Перейти до змісту

Продам Iphone 2G 8gb - 250 грн! + захисне скло!

Kompolom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Телефон як і всі 2g потертий, вигляд на 3! Всі кнопки в ідеальному стані і функціонують прекрасно! Побите захисне скло і віжко вставити сім карту! У мене інколи це займало до години! Тел заряджається, але не показує сам процес зарядки! В комплекті телефон, юзб, перехідник для зарядки і чохол книжка! Тел куплявся тут на форумі! Прошивка 3,1,2! За це все - 250 грн!

+ маю оригінальне захисне скло до ньго яке плянував замінити але не має часу! За скло - 80 грн!

За усе разом 310 грн! Можливий обмін на інший тел, бажано 2 сім, вінчестер до ноута. без доплат!

Опубліковано

Якщо бути точним -

відкрию секрет. скло (тач ) окремо не міняєтся, тільки разом з екраном , а це близько 400 грн

Якщо бути точним - 450+доставка

Опубліковано

ахаха... не вдала інфа, так як вже два рази відколіпував скло від тачу і міняв на інших телефонах! Почитайте в неті - там є повно інформаціх як це робити)))!

Опубліковано

ахаха... не вдала інфа, так як вже два рази відколіпував скло від тачу і міняв на інших телефонах! Почитайте в неті - там є повно інформаціх як це робити)))!

ого ну тожі ти 1 майстер яке таке робить у луцьку. поміняй в себе і будеш продавати на багато дороще) невтрачай шансу.

п.с + відео хапиши як ти це робиш думаю багатьом буде цікаво як таке робити)

Опубліковано

http://www.labmod.ki...st.php?id=158

ось така методика!

Дуже довго треба сидіти.... а я людина нервова) та й часу нема)

в мене силко не паше. скілкьи я ходив питав , так відклеюєтся і тка далі, але за це ніхт оне берется так як 1 неправельний рух і прийдется міняти все, а це в 4 ражи дорожце, дай вдало зробити таку операцію дуже важко близьно 90% кінчались невдачою)))

п.с про це я вже нагуглився коли мав свого гризка)

Опубліковано

http://www.labmod.ki...st.php?id=158

ось така методика!

Дуже довго треба сидіти.... а я людина нервова) та й часу нема)

в мене силко не паше. скілкьи я ходив питав , так відклеюєтся і тка далі, але за це ніхт оне берется так як 1 неправельний рух і прийдется міняти все, а це в 4 ражи дорожце, дай вдало зробити таку операцію дуже важко близьно 90% кінчались невдачою)))

п.с про це я вже нагуглився коли мав свого гризка)

так і є) але я ризикував і все виходило) раз тільки від перегріву екран 3 дні відходив!

Опубліковано

Поміняти скло можна, якщо воно повністю потріскало по всій площі. Але як писалось вище - це дуже важко, майже не можливо.

Автор, міняйте скло, і продавайте тел за 500грн - його з руками і ногами за таку ціну заберуть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...