Перейти до змісту

eleKtrik якщо адмін то все можна?

bablo

Рекомендовані повідомлення

доброго всім вечора!

адміни на цьому форумі вибачте "ахрінєлі"

ви самі правила чатали???

самі флудите в темі, а якщо це хось зробить інший то все пздц БАН

а про електріка я взагалі мовчу була така тема про айпад я написав що дорого хоче він написав пока не представиш факти буде покарання

я представив і все пояснив по пару раз він зняв у мене рейтинг і не тікі в цей раз

тут не форму, а тюрма адміни ахрінєвші ніде в інтернеті на форумах нема таких дібільних правил особливо на рахунок грошей або АП, кожних 3 дня мінусувати по 5 або по 10 грн який дібіл це придумав??? як тут нахєр продати можна щось якщо гроші треба срочно?? або не продасиш або в бан підеш це на стікі тупо іоже банити мене або знімати рейтинг дальше це ваші проблеми ви слідіть за своєю поведінкою на форумі це впершу чергу, а потмі на інших користувачів "інтернет це вільний світ"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 220
  • Створено
  • Остання відповідь

Багато хто відірвався від життя, а хтось самостверджується за рахунок форуму, адміни і деякі модератори відкрито хамлять користувачам, а дурний приклад нажаль заразний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bablo, пока-пока навсєхда :)cemiynick, приклади в студію, або я почну самостверджуватись і ти підеш слідом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так він ніби онлі Power users

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bablo, пока-пока навсєхда :)cemiynick, приклади в студію, або я почну самостверджуватись і ти підеш слідом.

Живі докази того що написав бабло

якщо адмін то все можна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доброго всім вечора!

а про електріка я взагалі мовчу була така тема про айпад я написав що дорого хоче він написав пока не представиш факти буде покарання

я представив і все пояснив по пару раз він зняв у мене рейтинг і не тікі в цей раз

тут не форму, а тюрма адміни ахрінєвші ніде в інтернеті на форумах нема таких дібільних правил особливо на рахунок грошей або АП, кожних 3 дня мінусувати по 5 або по 10 грн який дібіл це придумав??? як тут нахєр продати можна щось якщо гроші треба срочно?? або не продасиш або в бан підеш це на стікі тупо іоже банити мене або знімати рейтинг дальше це ваші проблеми ви слідіть за своєю поведінкою на форумі це впершу чергу, а потмі на інших користувачів "інтернет це вільний світ"

По-перше читали, а не чатали,

по-друге, форум створювався як портал для спілкування, а не базар по продажі, барахолка- бонус до форуму, а не основна його частина,

по третє, якщо ти думав пдправити собі рейтинг клоном lancer то не вийде!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доброго всім вечора!

По-перше читали, а не чатали,

по-друге, форум створювався як портал для спілкування, а не базар по продажі.

по третє, якщо ти думав пдправити собі рейтинг клоном lancer то не вийде!

ти здоровий??? я взагаліто жива людина))) а те що він написав я підтверджую на рахунок цього форуму

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lancer, клони в нас ходять строєм в баню!

Слєдующій!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lancer, клони в нас ходять строєм в баню!

Слєдующій!

Ща нові юзери без жодного поста будуть писати які несправедливі адміни, в житті їх гноблять і т.д. і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме цікаве, що власники ресурсу практично ніколи нікого не попереджають. Вже давно форум модерується командою людей, які просто не бажають , щоб борда перетворювалась на смітник.

Ніхто ж не помітив, що місяць тому накрився вінчестер в компі, де борда крутиться - от і добре , значить адміни працюють :)

PS і да, чуваки, якщо вас забанили - міняйте для клона айпі і старайтесь не робити однакових граматичних помилок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PS і да, чуваки, якщо вас забанили - міняйте для клона айпі і старайтесь не робити однакових граматичних помилок.

Не пиши такі зауматові слова як айпі. Для них це вища математика. Вони ж не здогадаються написати в гуглі ІР і будуть шукати саме айпі. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме цікаве, що власники ресурсу практично ніколи нікого не попереджають. Вже давно форум модерується командою людей, які просто не бажають , щоб борда перетворювалась на смітник.

Ніхто ж не помітив, що місяць тому накрився вінчестер в компі, де борда крутиться - от і добре , значить адміни працюють :)

Трагедия «Три тирана». В антрактах - народный бунт...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давно я ожидал этой темы. и дождался. :)

вообще то главная ошибка тех,кого загнобили на форуме в том,что надо разделять два разных по смыслу,статусу,полномочиям и прочим действиям понятия:Админы и Модеры.Админы - величина постоянная и неизменимая.Их только пара-тройка человек,они не слишком светятся в общаке,и пишут по максимуму лаконично.

Модеров же много,и они все разные.Делайте выводы,господа.

Я не буду пока давать оценку ни одной из категорий, я вот тут чаёк завварил, с мёдом, вместо попкорна печенюшки,будем читать и смаковать :)

а вы пишите :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Піські маленькі, зато тут большиє. Мечти збиваються :)

все так i е пане Дартаньяне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут лібо ти приймаєш думку модератора і вона неоспаріваєма, лібо в баню, інших варіантів НЕМАЄ.

Лібо миришся лібо дасвідос, вибирай

вибачте уже давно накипіло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ну,

не всё так плохо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є одна прикольна приказка "Ти начальник - я дурак, я начальник - ти дурак" :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут лібо ти приймаєш думку модератора і вона неоспаріваєма, лібо в баню, інших варіантів НЕМАЄ.

Жалуйтєсь адміністрациї на модераторов :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ну,

не всё так плохо

а я всіх не обобщаю під одну лінію, в мене є лічнасті, до яких "любов" безмежна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут не форму, а тюрма адміни ахрінєвші ніде в інтернеті на форумах нема таких дібільних правил особливо на рахунок грошей або АП, кожних 3 дня мінусувати по 5 або по 10 грн який дібіл це

тю,

а что каждые 5 мин апать разрешить? байцам с делать нечего - будут апать каждые 5мин :( и причина уважительная - очень срочно нужно продать

еще в ПМ лезут с настойчивыми просьбами "пришпилить тему" на попытки обяснить что все темы не могут быть пришпилиными - реагируют агрессивно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жалуйтєсь адміністрациї на модераторов :)

а це не я ото побігла жалуватись? :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Куся не давай НД писати з твого ака :)

P.S. не бачу я глобального "проізволу" модераторів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S. не бачу я глобального "проізволу" модераторів.

они тебя баяцца :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не пиши такі зауматові слова як айпі. Для них це вища математика. Вони ж не здогадаються написати в гуглі ІР і будуть шукати саме айпі.

а гуглу пох, він і так і так знайде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...