bablo Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:07 #1 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:07 доброго всім вечора!адміни на цьому форумі вибачте "ахрінєлі"ви самі правила чатали???самі флудите в темі, а якщо це хось зробить інший то все пздц БАНа про електріка я взагалі мовчу була така тема про айпад я написав що дорого хоче він написав пока не представиш факти буде покаранняя представив і все пояснив по пару раз він зняв у мене рейтинг і не тікі в цей раз тут не форму, а тюрма адміни ахрінєвші ніде в інтернеті на форумах нема таких дібільних правил особливо на рахунок грошей або АП, кожних 3 дня мінусувати по 5 або по 10 грн який дібіл це придумав??? як тут нахєр продати можна щось якщо гроші треба срочно?? або не продасиш або в бан підеш це на стікі тупо іоже банити мене або знімати рейтинг дальше це ваші проблеми ви слідіть за своєю поведінкою на форумі це впершу чергу, а потмі на інших користувачів "інтернет це вільний світ"
cemiynick Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:11 #2 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:11 Багато хто відірвався від життя, а хтось самостверджується за рахунок форуму, адміни і деякі модератори відкрито хамлять користувачам, а дурний приклад нажаль заразний.
difoto Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:17 #3 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:17 bablo, пока-пока навсєхда cemiynick, приклади в студію, або я почну самостверджуватись і ти підеш слідом.
la20 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:17 #4 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:17 Так він ніби онлі Power users
lancer Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:18 #5 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:18 bablo, пока-пока навсєхда cemiynick, приклади в студію, або я почну самостверджуватись і ти підеш слідом. Живі докази того що написав бабло якщо адмін то все можна?
EleKtrik Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:20 #6 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:20 доброго всім вечора!адміни на цьому форумі вибачте "ахрінєлі"ви самі правила чатали???самі флудите в темі, а якщо це хось зробить інший то все пздц БАНа про електріка я взагалі мовчу була така тема про айпад я написав що дорого хоче він написав пока не представиш факти буде покаранняя представив і все пояснив по пару раз він зняв у мене рейтинг і не тікі в цей разтут не форму, а тюрма адміни ахрінєвші ніде в інтернеті на форумах нема таких дібільних правил особливо на рахунок грошей або АП, кожних 3 дня мінусувати по 5 або по 10 грн який дібіл це придумав??? як тут нахєр продати можна щось якщо гроші треба срочно?? або не продасиш або в бан підеш це на стікі тупо іоже банити мене або знімати рейтинг дальше це ваші проблеми ви слідіть за своєю поведінкою на форумі це впершу чергу, а потмі на інших користувачів "інтернет це вільний світ"По-перше читали, а не чатали,по-друге, форум створювався як портал для спілкування, а не базар по продажі, барахолка- бонус до форуму, а не основна його частина,по третє, якщо ти думав пдправити собі рейтинг клоном lancer то не вийде!
lancer Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:22 #7 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:22 доброго всім вечора!адміни на цьому форумі вибачте "ахрінєлі"ви самі правила чатали???самі флудите в темі, а якщо це хось зробить інший то все пздц БАНа про електріка я взагалі мовчу була така тема про айпад я написав що дорого хоче він написав пока не представиш факти буде покаранняя представив і все пояснив по пару раз він зняв у мене рейтинг і не тікі в цей разтут не форму, а тюрма адміни ахрінєвші ніде в інтернеті на форумах нема таких дібільних правил особливо на рахунок грошей або АП, кожних 3 дня мінусувати по 5 або по 10 грн який дібіл це придумав??? як тут нахєр продати можна щось якщо гроші треба срочно?? або не продасиш або в бан підеш це на стікі тупо іоже банити мене або знімати рейтинг дальше це ваші проблеми ви слідіть за своєю поведінкою на форумі це впершу чергу, а потмі на інших користувачів "інтернет це вільний світ"По-перше читали, а не чатали,по-друге, форум створювався як портал для спілкування, а не базар по продажі.по третє, якщо ти думав пдправити собі рейтинг клоном lancer то не вийде!ти здоровий??? я взагаліто жива людина))) а те що він написав я підтверджую на рахунок цього форуму
difoto Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:23 #8 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:23 lancer, клони в нас ходять строєм в баню!Слєдующій!
la20 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:25 #9 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:25 lancer, клони в нас ходять строєм в баню!Слєдующій!Ща нові юзери без жодного поста будуть писати які несправедливі адміни, в житті їх гноблять і т.д. і т.п.
difoto Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:33 #11 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:33 Саме цікаве, що власники ресурсу практично ніколи нікого не попереджають. Вже давно форум модерується командою людей, які просто не бажають , щоб борда перетворювалась на смітник. Ніхто ж не помітив, що місяць тому накрився вінчестер в компі, де борда крутиться - от і добре , значить адміни працюють PS і да, чуваки, якщо вас забанили - міняйте для клона айпі і старайтесь не робити однакових граматичних помилок.
la20 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:41 #12 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:41 PS і да, чуваки, якщо вас забанили - міняйте для клона айпі і старайтесь не робити однакових граматичних помилок. Не пиши такі зауматові слова як айпі. Для них це вища математика. Вони ж не здогадаються написати в гуглі ІР і будуть шукати саме айпі.
inhelp Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:45 #13 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:45 Саме цікаве, що власники ресурсу практично ніколи нікого не попереджають. Вже давно форум модерується командою людей, які просто не бажають , щоб борда перетворювалась на смітник. Ніхто ж не помітив, що місяць тому накрився вінчестер в компі, де борда крутиться - от і добре , значить адміни працюють PS і да, чуваки, якщо вас забанили - міняйте для клона айпі і старайтесь не робити однакових граматичних помилок. Трагедия «Три тирана». В антрактах - народный бунт...
Гетто Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:48 #14 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:48 давно я ожидал этой темы. и дождался. вообще то главная ошибка тех,кого загнобили на форуме в том,что надо разделять два разных по смыслу,статусу,полномочиям и прочим действиям понятия:Админы и Модеры.Админы - величина постоянная и неизменимая.Их только пара-тройка человек,они не слишком светятся в общаке,и пишут по максимуму лаконично. Модеров же много,и они все разные.Делайте выводы,господа. Я не буду пока давать оценку ни одной из категорий, я вот тут чаёк завварил, с мёдом, вместо попкорна печенюшки,будем читать и смаковать а вы пишите
MANJAK11 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:57 #15 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 18:57 Піські маленькі, зато тут большиє. Мечти збиваються все так i е пане Дартаньяне
Kusya Опубліковано 16 Січня, 2013 в 19:16 #16 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 19:16 тут лібо ти приймаєш думку модератора і вона неоспаріваєма, лібо в баню, інших варіантів НЕМАЄ.Лібо миришся лібо дасвідос, вибирайвибачте уже давно накипіло
Zevs_Isver Опубліковано 16 Січня, 2013 в 19:18 #17 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 19:18 Лібо миришся лібо дасвідос, вибирайта ну,не всё так плохо
timoha2010 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 19:21 #18 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 19:21 Є одна прикольна приказка "Ти начальник - я дурак, я начальник - ти дурак"
difoto Опубліковано 16 Січня, 2013 в 19:25 #19 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 19:25 тут лібо ти приймаєш думку модератора і вона неоспаріваєма, лібо в баню, інших варіантів НЕМАЄ. Жалуйтєсь адміністрациї на модераторов
Kusya Опубліковано 16 Січня, 2013 в 19:28 #20 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 19:28 Лібо миришся лібо дасвідос, вибирайта ну,не всё так плохоа я всіх не обобщаю під одну лінію, в мене є лічнасті, до яких "любов" безмежна
Zevs_Isver Опубліковано 16 Січня, 2013 в 19:30 #21 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 19:30 тут не форму, а тюрма адміни ахрінєвші ніде в інтернеті на форумах нема таких дібільних правил особливо на рахунок грошей або АП, кожних 3 дня мінусувати по 5 або по 10 грн який дібіл це тю, а что каждые 5 мин апать разрешить? байцам с делать нечего - будут апать каждые 5мин и причина уважительная - очень срочно нужно продать еще в ПМ лезут с настойчивыми просьбами "пришпилить тему" на попытки обяснить что все темы не могут быть пришпилиными - реагируют агрессивно
Kusya Опубліковано 16 Січня, 2013 в 19:30 #22 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 19:30 тут лібо ти приймаєш думку модератора і вона неоспаріваєма, лібо в баню, інших варіантів НЕМАЄ. Жалуйтєсь адміністрациї на модераторов а це не я ото побігла жалуватись?
Адміністратори kmd Опубліковано 16 Січня, 2013 в 20:15 Адміністратори #23 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 20:15 Куся не давай НД писати з твого ака P.S. не бачу я глобального "проізволу" модераторів.
Zevs_Isver Опубліковано 16 Січня, 2013 в 20:17 #24 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 20:17 P.S. не бачу я глобального "проізволу" модераторів. они тебя баяцца
SunSeth Опубліковано 16 Січня, 2013 в 20:30 #25 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 20:30 Не пиши такі зауматові слова як айпі. Для них це вища математика. Вони ж не здогадаються написати в гуглі ІР і будуть шукати саме айпі.а гуглу пох, він і так і так знайде
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.