Перейти до змісту

потрібні послуги відеооператора

Nutka

Рекомендовані повідомлення

Можливо моє прохання буде дивним, але, на майбутнє потрібні послуги оператора, щоб знімати дитячі свята в садочку.

В садочку вже було 2 дитячі ранки: Свято осені і Новий рік. Наш оператор назнімав такого, що без "гарних" слів дивитися не можливо.

Тому прошу тих хто займається записом, залишати в даній темі своє відео (бажано дитяче) і свої контакти.

Навіть якщо ви заняті на дитячі свята (ви закріплені за якимось садочком), залиште відео для порівняння, щоб в крайньому випадку показати нашому оператору, як треба знімати.

Буду вдячна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0507216962 Марія

дуже класно, рекомендую, можете посилатись на мене

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую Marshall, . Звяжусь з нею.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В садочку вже було 2 дитячі ранки: Свято осені і Новий рік. Наш оператор назнімав такого, що без "гарних" слів дивитися не можливо.

Аналогічна проблема. У нас був тільки один ранок, але цього виявилось достатньо, щоб неприємно вразити:

За диск було заплачено 44 грн. (30+14). Нюансів не знаю, бо садочком займається дружина.

Просьба з рекомендаціями дати щось переглянути. І ціни в студію!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас був тільки один ранок, але цього виявилось достатньо, щоб неприємно вразити

А сколько с Вас взяли за это кино?

зы. Сорри, уже увидел цену

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вся проблема в тому, що при замовленні оператора на дитячі ранки в садку вирішальним фактором у батьків є ціна. На якість роботи ніхто не дивиться., телефонують і просто запитують ціну. Інколи доходить до смішного, коли вирішальними стають 5грн з людини (уявляєте який кастинг?). Звісно, професійні відеооператори не зможуть конкурувати з "піонерами з мильницями" - тому і маєте те що маєте...

Одного разу знімав випускний ранок+кафе в садочку: трохи в групі, трохи на заняттях, трохи на прогулянці на майданчику, + сам ранок, + кафе. Батьки торгувались буквально за копійки. Так от під час зйомки був вражений оголошенням, вивішеним на дверях групи, а було воно приблизно такого змісту: "Батьківський комітет просить здати гроші: 1. За вінєтку - 100грн з людини, 2. за відео - 50грн з людини, 3. за кафе - 150грн. з людини. Ось пріорітети!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MaestroA, Так на вашому відео теж є деякі нюанси, але признаюсь чесно відео підпортила ще постановка ваших вихователів. Перших хвилин 10 можна взагалі вирізати, от для чого знімати майданчик, кущі дерева, группу іт.д. і т.п. аж 10 хв. Там де він бігав за дітьми з камерою я взагалі вилягла. Але у вас є один +, який ми ніяк не можемо добитися від свого оператора, щоб було видно дітей всіх разом, коли вони танцюють чи віршики розказують. Для прикладу, три дівчинки - сніжинки розказують віршик і, можете собі уявити, одну з них на половину не видно, навіть три дитини не влізло в кадр. що вже казати коли вони всі разом щось виконують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вся проблема в тому, що при замовленні оператора на дитячі ранки в садку вирішальним фактором у батьків є ціна. На якість роботи ніхто не дивиться., телефонують і просто запитують ціну. Інколи доходить до смішного, коли вирішальними стають 5грн з людини (уявляєте який кастинг?). Звісно, професійні відеооператори не зможуть конкурувати з "піонерами з мильницями" - тому і маєте те що маєте...

Так звичайно ціна є одним із факторів вибору, але для того я скинула дане прохання, щоб можна було вибрати по всім критерія, щоб було і по ціні і по якості нормально. Коли я дзвонила по операторам, то я просила зустрічі і диск з його відео, але мені замало часу було, щоб знайти когось толкового, так наш оператор і залишився. тому зараз пишу наперед.

Скиньте своє відео і озвучте свою ціну, щоб було як порівняти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Могу дать один совет, когда эти лже-операторы, в последнее время, предлагают свои услуги и вешают лапшу по поводу съемки в HD качестве. Не ведитесь на этот лохотрон! Да - HD камеру они могут иметь и снять в этом разрешении, но в таком случае, чтобы получить настоящий HD, они должны и смонтировать в этом качестве и записать на Blu-ray диск, чтобы было настоящее HD. Если с монтажем HD тоже могут справиться, то уж запись, к примеру, 1 часа видео HD на болванку DVD уж никак не влезет, а это они и предлагают, что в садиках, что на свадьбах, ну и соответственно цены запрашивают... А особенно когда снимают DV камерами, а говорят, что сделают вам HD! Будьте внимательны!!! А если настоящее HD - то цена одного часа с монтажем будет в районе 15-25 у.е. 1 диск - это если все правильно и по настоящему!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

igorgame,

Теоретично можна зробити HDRip з розбивкою на 2 DVD-5 або 1 DVD DL. Година відео 1080p на 9 ГБ вийде з предостатнім бітрейтом. Там і 4,7 ГБ, в принципі, вистачить. Але частина батьків, які не мають базових навиків з ПК, не будуть знати, що з тими дисками робити, бо старенький побутовий DVD-програвач їх не "захаває".

Розкажу ще історію на рахунок відеозйомки на виписці нашого пологового будинку. Скористалися послугою (2,5 роки тому). До операторської роботи претензій я не маю: голови не обрізали, а більше "затупити" шансів там не має, все просто як двері. А от саме відео, - яка ж то кривизна! Щоб "ріпнути" якихось 20 хв. відео, я потратив годин 5 часу. Навіть youtube був безсилий!

Вцілому, від самої якості картинки таких горе-відеозйомщиків хочеться плакати. В мене телефон в рази краще знімає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так в том и проблема, что многие не умеют или не могут работать с форматами, а начинают "ужимать", чтобы в болванку вместить и качество становится как у VHSной кассеты, а чего уж о HD говорить!:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня коллега помимо основной телевизионной работы снимает и утренники.

Камера Panasonic AG-DVX100BE

Цена без монтажа (титры в начале не считаються) - 35 грн за диск (при условии заказа от 15 дисков).

Если надо съёмки прогулок, детей в группе и тд + монтаж - цена обговариваеться отдельно.

Кому интересно, ссылку на видео могу скинуть в личку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб було і по ціні і по якості нормально

Ага, ну-ну... Довго шукатимете... :)

чтобы получить настоящий HD, они должны и смонтировать в этом качестве и записать на Blu-ray диск, чтобы было настоящее HD. Если с монтажем HD тоже могут справиться, то уж запись, к примеру, 1 часа видео HD на болванку DVD уж никак не влезет

Помиляєтесь: на сьогодні Blu-ray і тим паче DVD не є єдиним способом передачі HD-контенту. Існують інші, більш зручніші і дешевші способи ;)
А если настоящее HD - то цена одного часа с монтажем будет в районе 15-25 у.е. 1 диск - это если все правильно и по настоящему!
Яка різниця оператору в якому форматі знімати - в HD чи в DV (звісно, якщо камера дозволяє знімати і в тому і втому форматі)? Яка різниця в якому форматі монтувати (звісно, якщо комп не 10-річної давнини)? А далі - справа маркетингу і грошей: за замовчуванням отримуєш якість DVD, а варіант HD - опціонально за додакову плату (просто HD не всім потрібно).
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не є єдиним способом передачі HD-контенту

Речь идет не о технологии передачи контента, а как людей дурят и используют бытовые форматы!

А далі - справа маркетингу і грошей:

Ну вот о таких "маркетологах" и речь - снимают в DV, а людям "вешают", что HD сделают!:( А люди мало разбираются, главное "навешать"! Ну а если вы говорите о якості DVD - то с вами тоже все ясно!:) Вы скорее-всего один из тех "маркетологов"?! Как это HD - опционально? Если HD - то снимать, монтировать и записывать нужно HD!!! А это прилично стоит!!! Если не "маркетировать" конечно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если вы говорите о якості DVD - то с вами тоже все ясно!
Не зрозумів цю фразу, поясніть що ви мали на увазі?
Как это HD - опционально?
Дуже просто: якщо ви замовляли DVD - то і отримуєте DVD. Але можливо, за додаткову плату (опціонально) можете отримати копію в HD-якості. Це вже дивлячись як ви домовлялись і при умові, що оператор взагалі має технічну можливість знімати і монтувати в HD :)
Если HD - то снимать, монтировать и записывать нужно HD!!! А это прилично стоит!!!
Це коштує рівно стільки за скільки ви домовились з виконавцем. Я ж вам пояснив: з технічної точки зору нема різниці в якій якості знімати і монтувати, справа лише в маркетингу. Це так само як ситуація з iPhone: невже ви думаєте, шо якшо iPhone коштує в 10 раз дорожче за якийсь Самсунг - то він складніший в виготовленні? :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це коштує рівно стільки за скільки ви домовились з виконавцем

Ну если заказчик "дерево" и не понимает, что к чему - ну тогда...!!!

А если я закажу HD, мне принесут диск и я на хорошем Full HD телевизоре увижу туфту (если я это понимаю и могу отличить) тогда я этому "исполнителю" морду побью и десятому закажу!

Не будем особо спорить! Тут люди совет просили, я просто хотел предостеречь и попытался объяснить, т.к. недавно был свидетелем, как один "маркетолог" так умело про HD втирал... Не люблю как людей дурят!:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дуже дякую за допомогу. тепер поясню, чому саме я просила викладати відео. Я розумію, що за 50 грн. якість відео не буде суперова, але я і не за якість відео казала, а за "якість" оператора. Коли оператор знімає стелі, ліжка чи ялинку "пів години", дивитись відео не дуже цікаво. Як наприклад на відео MaestroA, перші 12 хв. знімався сам садочок. Для чого??? Потім 5 хв. як дітки їдять. Я хочу знайти людину, яка б вміла гарно зняти саме відео. Знаєте деякі люди на телефон гарніше знімуть, ніж "оператори" на свої супер камери.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наступне свято в нас буде в березні. До того часу хочу вибрати декілька відео. Потім на батьківських зборах показати батькам відео, озвучити ціну і всім разом вибрати, того який більш підійде. Це все звичайно в планах, але така в мене задумка. Там побачимо як вийде. От для того і створила дану тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще розкажу прикол, як ми з чоловіком вибирали оператора на весілля.

Прийшли до одног мужика подивитися його роботи, сіли він нам включає, то те, то інше. Брєд такий, що то піпец. Просиділи ми десь 30 хв, я розвертаюсь до чоловіка,подивить його реакцію на відео, а він спить. :0015: Давай його в бік штурхати.

Ну вийшли ми від того дядечькі і в один голос: "Оце то п...ц, яке цікаве відео". :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Позвоните нам, Можем сделать и в ДВД и в HD Цены ДВД до 50 грн. за диск, смотря сколько будете заказывать, вместе с обложкой, монтажом и.т.д.

63dafd232763541.jpg

Можно позвонить напрямую дизайнеру +380509502676 Лена

Работы на сайте, вот тут детские для примера видео

Ну или videolutsk.com , можно посмотреть все работы.

Наш топик на board.lutsk.ua http://board.lutsk.u...ugi-vdeoziomki/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо вас зацікавить:

Дитячі ранки знімаємо тільки в дві камери. Інші наші роботи можна переглянути тут: http://videodeka.com/video

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Пропоную переглянути мої відео на сторінці в контакті, щоб оцінити саму роботу. Якщо не зареєстровані в контакті, є деякі роботи тут. Дитсадка там немає, бо батьки просили в інтернет не викладати. Але можу дати подивитися роботи з Новорічного вечора, випускного (дитсадок). Тел: 0969720217. ВІдео знімаю і монтую в HD. Пишу на DVD диски та записую НD файли на флешносій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...