Перейти до змісту

Смартфон 2000-2500грн.

Рекомендовані повідомлення

Як кажуть цінова політика, і модельний ряд швидкоплинні принаймні, раз у квартал ці зміни відчутні.А тому і вирішив створити новий пост, і спитати думки формучан стосовно вибору на даний момент смартфона, адже появилось бажання, і тим паче кошти на його придбання, і часткова необхідність в найближчому майбутньому, признаюсь відразу, з даними телефонами я Ви на Ви, особливо справи не мав, хіба що у друзів поклацати в щось на калатал ігор, і так пари програм,але все ж таки склались певні вимоги до майбутнього вибору, і так все що хотілось би:

Коммуникации

• Bluetooth
  • Wi-Fi

Операционная система

• Android

Количество ядер (для смартфонов)

• 2

Встроенная камера

• Вспышка
  • Фронтальная камера

Оснащение

• Поддержка карт памяти (память 2ГБ и более)
  • GPS

Емкость аккумулятора, мАч

~1500

особливу увагу приділяю

Samsung I8160 Galaxy Ace II

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://lutech.com.ua/products.php?id=743 Трохи поцікавіший варіант, з плюсів

-аудіо Бітс

-екран Супер ЛСД, 4 дюйма

-рама корпуса цільний шмат алюмінію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на такий бюджет, я б такий купив, напевне. Бачив його наживо, дуже позитивні враженння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

FLY IQ 441, 442

http://youtu.be/r1IsyFfHKhE

http://youtu.be/2NqAhcyPc8s

Ще й залишиться на "чай".

П.С. при умові наявності "Android", це наявне по замовчуванні

• Bluetooth
  • Wi-Fi

а "Поддержка карт памяти" вже дано "более 2ГБ", тобто 32.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sony Xperia U. 2 ядра, камера - шикарна, акум 1320. ( на день вистачає спокійно ). 8 гіг пам'яті, доступно 6. Андроїд 4.0.4. Для розваги є 4 змінні, кольорові панелькі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приглянись до:

Samsung Galaxy S I9001

LG Optimus G2X

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 до Samsung Galaxy Ace II GT-I8160

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lenovo LePhone P700i огляд тут і тут ще тут

p.s. можна і інших достойних китайців запропонувати (ZOPO zp950), але не впевнений, що ТС готовий купити щось таке, як не у всіх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://lutech.com.ua...ucts.php?id=743 Трохи поцікавіший варіант, з плюсів

-аудіо Бітс

-екран Супер ЛСД, 4 дюйма

-рама корпуса цільний шмат алюмінію.

не поганий варіант, навіть дуже прийнятний але, як завжди без нього ніяк:
  • Немає фронтальної камери.

• Дуже крихка (легко зламати) задня панель при відкритті

• І ергономіка в плані корпусу, багато хто пише що через 2-3ри місяці чутно скрип корпуса.

• Аудіо Beats тільки в навушниках, в комплекті як би хотілось звичайні.

Як на такий бюджет, я б такий купив, напевне. http://board.lutsk.u...r-pantech-flex/ Бачив його наживо, дуже позитивні враженння.

ні ні, к для першого смартфона китаєць це хардкор

Sony Xperia U. 2 ядра, камера - шикарна, акум 1320. ( на день вистачає спокійно ). 8 гіг пам'яті, доступно 6. Андроїд 4.0.4. Для розваги є 4 змінні, кольорові панелькі.

так дивився, але на дані лінійку дуже багато нарікань, та і навряд 8гіг вистачить. Імхо.Хоча варіант прийнятний як для телефонна дружині.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

першою машиною запорожець будете брати? - перевірений часом агрегат))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, який сенс Ви вкладає в слово "китаєць" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі то, це кореєць ( компанія з багаторічним досвідом ), і як на мене по характеристиках і якості виконання обганяє деякі брендові моделі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бачу у людей панічний страх купити "китайця" при цьому вкладують шалені гроші у те, що зроблено практично на тих же заводах )))) - головне це стиль та бренд відомий всім - тіпа крута.

ТС, який сенс Ви вкладає в слово "китаєць" ?

очевидно коли не знають бренду- то виникає перша асоціація - "китайці атакують" ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стосовно Хардкора, просто ні, розумію, у Всіх він був, я про моделі невідомих брендів, але я людина зважлива і не хочу бути скупим і платити двічі, оскільки переважна більшість моделей не мають гарантії на території України, і бувають, так бувають адже якби не було, то б не писали, що хоча і по апаратному забезпеченню, і ціні вони привабливіші, але мають властивість "випадати в осад" (так і відомі бренди цім теж грішні, але як не як гарантія в допомогу). А на рахунок, не таке як у Всіх, так це не можливо, тому що таке як у всіх працює, і буде працювати, а женусь не за брендом, а за надійністю, і стабільністю, це окрім основних можливостей і вимог від телефону. ІМХО.

P.S.: Потрібна просто порада, а не нав'язливе переконання що потрібно брати саме цей а не той телефон, тобто на що варто звернути увагу. Дякую за поради.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

FLY IQ 441, 442

Ще й залишиться на "чай".

П.С. при умові наявності "Android", це наявне по замовчуванні

• Bluetooth

• Wi-Fi

а "Поддержка карт памяти" вже дано "более 2ГБ", тобто 32.

Як варіант можна розглянути а саме 442, а про пам'ять копіпаст з фільтру вимог одного із сайтів,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стосовно Хардкора, просто ні, розумію, у Всіх він був, я про моделі невідомих брендів, але я людина зважлива і не хочу бути скупим і платити двічі, оскільки переважна більшість моделей не мають гарантії на території України, і бувають, так бувають адже якби не було, то б не писали, що хоча і по апаратному забезпеченню, і ціні вони привабливіші, але мають властивість "випадати в осад" (так і відомі бренди цім теж грішні, але як не як гарантія в допомогу). А на рахунок, не таке як у Всіх, так це не можливо, тому що таке як у всіх працює, і буде працювати, а женусь не за брендом, а за надійністю, і стабільністю, це окрім основних можливостей і вимог від телефону. ІМХО.

P.S.: Потрібна просто порада, а не нав'язливе переконання що потрібно брати саме цей а не той телефон, тобто на що варто звернути увагу. Дякую за поради.

Ваша правда, гарантії, надійність - це те що хоча мати більшість. я не нав"язую нічого, запропонував варіант для розгляду. щодо сервысного обслуговування - прошу ознайомитись із списком їх далеко не мало )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Pantech Brust в користуванні, ціна около 200у.е., нарікань немає, хібащо камера могла бути краща

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібна просто порада, а не нав'язливе переконання що потрібно брати саме цей а не той телефон

Беріть чорний - солідно і практично :_25:

Ну, а модель і вендора самі підберете (благо на ринку чорних телефонів вистачає) :g12:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подивись Huawei Ascend G500 Pro, на мій погляд самий оптимальний варіант, в даний час, однак це субєктивна думка. Крім того, цей телефон вже сертифіковано в Україні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ваша правда, гарантії, надійність - це те що хоча мати більшість. я не нав"язую нічого, запропонував варіант для розгляду. щодо сервысного обслуговування - прошу ознайомитись із списком їх далеко не мало )))

Та я не Вас мав на увазі особисто, і Ваш варіант, це так узагальнення. А стосовно Lenovo варіант також у списку можливих. Дякую.
Потрібна просто порада, а не нав'язливе переконання що потрібно брати саме цей а не той телефон

Беріть чорний - солідно і практично :_25:

Ну, а модель і вендора самі підберете (благо на ринку чорних телефонів вистачає) :g12:

Ех шкода, але чорний колір вже набрид, оскільки попередні телефони а їх було доволі, був їх основним. Тому тримаю напрямок на "біленький".... а взагалі візуальні "споглядання" і "мацання" девайсу, поставлять всі крапки над серед варіантів запропонованих у пості.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

madkot, вибачаюсь за офтоп, але Ви купували щось із цього сайту? (http://www.aliexpress.com)

Здивували ціни і безплатна доставка до України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

madkot, вибачаюсь за офтоп, але Ви купували щось із цього сайту? (http://www.aliexpress.com)

Здивували ціни і безплатна доставка до України.

ЦЕ одна з найбільших чи навіть найбільша торгова площа Китаю.

ЇЇ найбльший плюс що тут все англійською мовою, навідміну від китайського ТАОБАО.

Я купував. Доставка де написано реально фрішип.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Регулярно купую і не лише там, а запропонований мною леново буду купувати теж для знайомих

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://lutech.com.ua...ucts.php?id=743 Трохи поцікавіший варіант, з плюсів -аудіо Бітс -екран Супер ЛСД, 4 дюйма -рама корпуса цільний шмат алюмінію. не поганий варіант, навіть дуже прийнятний але, як завжди без нього ніяк: Немає фронтальної камери. Дуже крихка (легко зламати) задня панель при відкритті І ергономіка в плані корпусу, багато хто пише що через 2-3ри місяці чутно скрип корпуса. Аудіо Beats тільки в навушниках, в комплекті як би хотілось звичайні.

Телефон всього в продажу 2 місяці,

Дуже забавляють відгуки ,скажімо про Нокіа 820 на Розетці.

Ще ніхто Жодного телефона не купив і не тримав у руках( бо їх ще не ввезли)- а відгуків і плюсів і мінусів хоч відбавляй.

Висновок- більшість авторитетно говорить про те, про що не має жодного уявлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вік живи - вік учись. Буду знати ще й такий сайт. Дякую за корисне посилання! :)

ТС радив би все-таки звернути увагу на китайців. Друг вже десь біля року користується таким (якщо зацікавить, можу дізнатись модель). Прблем не було жодних, ОС повністю функціональна, не глючить і не тупить. Камера теж більш-менш. Екран - великий, сенсор - хороший, як і якісь корпусу, до речі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...