першому фото в користувача немає можливості загрузити дефолтні установки БІОСа - то з високою ймовірністю, на БІОСі стоїть пароль супервізора. Відповідно, коли заходивш в БІОС, треба вводити пароль супервізора, а тупо "ентер" чи пароль юзера.

Якщо пароль супервізора невідомий - шукати інфу по материнці, і обнуляти БІОС.

Опубліковано

Дякую Ярославу, який настояв обнулити біос, витащив батарейку на 5 хв, і все запрацювало!!!!

дуже вдячний!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...