Перейти до змісту

Зняття з обліку авто

DMK

Рекомендовані повідомлення

Надумав зняти з обліку своє авто. Підкажіть будь ласка, які потрібні документи, скільки грошей, до кого звертатись, та скільки часу можна їздити на транзитних номерах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую тему, також цікавить питання, як зараз поставити машину на облік, що змінилося?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую тему, також цікавить питання, як зараз поставити машину на облік, що змінилося?

Ні нічого не змінтлося платиш "рішалам" і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такі реалії...

підеш сам - будуть дивитися як іноплонетного гостя))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підеш сам - будуть дивитися як іноплонетного гостя))

самому можна реально зняти авто, та і поставити теж. просто займе по часу трохи (але за пів дня думаю справитесь). якби всі користувалися послугами так званих "рішал", то звідки б взятися чергам в МРЕВ?

щоб зняти треба напасати заяву про зняття (там є віконечко "Прийом заяв") - мати з собою власника авто (якщо доручення, то ще треба нотаріально завірену копію доручення), тех.паспорт, документи, що засвідчують особу. Пишете заяву, Вам дадуть номери рахунків та суми, які треба сплатити за послуги МРЕВ (десь 250-300 грн.), тоді проходите експерта (платите ще близько 200 грн.) тоді здаєте номери і техпаспорт, отримуєте транзити і тимчасовий техпаспорт (на транзитах їздити можна ніби 20 днів), якщо Ви знімаєте, щоб перереєструвати авто, то також можна їздити по довідці-рахунку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

півдня?

дуже малоймовірно...

у мене 2 дні пішло по часу... і то знаючі підказували що і куди...

все роботься для того, що б людина плюнула, і звернулася до "шуршунчиків"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я це робив рік тому, зараз процедура усладнилася (хоча політики обіцяли як завжди - покращення :0158:), зараз лише заяву реєструвати будуть до години. А потім (якщо треба лише зняти з обліку) найбільше часу забере експерт - там завжди багато автівок та черга, експерти часто робялть перерви в роботі для внесення даних в свою базу та для скидання фоток на комп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене на данний момент цікавить тільки зняти авто для продажу. І скільки часу я зможу їздити на таких номерах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дайте номер телефону в ПП, спробую допомогти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дайте номер телефону в ПП, спробую допомогти.

Відписав, дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

зараз наскільки я знаю експертів відминили проходити не треба при зняті з обліку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Хочу зняти машину з обліку і поставити на себе. маю грузову Рено Кангу. Разом з тим хочу переобладнати на пасажира з документами. Чи можна якось співставити переобладнання і зміну власика, щоб не міняти 2 рази техпаспорт, чи обов"язково все робити окремо? Чи як в таких ситуаціях правильно поступити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу зняти машину з обліку і поставити на себе. маю грузову Рено Кангу. Разом з тим хочу переобладнати на пасажира з документами. Чи можна якось співставити переобладнання і зміну власика, щоб не міняти 2 рази техпаспорт, чи обов"язково все робити окремо? Чи як в таких ситуаціях правильно поступити?

Державу необдуриш. Тобі потрібно 2 рази міняти тех.паспорт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Проблема ось в чому .Їздив на дорученні .срок дії доручення збіг,машину треба зняти з обліку. 1. Зараз потрібно їхати до власника в іншу область. 2.Які документи в нього прохати. 3.Розясніть мені послідовність (з ціми питаннями не стикався) зняття з регістрації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чи потрібно гнати авто по місцю регістрації Чи потрібна експертна оцінка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема ось в чому .Їздив на дорученні .срок дії доручення збіг,машину треба зняти з обліку. 1. Зараз потрібно їхати до власника в іншу область. 2.Які документи в нього прохати. 3.Розясніть мені послідовність (з ціми питаннями не стикався) зняття з регістрації.

Потрібно було знімати, поки не закінчився термін дії доручення. А зараз простіше поїхати взяти в нього ще одне доручення і перереєструвати в Луцьку на себе. Потрібно буде зробити оцінку вартості для сплати 1% податку. Визначається по каталогу для автомобіля за маркою та роком випуску.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...