Jump to content

Игровая консоль X-box 360

garderob

Recommended Posts

Posted

Хочу в оренду сдавать игровую консоль X-box 360 Slim. Есть желающие орендовать и готовы ли платить 50 грн. в сутки, с 1 диском на выбор и бесплатной доставкой? Пишите свои предложения и мысли по этому поводу, так как хочу узнать есть ли смысл.

Posted

Я собі подумав, що краще буде здавати потижнево, з доставкою в суботу і неділю (в будні дні просто не дозволить мені робота займатися доставкою). Скажимо в тиждень оренда буде коштуватиме 250 грн. з 1 диском на вибір і безкоштовною доставкою до дверей, за кожний інший диск доплата 10 грн. Як на таке дивитися?

Posted

Тоді що Ви пропонуєте? Брати грошовий залог в розмірі вартості ігрової консолі?

Posted

Ну як варіант.Ви не подумайте, я не хочу вас відмовити, чи ще щось в тому роді, просто проінформувати. Хоча якщо хочете то можете і паспорт брати та надіятися що проблем з законом не буде. Взагалі вважаю що ідея не практична, так як за 50 грн в день, в компютерному клубі на приставці можна грати 10 годин, з іншими людьми і як на мене більше фану буде! Хоча такі ігри які треба проходити грати (типу Gears of War) буде не дуже добре, но в такому випадку мабуть люина за 1500 грн купить вже приставку, аніж брати в оренду на тиждень, бо за день таку гру пройти це треба бути задротом ого яким та вправно грати на геймпаді.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...