Перейти до змісту

Суд засудив учасника подій біля Українського дому до двох років позбавлення волі з відстрочкою


cemiynick

Рекомендовані повідомлення

Шевченківський районний суд Києва засудив учасника акції проти мовного закону біля Українського дому до двох років позбавлення волі і звільнив від відбування покарання з іспитовим строком на один рік.

4 липня 2012 року чоловік застосував балончик з хімічною речовиною до міліціонерів, які виконували свої службові обов'язки з охорони громадського порядку біля ДП Центр культурного та ділового співробітництва Український дім.

Від застосування рідини невідомого походження три працівники міліції отримали тілесні ушкодження у вигляді крововиливу кон'юнктиви обох очей з посиленою ін'єкцією судин слизових оболонок.

Верховна Рада прийняла ініційований Партією регіонів законопроект Про засади державної мовної політики 3 липня. 8 серпня президент В.Янукович підписав цей закон, а також доручив Кабінету міністрів створити робочу групу для розробки пропозицій щодо вдосконалення законодавства про порядок застосування мов в Україні.

Закон набув чинності 10 серпня, він передбачає можливість офіційної двомовності у регіонах, де чисельність нацменшин перевищує 10%.

Випадково не http://reznichenko-d.livejournal.com/ ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...