Перейти до змісту

потрібні послуги відеооператора

Nutka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можливо моє прохання буде дивним, але, на майбутнє потрібні послуги оператора, щоб знімати дитячі свята в садочку.

В садочку вже було 2 дитячі ранки: Свято осені і Новий рік. Наш оператор назнімав такого, що без "гарних" слів дивитися не можливо.

Тому прошу тих хто займається записом, залишати в даній темі своє відео (бажано дитяче) і свої контакти.

Навіть якщо ви заняті на дитячі свята (ви закріплені за якимось садочком), залиште відео для порівняння, щоб в крайньому випадку показати нашому оператору, як треба знімати.

Буду вдячна.

Опубліковано

В садочку вже було 2 дитячі ранки: Свято осені і Новий рік. Наш оператор назнімав такого, що без "гарних" слів дивитися не можливо.

Аналогічна проблема. У нас був тільки один ранок, але цього виявилось достатньо, щоб неприємно вразити:

За диск було заплачено 44 грн. (30+14). Нюансів не знаю, бо садочком займається дружина.

Просьба з рекомендаціями дати щось переглянути. І ціни в студію!

Опубліковано

У нас був тільки один ранок, але цього виявилось достатньо, щоб неприємно вразити

А сколько с Вас взяли за это кино?

зы. Сорри, уже увидел цену

Опубліковано

Вся проблема в тому, що при замовленні оператора на дитячі ранки в садку вирішальним фактором у батьків є ціна. На якість роботи ніхто не дивиться., телефонують і просто запитують ціну. Інколи доходить до смішного, коли вирішальними стають 5грн з людини (уявляєте який кастинг?). Звісно, професійні відеооператори не зможуть конкурувати з "піонерами з мильницями" - тому і маєте те що маєте...

Одного разу знімав випускний ранок+кафе в садочку: трохи в групі, трохи на заняттях, трохи на прогулянці на майданчику, + сам ранок, + кафе. Батьки торгувались буквально за копійки. Так от під час зйомки був вражений оголошенням, вивішеним на дверях групи, а було воно приблизно такого змісту: "Батьківський комітет просить здати гроші: 1. За вінєтку - 100грн з людини, 2. за відео - 50грн з людини, 3. за кафе - 150грн. з людини. Ось пріорітети!

Опубліковано

MaestroA, Так на вашому відео теж є деякі нюанси, але признаюсь чесно відео підпортила ще постановка ваших вихователів. Перших хвилин 10 можна взагалі вирізати, от для чого знімати майданчик, кущі дерева, группу іт.д. і т.п. аж 10 хв. Там де він бігав за дітьми з камерою я взагалі вилягла. Але у вас є один +, який ми ніяк не можемо добитися від свого оператора, щоб було видно дітей всіх разом, коли вони танцюють чи віршики розказують. Для прикладу, три дівчинки - сніжинки розказують віршик і, можете собі уявити, одну з них на половину не видно, навіть три дитини не влізло в кадр. що вже казати коли вони всі разом щось виконують.

Опубліковано

Вся проблема в тому, що при замовленні оператора на дитячі ранки в садку вирішальним фактором у батьків є ціна. На якість роботи ніхто не дивиться., телефонують і просто запитують ціну. Інколи доходить до смішного, коли вирішальними стають 5грн з людини (уявляєте який кастинг?). Звісно, професійні відеооператори не зможуть конкурувати з "піонерами з мильницями" - тому і маєте те що маєте...

Так звичайно ціна є одним із факторів вибору, але для того я скинула дане прохання, щоб можна було вибрати по всім критерія, щоб було і по ціні і по якості нормально. Коли я дзвонила по операторам, то я просила зустрічі і диск з його відео, але мені замало часу було, щоб знайти когось толкового, так наш оператор і залишився. тому зараз пишу наперед.

Скиньте своє відео і озвучте свою ціну, щоб було як порівняти.

Опубліковано

Могу дать один совет, когда эти лже-операторы, в последнее время, предлагают свои услуги и вешают лапшу по поводу съемки в HD качестве. Не ведитесь на этот лохотрон! Да - HD камеру они могут иметь и снять в этом разрешении, но в таком случае, чтобы получить настоящий HD, они должны и смонтировать в этом качестве и записать на Blu-ray диск, чтобы было настоящее HD. Если с монтажем HD тоже могут справиться, то уж запись, к примеру, 1 часа видео HD на болванку DVD уж никак не влезет, а это они и предлагают, что в садиках, что на свадьбах, ну и соответственно цены запрашивают... А особенно когда снимают DV камерами, а говорят, что сделают вам HD! Будьте внимательны!!! А если настоящее HD - то цена одного часа с монтажем будет в районе 15-25 у.е. 1 диск - это если все правильно и по настоящему!

Опубліковано

igorgame,

Теоретично можна зробити HDRip з розбивкою на 2 DVD-5 або 1 DVD DL. Година відео 1080p на 9 ГБ вийде з предостатнім бітрейтом. Там і 4,7 ГБ, в принципі, вистачить. Але частина батьків, які не мають базових навиків з ПК, не будуть знати, що з тими дисками робити, бо старенький побутовий DVD-програвач їх не "захаває".

Розкажу ще історію на рахунок відеозйомки на виписці нашого пологового будинку. Скористалися послугою (2,5 роки тому). До операторської роботи претензій я не маю: голови не обрізали, а більше "затупити" шансів там не має, все просто як двері. А от саме відео, - яка ж то кривизна! Щоб "ріпнути" якихось 20 хв. відео, я потратив годин 5 часу. Навіть youtube був безсилий!

Вцілому, від самої якості картинки таких горе-відеозйомщиків хочеться плакати. В мене телефон в рази краще знімає.

Опубліковано

Так в том и проблема, что многие не умеют или не могут работать с форматами, а начинают "ужимать", чтобы в болванку вместить и качество становится как у VHSной кассеты, а чего уж о HD говорить!:)

Опубліковано

У меня коллега помимо основной телевизионной работы снимает и утренники.

Камера Panasonic AG-DVX100BE

Цена без монтажа (титры в начале не считаються) - 35 грн за диск (при условии заказа от 15 дисков).

Если надо съёмки прогулок, детей в группе и тд + монтаж - цена обговариваеться отдельно.

Кому интересно, ссылку на видео могу скинуть в личку.

Опубліковано

щоб було і по ціні і по якості нормально

Ага, ну-ну... Довго шукатимете... :)

чтобы получить настоящий HD, они должны и смонтировать в этом качестве и записать на Blu-ray диск, чтобы было настоящее HD. Если с монтажем HD тоже могут справиться, то уж запись, к примеру, 1 часа видео HD на болванку DVD уж никак не влезет

Помиляєтесь: на сьогодні Blu-ray і тим паче DVD не є єдиним способом передачі HD-контенту. Існують інші, більш зручніші і дешевші способи ;)
А если настоящее HD - то цена одного часа с монтажем будет в районе 15-25 у.е. 1 диск - это если все правильно и по настоящему!
Яка різниця оператору в якому форматі знімати - в HD чи в DV (звісно, якщо камера дозволяє знімати і в тому і втому форматі)? Яка різниця в якому форматі монтувати (звісно, якщо комп не 10-річної давнини)? А далі - справа маркетингу і грошей: за замовчуванням отримуєш якість DVD, а варіант HD - опціонально за додакову плату (просто HD не всім потрібно).
Опубліковано

не є єдиним способом передачі HD-контенту

Речь идет не о технологии передачи контента, а как людей дурят и используют бытовые форматы!

А далі - справа маркетингу і грошей:

Ну вот о таких "маркетологах" и речь - снимают в DV, а людям "вешают", что HD сделают!:( А люди мало разбираются, главное "навешать"! Ну а если вы говорите о якості DVD - то с вами тоже все ясно!:) Вы скорее-всего один из тех "маркетологов"?! Как это HD - опционально? Если HD - то снимать, монтировать и записывать нужно HD!!! А это прилично стоит!!! Если не "маркетировать" конечно :)

Опубліковано
если вы говорите о якості DVD - то с вами тоже все ясно!
Не зрозумів цю фразу, поясніть що ви мали на увазі?
Как это HD - опционально?
Дуже просто: якщо ви замовляли DVD - то і отримуєте DVD. Але можливо, за додаткову плату (опціонально) можете отримати копію в HD-якості. Це вже дивлячись як ви домовлялись і при умові, що оператор взагалі має технічну можливість знімати і монтувати в HD :)
Если HD - то снимать, монтировать и записывать нужно HD!!! А это прилично стоит!!!
Це коштує рівно стільки за скільки ви домовились з виконавцем. Я ж вам пояснив: з технічної точки зору нема різниці в якій якості знімати і монтувати, справа лише в маркетингу. Це так само як ситуація з iPhone: невже ви думаєте, шо якшо iPhone коштує в 10 раз дорожче за якийсь Самсунг - то він складніший в виготовленні? :)
Опубліковано

Це коштує рівно стільки за скільки ви домовились з виконавцем

Ну если заказчик "дерево" и не понимает, что к чему - ну тогда...!!!

А если я закажу HD, мне принесут диск и я на хорошем Full HD телевизоре увижу туфту (если я это понимаю и могу отличить) тогда я этому "исполнителю" морду побью и десятому закажу!

Не будем особо спорить! Тут люди совет просили, я просто хотел предостеречь и попытался объяснить, т.к. недавно был свидетелем, как один "маркетолог" так умело про HD втирал... Не люблю как людей дурят!:)

Опубліковано

Всім дуже дякую за допомогу. тепер поясню, чому саме я просила викладати відео. Я розумію, що за 50 грн. якість відео не буде суперова, але я і не за якість відео казала, а за "якість" оператора. Коли оператор знімає стелі, ліжка чи ялинку "пів години", дивитись відео не дуже цікаво. Як наприклад на відео MaestroA, перші 12 хв. знімався сам садочок. Для чого??? Потім 5 хв. як дітки їдять. Я хочу знайти людину, яка б вміла гарно зняти саме відео. Знаєте деякі люди на телефон гарніше знімуть, ніж "оператори" на свої супер камери.

Опубліковано

Наступне свято в нас буде в березні. До того часу хочу вибрати декілька відео. Потім на батьківських зборах показати батькам відео, озвучити ціну і всім разом вибрати, того який більш підійде. Це все звичайно в планах, але така в мене задумка. Там побачимо як вийде. От для того і створила дану тему.

Опубліковано

Ще розкажу прикол, як ми з чоловіком вибирали оператора на весілля.

Прийшли до одног мужика подивитися його роботи, сіли він нам включає, то те, то інше. Брєд такий, що то піпец. Просиділи ми десь 30 хв, я розвертаюсь до чоловіка,подивить його реакцію на відео, а він спить. :0015: Давай його в бік штурхати.

Ну вийшли ми від того дядечькі і в один голос: "Оце то п...ц, яке цікаве відео". :0157:

Опубліковано

Позвоните нам, Можем сделать и в ДВД и в HD Цены ДВД до 50 грн. за диск, смотря сколько будете заказывать, вместе с обложкой, монтажом и.т.д.

63dafd232763541.jpg

Можно позвонить напрямую дизайнеру +380509502676 Лена

Работы на сайте, вот тут детские для примера видео

Ну или videolutsk.com , можно посмотреть все работы.

Наш топик на board.lutsk.ua http://board.lutsk.u...ugi-vdeoziomki/

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Пропоную переглянути мої відео на сторінці в контакті, щоб оцінити саму роботу. Якщо не зареєстровані в контакті, є деякі роботи тут. Дитсадка там немає, бо батьки просили в інтернет не викладати. Але можу дати подивитися роботи з Новорічного вечора, випускного (дитсадок). Тел: 0969720217. ВІдео знімаю і монтую в HD. Пишу на DVD диски та записую НD файли на флешносій.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...