Перейти до змісту

Поліровка авто

Facktor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В найближчому майбутньому планую відполірувати авто

Цікавлюсь скільки буде коштувати поліровка і лакування даного екземпляру

post-776-1187554194.jpgpost-776-1187554264.jpg

Опубліковано

знайомий гаражний кооператів-вроді напротів барвінка....якщо не помиляюсь то поряд із тобою ставлять салатову авешку...

сорі за офтоп....

так поліровка просто авто з пастою буде едсь приблизно 60-70$

а якщо з перетіркою то десь біля 100$

ну а навіщо її лакуватИ?:??смисл???який лак збираєшся брати???на рахунок лакування-треба взнавати..дивлячись хто буде лак класти і як...

Опубліковано
знайомий гаражний кооператів-вроді напротів барвінка....якщо не помиляюсь то поряд із тобою ставлять салатову авешку...

сорі за офтоп....

ну а навіщо її лакуватИ?:??смисл???який лак збираєшся брати???на рахунок лакування-треба взнавати..дивлячись хто буде лак класти і як...

Точно.. гараж напроти "Барвінка" називається кооператив "Ветеран-2"

перетірка - це як?

я взагалі толком не знаю цього процесу

можеш пояснити шо там як і куда робиться? шо входить у вартість полуг? Наскільки складний процес і чи є смисл пробувати затирати подряпини самому?

Опубліковано
В найближчому майбутньому планую відполірувати авто

Цікавлюсь скільки буде коштувати поліровка і лакування даного екземпляру

post-776-1187554194.jpgpost-776-1187554264.jpg

IMXO. З старої баби дівку не зробиш.(с)(народна мудрість) :blink:

Опубліковано
IMXO. З старої баби дівку не зробиш.(с)(народна мудрість) :P

Ця "стара баба" за 30 років наїздила 130000. Двигун і підвіска в ідеальному стані. Оскільки зимою не експлуатувалась, то і корпус чудово зберігся. Корозії ніде немає.

В майбутньому планую повернення до оригіналу.

Зараз хочу позамазувати деякі подряпини

Опубліковано

сорі за офтоп....

Точно.. гараж напроти "Барвінка" називається кооператив "Ветеран-2"

перетірка - це як?

я взагалі толком не знаю цього процесу

можеш пояснити шо там як і куда робиться? шо входить у вартість полуг? Наскільки складний процес і чи є смисл пробувати затирати подряпини самому?

поліровка просто-це береться молочко і полірується разом з ним-найдешевший спосіб найменший ефкт який тримається приблизно 5-7мийок авто...

поліровка авто з пастою-поліровка набагато ефективніше-ефект зберігається напротязі довго часу-в залежності від експлуатації авто....але зарапини залишаються...

полровка з перетіркою-перетирається все авто 2000 нождачкою а може ще мелчьою в залежності від подряпин....знімається слой лаку(100%) вроді як із краскою...затираються всі мелкі подряпини і авто стає як тільки з покраски....але я не знаю чи можна робити таке на копійчці....все залежить від того як її красили і скільки слоїв лаку і краски на неї наносили....з перетіркою зазвичай полірують машини передпродажою,да щей крашені..щоб не юуло видно різниці у красці(нови і стара),да і блистить(вибачте на слові)-як собачі..ну самі знаєте що..карочє ефект приголомшливий особливо на металіку...

далі вибір за тобою...вроді пояснив нормально..якщо є ще питання-задавай,із задоволенням відповім....

я розумію,гроші не маленькі....але ще одне але-навіть на іномарках не можна поліровати з перетіркою ільше 3-х раз,бо можна дойти до грунту...

P.S.самому затирати царапени не рекомендую...як показує парктика,люди які навчились нормально полірувати з перетіркою спортили не одну круту машину..от так от... не думаю що ти захочеш треніруватись на своїй автівці...довірся професіоналам(більш-міеш) у цій галузі...

Опубліковано

нда.. на машині всього кілька дрібних подряпин. 100 уйов там нема на шо викідати. Значить поки шо буду їздити так як є. Kidubon дякую за інфу і +1.

З.І. Біля задньої лівої фари є чорна пляма, така коли чимось гумовим об лаковану поверхню потерти. Нічим не можу відтерти :) Хтось може щось порадити??? :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...