Перейти до змісту

Вакансія. Менеджер по роботі з новими клієнтами.

gelios

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Для сучасних цілеспрямованих людей, які хочуть швидко досягти своєї мети у житті

Портал Укрбізнес пропонує роботу в галузі інтернет-маркетингу.

Працюючи на Укрбізнесі,

Ви здобудете корисні знайомства, а також нові знання та навички:

• навчитесь вести ділові переговори
  • заглибитесь в психологію спілкування
  • оволодієте майстерністю переконувати
  • працюватимете з націленістю на результат

В чому полягає робота?

Презентація послуг порталу та укладення договорів з клієнтами, які зареєструвались на Укрбізнесі.

Окрім того, робота на Укрбізнесі це:

• безкоштовне навчання та оплачуване стажування;
  • офіційне працевлаштування, оплачувана відпустка, соцпакет;
  • зручний графік роботи - понеділок - п'ятниця, з 8:00 до 17:00 години, субота-неділя - вихідні;
  • конкурентна заробітна плата (оклад + премія + бонуси).

Вимоги дуже прості:

• грамотна усна мова, хороша дикція
  • готовність швидко навчатися, оволодівати знаннями в різних предметних областях
  • знання ПК: вільне володіння офісними додатками
  • комунікабельність, стресостійкість, пунктуальність
  • вітається вища освіта, володіння додатковими мовами, досвід роботи оператором call-центру, служб підтримки, телепродаж, інтерв'ювером в дослідницькій компанії.

Пройдіть тест на http://promo.ub.ua/manager і дізнайтесь, на скільки вам підходить ця робота.

Електронна адреса для відправки резюме [email protected]

Опубліковано

конкурентна заробітна плата (оклад + премія + бонуси).

Блін! Невже не доходить з одного разу??

Суму вкажіть. Бо оклад в 1000 грн (законна мінімалка) і брнуси в сумі ХЗ + премія в сумі ХЗ = ХЗ а не ЗП!

Опубліковано

конкурентна заробітна плата (оклад + премія + бонуси).

Бл*ть! Невже не доходить з одного разу??

Суму вкажіть. Бо оклад в 1000 грн (законна мінімалка) і брнуси в сумі ХЗ + премія в сумі ХЗ = ХЗ а не ЗП!

Не знаю чи комусь це допоможе... але раз тут вже нецензурні висловлювання пішли, то ок:

Оклад від 1200 до 5000 (середній по відділу - 2800-3300)

Премія (% з продаж) від 7 до 16% (середній по відділу - 11-13)

Бонуси різні, бувають в грошовому еквіваленті, бувають туристичні подорожі за рахунок компанії, бувають цінні подарунки.

Опубліковано

gelios, А одразу не можна було розписати?? Як діти малі.

А щодо нецензурних висловлювань, то це емоції і відраза на Ваші пости!

А щодо Укрбізнесу, то ви мене по телефону так зай* задовбували.. що вже хотілося матюками послати ваших менеджерів!!! Просиш 17 разів - не телефонуйте, нам нічого не потрібно розкручувати! Ні, кожен тиждень НОВИЙ манагер телефонує і задовбує.

P.S. Скарги читаю я. Ія сам себе "покараю" за нецензурні вислови.

Опубліковано

дуже шкода, що ви як власник (модератор?) перетворюєте абсолютно нейтральну (в плані емоцій) тему на власному ж ресурсі в емоційне зясування якихось стосунів, до яких зокрема я маю дуже опосередковане відношення

Опубліковано

дуже шкода, що ви як власник (модератор?) перетворюєте абсолютно нейтральну (в плані емоцій) тему на власному ж ресурсі в емоційне зясування якихось стосунів, до яких зокрема я маю дуже опосередковане відношення

Женя не власник даного ресурсу, а обраний власниками для того щоб слідкувати за порядком на ресурсі. Ніби правильно висловився.

Опубліковано

Ну от.. .Портал займається інтерент-маркетингом, дають оголошення і т.п..... І, разом з тим, не знають, шо модератор на форумі лише слідкує за порядком, а не є власником... Про яку роботу в інтернеті може йти мова???

Опубліковано

1) Я не власник Ресурсу. І не співвласник. Я слідкую за порядком.

2) Я людина. І також маю право на емоції. Особливо коли людине слухають те, що їм говорять.

3) Стосунків не з'ясовую. Я вдруге уже прошу Вас вказати розмір ЗП. (1-й раз було в темі про помічника керівника)

4) Тут (у розділі) є поради, щодо оформлення тем. Варто було б прочитати!!

• 3 тижня потому...
  • Адміністратори
Опубліковано

Обманювати, в малесенькому місті Луцьк. :)

Укрбізнес та його власника знають усі, так що можуть писати усе що завгодно.

Висновки здебільшого уже зроблені.

Опубліковано

1200-5000? та ладно. Працювала, знаю. перший місяць мала 500 грн, другий - 700.

знач мало пакетів продала :_08:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...