Damavoy Опубліковано 16 Січня, 2013 в 09:55 #1 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 09:55 Сьогодні немов спалахнув вогник в душі, розпалюючи багаття. І з глибини мого нутра вирвалось суттєве і актуальне питання для нас, Чому??Так саме для нас є суттєвим і важливим це питання?? Чому ми українці, нащадки славетних вояків, під якими трепетала вся Європа зараз опустили руки. Чому ми здалися, здалися в той момент коли нашій державі потрібна підтримка. Саме ми славетне воїнство козаче, ми козачого роду і саме нам нема переводу. Хоча дивлячись на теперішнє суспільство розумієш,що напевно все ж таки є. Куди ми котимось? Ми відвернулись від нашої віри, від тої віри за яку наші прадіди життя віддавали. Ми стали атеїстами,наша віра зараз починається хрещенням в дитинстві батьками і в кращому випадку закінчується натільним хрестиком. Ми приймаємо ідеали які в нас ніколи не приживуться,тому що генетично ми інші,духовно ми інші тому вони не наші,вони гублять насЯк відповів мені товариш по бурсі,темношкірий Антон. – Це не я такій,це мене життя таким зробило. - Це він відповів мені після запитання чому ти попускаєш,образи, чому не даєш здачі як чоловік. Класне виправдання,так і ми зараз кожен собі шукаємо виправдання. Президент не такій,прем’єр не такий як нам треба. І ми склавши руки сидячи біля зомбо-ящика ждемо саме того нашого президента і прем’єра. А в кращому випадку відстоюємо свої думки лаючись в коментах в Інтернеті. Так що робити?? Спитаєте ви,мол ну приложи ти щось суттєве. Да не дасть вам ніколи ніхто рецепта,давайте просто почнемо кожен з себе. З маленьких кроків , адже і людина починає вчитися ходити по волі. Давайте станемо достойними нащадками наших дідів і прадідів. Станемо воістину православними людьми. Як казав мій товариш. - Ех не ті часи,зараз би шабельку в руки і з богом в серці бусурман бити, ех не ті часи. – Так часи не ті,але ми потрібні зараз нашій державі не менше, ні не владі а саме нашій ненці Україні..Ukra_ns'ka nac_onal'na muzika - Kozac'kij Marsh .mp3
lilechka Опубліковано 16 Січня, 2013 в 09:59 #2 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 09:59 Хто ми? Копіпастери
Ko3bMa Опубліковано 16 Січня, 2013 в 10:01 #4 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 10:01 Damavoy, дозвольте поцікавитись - скільки Вам років?
drap Опубліковано 16 Січня, 2013 в 10:09 #5 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 10:09 Хорошая трава... Де брал?
Liberta Опубліковано 16 Січня, 2013 в 10:51 #7 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 10:51 Хто ми?І що далі?Де ми?))
Arden Опубліковано 16 Січня, 2013 в 10:53 #8 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 10:53 Хто ми?І що далі?Де ми?))Скільки нас? О_о
Гетто Опубліковано 16 Січня, 2013 в 11:12 #9 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 11:12 я! ты ! он! она! - вместе целая страна!!! наркоманская семья! словом, МЫ стотысячЪ Я!
mylap Опубліковано 16 Січня, 2013 в 11:19 #10 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 11:19 - На самом деле, дела нет. В самой сущности заключается самость дела или вот наобот, наоборот, получаем оборот на и таким образом переворачиваем сам смысл. Вы меня понимаете Мистер Андерсон? - Да, я Вас понимаю агент Смит. Давайте еще по разу затянемся и разойдемся. По-моему, где-то так
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.