Set Опубліковано 16 Січня, 2013 в 23:00 #1 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 23:00 Як кажуть цінова політика, і модельний ряд швидкоплинні принаймні, раз у квартал ці зміни відчутні.А тому і вирішив створити новий пост, і спитати думки формучан стосовно вибору на даний момент смартфона, адже появилось бажання, і тим паче кошти на його придбання, і часткова необхідність в найближчому майбутньому, признаюсь відразу, з даними телефонами я Ви на Ви, особливо справи не мав, хіба що у друзів поклацати в щось на калатал ігор, і так пари програм,але все ж таки склались певні вимоги до майбутнього вибору, і так все що хотілось би:КоммуникацииBluetoothWi-FiОперационная системаAndroidКоличество ядер (для смартфонов)2Встроенная камераВспышкаФронтальная камераОснащениеПоддержка карт памяти (память 2ГБ и более)GPSЕмкость аккумулятора, мАч~1500особливу увагу приділяю Samsung I8160 Galaxy Ace II
Nokian Опубліковано 16 Січня, 2013 в 23:19 #2 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 23:19 http://lutech.com.ua/products.php?id=743 Трохи поцікавіший варіант, з плюсів-аудіо Бітс-екран Супер ЛСД, 4 дюйма-рама корпуса цільний шмат алюмінію.
Andruha_gpz28 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 06:51 #3 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 06:51 Як на такий бюджет, я б такий купив, напевне. Бачив його наживо, дуже позитивні враженння.
lerov Опубліковано 17 Січня, 2013 в 07:15 #4 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 07:15 FLY IQ 441, 442http://youtu.be/r1IsyFfHKhEhttp://youtu.be/2NqAhcyPc8sЩе й залишиться на "чай".П.С. при умові наявності "Android", це наявне по замовчуванні BluetoothWi-Fiа "Поддержка карт памяти" вже дано "более 2ГБ", тобто 32.
Amblee Опубліковано 17 Січня, 2013 в 07:17 #5 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 07:17 Sony Xperia U. 2 ядра, камера - шикарна, акум 1320. ( на день вистачає спокійно ). 8 гіг пам'яті, доступно 6. Андроїд 4.0.4. Для розваги є 4 змінні, кольорові панелькі.
yuraa Опубліковано 17 Січня, 2013 в 07:51 #6 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 07:51 Приглянись до:Samsung Galaxy S I9001LG Optimus G2X
Саня Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:03 #7 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:03 +1 до Samsung Galaxy Ace II GT-I8160
madkot Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:04 #8 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:04 Lenovo LePhone P700i огляд тут і тут ще тутp.s. можна і інших достойних китайців запропонувати (ZOPO zp950), але не впевнений, що ТС готовий купити щось таке, як не у всіх.
Set Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:07 Автор #9 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:07 http://lutech.com.ua...ucts.php?id=743 Трохи поцікавіший варіант, з плюсів-аудіо Бітс-екран Супер ЛСД, 4 дюйма-рама корпуса цільний шмат алюмінію. не поганий варіант, навіть дуже прийнятний але, як завжди без нього ніяк:Немає фронтальної камери.Дуже крихка (легко зламати) задня панель при відкриттіІ ергономіка в плані корпусу, багато хто пише що через 2-3ри місяці чутно скрип корпуса.Аудіо Beats тільки в навушниках, в комплекті як би хотілось звичайні.Як на такий бюджет, я б такий купив, напевне. http://board.lutsk.u...r-pantech-flex/ Бачив його наживо, дуже позитивні враженння. ні ні, к для першого смартфона китаєць це хардкорSony Xperia U. 2 ядра, камера - шикарна, акум 1320. ( на день вистачає спокійно ). 8 гіг пам'яті, доступно 6. Андроїд 4.0.4. Для розваги є 4 змінні, кольорові панелькі. так дивився, але на дані лінійку дуже багато нарікань, та і навряд 8гіг вистачить. Імхо.Хоча варіант прийнятний як для телефонна дружині.
madkot Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:10 #10 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:10 ні ні, к для першого смартфона китаєць це хардкорпершою машиною запорожець будете брати? - перевірений часом агрегат))))
lerov Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:12 #11 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:12 ТС, який сенс Ви вкладає в слово "китаєць" ?
EleKtrik Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:12 #12 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:12 ні ні, к для першого смартфона китаєць це хардкорВзагалі то, це кореєць ( компанія з багаторічним досвідом ), і як на мене по характеристиках і якості виконання обганяє деякі брендові моделі!
madkot Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:15 #13 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:15 бачу у людей панічний страх купити "китайця" при цьому вкладують шалені гроші у те, що зроблено практично на тих же заводах )))) - головне це стиль та бренд відомий всім - тіпа крута.ТС, який сенс Ви вкладає в слово "китаєць" ?очевидно коли не знають бренду- то виникає перша асоціація - "китайці атакують" ))))
Set Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:44 Автор #14 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:44 Стосовно Хардкора, просто ні, розумію, у Всіх він був, я про моделі невідомих брендів, але я людина зважлива і не хочу бути скупим і платити двічі, оскільки переважна більшість моделей не мають гарантії на території України, і бувають, так бувають адже якби не було, то б не писали, що хоча і по апаратному забезпеченню, і ціні вони привабливіші, але мають властивість "випадати в осад" (так і відомі бренди цім теж грішні, але як не як гарантія в допомогу). А на рахунок, не таке як у Всіх, так це не можливо, тому що таке як у всіх працює, і буде працювати, а женусь не за брендом, а за надійністю, і стабільністю, це окрім основних можливостей і вимог від телефону. ІМХО.P.S.: Потрібна просто порада, а не нав'язливе переконання що потрібно брати саме цей а не той телефон, тобто на що варто звернути увагу. Дякую за поради.
Set Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:50 Автор #15 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:50 FLY IQ 441, 442Ще й залишиться на "чай".П.С. при умові наявності "Android", це наявне по замовчуванні BluetoothWi-Fiа "Поддержка карт памяти" вже дано "более 2ГБ", тобто 32.Як варіант можна розглянути а саме 442, а про пам'ять копіпаст з фільтру вимог одного із сайтів,
madkot Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:51 #16 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:51 Стосовно Хардкора, просто ні, розумію, у Всіх він був, я про моделі невідомих брендів, але я людина зважлива і не хочу бути скупим і платити двічі, оскільки переважна більшість моделей не мають гарантії на території України, і бувають, так бувають адже якби не було, то б не писали, що хоча і по апаратному забезпеченню, і ціні вони привабливіші, але мають властивість "випадати в осад" (так і відомі бренди цім теж грішні, але як не як гарантія в допомогу). А на рахунок, не таке як у Всіх, так це не можливо, тому що таке як у всіх працює, і буде працювати, а женусь не за брендом, а за надійністю, і стабільністю, це окрім основних можливостей і вимог від телефону. ІМХО.P.S.: Потрібна просто порада, а не нав'язливе переконання що потрібно брати саме цей а не той телефон, тобто на що варто звернути увагу. Дякую за поради.Ваша правда, гарантії, надійність - це те що хоча мати більшість. я не нав"язую нічого, запропонував варіант для розгляду. щодо сервысного обслуговування - прошу ознайомитись із списком їх далеко не мало )))
St@S_ Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:53 #17 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:53 Pantech Brust в користуванні, ціна около 200у.е., нарікань немає, хібащо камера могла бути краща
lerov Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:59 #18 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 08:59 Потрібна просто порада, а не нав'язливе переконання що потрібно брати саме цей а не той телефон Беріть чорний - солідно і практично Ну, а модель і вендора самі підберете (благо на ринку чорних телефонів вистачає)
shpna Опубліковано 17 Січня, 2013 в 09:15 #19 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 09:15 подивись Huawei Ascend G500 Pro, на мій погляд самий оптимальний варіант, в даний час, однак це субєктивна думка. Крім того, цей телефон вже сертифіковано в Україні.
Set Опубліковано 17 Січня, 2013 в 12:37 Автор #20 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 12:37 Стосовно Хардкора, просто ні, розумію, у Всіх він був, я про моделі невідомих брендів, але я людина зважлива і не хочу бути скупим і платити двічі, оскільки переважна більшість моделей не мають гарантії на території України, і бувають, так бувають адже якби не було, то б не писали, що хоча і по апаратному забезпеченню, і ціні вони привабливіші, але мають властивість "випадати в осад" (так і відомі бренди цім теж грішні, але як не як гарантія в допомогу). А на рахунок, не таке як у Всіх, так це не можливо, тому що таке як у всіх працює, і буде працювати, а женусь не за брендом, а за надійністю, і стабільністю, це окрім основних можливостей і вимог від телефону. ІМХО. P.S.: Потрібна просто порада, а не нав'язливе переконання що потрібно брати саме цей а не той телефон, тобто на що варто звернути увагу. Дякую за поради. Ваша правда, гарантії, надійність - це те що хоча мати більшість. я не нав"язую нічого, запропонував варіант для розгляду. щодо сервысного обслуговування - прошу ознайомитись із списком їх далеко не мало ))) Та я не Вас мав на увазі особисто, і Ваш варіант, це так узагальнення. А стосовно Lenovo варіант також у списку можливих. Дякую.Потрібна просто порада, а не нав'язливе переконання що потрібно брати саме цей а не той телефон Беріть чорний - солідно і практично Ну, а модель і вендора самі підберете (благо на ринку чорних телефонів вистачає) Ех шкода, але чорний колір вже набрид, оскільки попередні телефони а їх було доволі, був їх основним. Тому тримаю напрямок на "біленький".... а взагалі візуальні "споглядання" і "мацання" девайсу, поставлять всі крапки над серед варіантів запропонованих у пості.
Микола Тарасенко Опубліковано 17 Січня, 2013 в 12:54 #21 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 12:54 madkot, вибачаюсь за офтоп, але Ви купували щось із цього сайту? (http://www.aliexpress.com) Здивували ціни і безплатна доставка до України.
la20 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:03 #22 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:03 madkot, вибачаюсь за офтоп, але Ви купували щось із цього сайту? (http://www.aliexpress.com)Здивували ціни і безплатна доставка до України.ЦЕ одна з найбільших чи навіть найбільша торгова площа Китаю.ЇЇ найбльший плюс що тут все англійською мовою, навідміну від китайського ТАОБАО.Я купував. Доставка де написано реально фрішип.
madkot Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:33 #23 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:33 Регулярно купую і не лише там, а запропонований мною леново буду купувати теж для знайомих
Nokian Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:37 #24 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:37 http://lutech.com.ua...ucts.php?id=743 Трохи поцікавіший варіант, з плюсів -аудіо Бітс -екран Супер ЛСД, 4 дюйма -рама корпуса цільний шмат алюмінію. не поганий варіант, навіть дуже прийнятний але, як завжди без нього ніяк: Немає фронтальної камери. Дуже крихка (легко зламати) задня панель при відкритті І ергономіка в плані корпусу, багато хто пише що через 2-3ри місяці чутно скрип корпуса. Аудіо Beats тільки в навушниках, в комплекті як би хотілось звичайні.Телефон всього в продажу 2 місяці,Дуже забавляють відгуки ,скажімо про Нокіа 820 на Розетці.Ще ніхто Жодного телефона не купив і не тримав у руках( бо їх ще не ввезли)- а відгуків і плюсів і мінусів хоч відбавляй.Висновок- більшість авторитетно говорить про те, про що не має жодного уявлення.
Микола Тарасенко Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:48 #25 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:48 Вік живи - вік учись. Буду знати ще й такий сайт. Дякую за корисне посилання! ТС радив би все-таки звернути увагу на китайців. Друг вже десь біля року користується таким (якщо зацікавить, можу дізнатись модель). Прблем не було жодних, ОС повністю функціональна, не глючить і не тупить. Камера теж більш-менш. Екран - великий, сенсор - хороший, як і якісь корпусу, до речі.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.