Taxist Опубліковано 7 Січня, 2013 в 10:53 #1 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 10:53 Знайомий хоче купити собі такий велосипед, як він у їзді, чи стоїть такий купляти, бо щось він не дуже і дешево стоїть!!! ?
Andruha_gpz28 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 11:19 #2 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 11:19 Ракета!!! Але педалі все одно треба добре крутити! )))
Taxist Опубліковано 7 Січня, 2013 в 11:20 Автор #3 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 11:20 Ракета!!! Але педалі все одно треба добре крутити! )))і що він стоїть тих горшей??? чи може є якась альтернатива???
Andruha_gpz28 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 11:21 #4 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 11:21 Є. Деу ланос. ))Ну тут ще нехай подивиться. http://www.specialized.com.ua/epic-catalogs/Але скальпель з лефті то фетішизм ще той. Я аналогів не знаю.
Political Опубліковано 7 Січня, 2013 в 11:49 #5 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 11:49 бляха муха! купіть собі авто!
SanyaSS Опубліковано 7 Січня, 2013 в 11:51 #6 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 11:51 велосипед за 97 тисяч... він що позолочений?
madkot Опубліковано 7 Січня, 2013 в 11:56 #7 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 11:56 велосипед за 97 тисяч... він що позолочений?та ні карбоновий
Political Опубліковано 7 Січня, 2013 в 12:00 #8 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 12:00 а такого ровера не хочете? http://auto.ria.ua/a...9094.html ціна така ж самаЯ звісно вибачаюсь шо лізу не в своє діло але ви або мажорчик зажерливий куди немаєте гроші діти або ідіот повний, якщо не маєте куди діти грошей то у нас в луцьку є багато нужденних і хворих дітей то могли б пожертвувати, а якщо ви ідіот то пораджу вам за ті гроші купити хороше авто то повірте потім не пошкудуєте!
Lexx_Giant Опубліковано 7 Січня, 2013 в 12:34 #9 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 12:34 Якщо не маєш, що сказати по темі, краще промовчи.З.І. Скальпелі професійні гоночні велосипеди.. Якщо знайомий гонщик такого класу, йому нашої поради не треба.. а якщо щоб стояв в гаражі і друзям проказувати.. то тим більше хай купує.. "панти" зараз дорого коштують.))))З.І.І. Хай долучається до покатушок.. на авто заїхати туди .. куди доїде вел... не реально.)) Нові відчуття гарантуємо.)
Andruha_gpz28 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 13:00 #10 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 13:00 Лєкс, якщо цей покупець не з Марса і ще й гонщик такого класу, то хтось з нас вже б щось про нього знав, та й нафіг би йому були чиїсь поради.А якщо велосипед купується тільки тому, що є за що, і хочеться щось друзям показувати, то це особиста справа кожного. На рахунок порад купити машину, то тут ситуація така, що машиною за 12 кілобаксів нікого не здивуєш, а от ровером - зовсім інша справа. )
odna Опубліковано 7 Січня, 2013 в 15:05 #11 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 15:05 Я звісно вибачаюсь шо лізу не в своє діло ... Так, ви лізете не в своє діло. Коли ви висловлюютесь про те, про що не маєте поняття, ви виглядаєте, в кращому випадку, смішним.
AK88 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 16:04 #12 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 16:04 Знайомий хоче купити собі такий велосипед, як він у їзді, чи стоїть такий купляти, бо щось він не дуже і дешево стоїть!!! ?1. Як він у їзді? Припускаю, що тут ніхто не скаже, виходячи з особистого досвіду саме про цю модель.2. Чи стоїть такий купляти?Вирішувати тільки потенційному покупцю.3. бо щось він не дуже і дешево стоїть!!!Кожному - своє. Якщо знайомий може собі таке дозволити, це його право.А взагалі, перш ніж купуєш будь-яку річ, в тому числі і велосипед, варто задавати собі питання "Навіщо?"Варіанти: Змагання/панти/відпочинок/постійний засіб пересування і т.д.Лише коли буде відповідь на це питання, присутні тут зможуть щось сказати предметно.Про марку Cannondale хороші відгуки. У мене самого велосипед цього виробника. Щоправда, модель значно дешевша. Особисто я цілком задоволений. Мої потреби він повністю задовольняє.Після того, як Ваш знайомий дасть відповідь на питання "Навіщо?", варто щоб він вказав ціновий діапазон - скільки готовий віддати грошей за велосипед. Від і до.Якщо це бізнесмен, то хороший бізнесмен завжди оцінює ефективність вкладення коштів і можливість економії.Один знайомий підприємець (не останній в Луцьку) купив собі б.у. велик і цілком задоволений. Щоправда, вартість покупки покупки значно нижча за Cannondale SCALPEL TEAM. Використовує для відпочинку/підтримання фізичної форми, а не для понтів.Ну і порадив би Вашому знайомому, як і будь-якому іншому потенційному велосипедисту, перш ніж робити таке придбання, почитати спеціалізовані форуми, статті , а також ознайомитись із базовими поняттями.на кшталт:Жорсткий/хардтейл/двохпідвісРама/вилка/колеса/обвіс/гальма і т.д.Колеса: 29 дюймів vs 26 дюймівОбвіс: Shimano vs SRAMГальма: гідравлічні/ механічніві-брейки/дискові і т.д....Чим більше такої інформації знаєш, тим важче вибрати конкретну модель велосипеда. Але вже у випадку покупки зменшується ймовірність чухання голови і запитання "А якого милого я ввалив у цей байк стільки бабок?"P.S. Не претендую на істину в останні
vampirich Опубліковано 7 Січня, 2013 в 16:15 #13 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 16:15 в мене підозра, що якби знайомий дійсно надумав би купляти такий вел, то шукаючи поради, питався б "чи варто" у того, хто в тому хоч трошки розбирається.А якщо просто просто купляється для понтів, то тоді питання "чи варто" відпадає взагалі, бо чим дорожче, тим більше варто.Тому думається, що ця тема такий собі невдалий спосіб потролити велосипедистів, і нема ніякого знайомого, і ніхто нікуди не збирається
AK88 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 16:23 #14 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 16:23 Тому думається, що ця тема такий собі невдалий спосіб потролити велосипедистів, і нема ніякого знайомого, і ніхто нікуди не збираєтьсяНа це наштовхує і назва прикріпленого файлу: ололооолооол.jpg
Taxist Опубліковано 7 Січня, 2013 в 16:30 Автор #15 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 16:30 Тому думається, що ця тема такий собі невдалий спосіб потролити велосипедистів, і нема ніякого знайомого, і ніхто нікуди не збираєтьсяНа це наштовхує і назва прикріпленого файлу: ололооолооол.jpgНе гоніть! мій знайомий дійсно в батьків замовив цей вел. на день народження собі. Я тут написав бо багато веломанів тут є, і думав може є якісь кращі альтернативи!!!П.С. Мій знайомий не з Луцька а живе у Львові.
madkot Опубліковано 7 Січня, 2013 в 16:40 #16 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 16:40 Не гоніть! мій знайомий дійсно в батьків замовив цей вел. на день народження собі. Я тут написав бо багато веломанів тут є, і думав може є якісь кращі альтернативи!!!П.С. Мій знайомий не з Луцька а живе у Львові.кращі альтернативи? це ви гоните, а ще більше гонить ваш знайомий. як би там не було - хоч за 100 тисяч баксів може байк купити - але при цьому варто знати, що як і у фотоапаратах крутих немає кнопки "шедевр", так і тут - крутий вел не гарантує того, що він стане крутим велосипедистом і думаю йому буде дуже незручно коли хтось взує його елементарно на каманчі чи навіть аісті ))))пораду подумати чи це все йому реально треба варто сприйняти більш серйозніше.без образ - крутий дорогий велосипед оцінять люди котрі знають скільки він коштує, більшість середньостатистичних людей просто не повірять, що він стільки коштує, але чи оцінять прокладку між кермом і сидінням - це вже залежить від реальних здібностей та навиків людини.
Political Опубліковано 7 Січня, 2013 в 16:40 #17 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 16:40 Тому думається, що ця тема такий собі невдалий спосіб потролити велосипедистів, і нема ніякого знайомого, і ніхто нікуди не збираєтьсяНа це наштовхує і назва прикріпленого файлу: ололооолооол.jpgНе гоніть! мій знайомий дійсно в батьків замовив цей вел. на день народження собі. Я тут написав бо багато веломанів тут є, і думав може є якісь кращі альтернативи!!!П.С. Мій знайомий не з Луцька а живе у Львові.А самому заробити твому другові слабо?? нема цінності заробленим грошам от і все, не люблю такіх мажорів , он діти від раку вмирають і ніякої помічі а тут від пантів і можорнічества вєлікі по 12 тис баксів. Можете мене тут хоч осуджувати у мінусувати усі, мені пох якщо ви підтримуєте такіх во от маминотатових синочків.
Taxist Опубліковано 7 Січня, 2013 в 16:56 Автор #18 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 16:56 А самому заробити твому другові слабо?? нема цінності заробленим грошам от і все, не люблю такіх мажорів. По тому як ви це пишете ви не те що не любите, а просто чорна зависть у вас, що у вас не такі батьки. Що ви рахуєте чужі гроші??? краще навчіться заробляти такі гроші, а потім їх усі пожертвуйте, як ось тут поп говорить!!!
madkot Опубліковано 7 Січня, 2013 в 17:02 #19 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 17:02 Я не є експертом у велосправі, але розумію, що велосипеди такого рівня -це не просто байк щоб покататися - це серйозний апарат, котрий сконструйований для професіоналів, котрі будуть його використовувати на всі 100%. якщо його використовувати для покатушок - то це просто пуста трата грошей і особливого чогось від нього не відчуєш. А самому заробити твому другові слабо?? нема цінності заробленим грошам от і все, не люблю такіх мажорів. По тому як ви це пишете ви не те що не любите, а просто чорна зависть у вас, що у вас не такі батьки. Що ви рахуєте чужі гроші??? краще навчіться заробляти такі гроші, а потім їх усі пожертвуйте, як ось тут поп говорить!!! справа не в заздростях, а у людських ціностях. те що у нього такі батьки - чудово, але ще краще буде, коли від буде достойним своїх батьків, може вже і є так, але думаю ні - інакше сам би купив. звісно багаті батьки можуть дуже багато давати своїм дітям, та як показує досвід - те що дістається легко - майже не цінується. а те що зроблене і зароблене своїми руками безцінне на довгі роки...
Deemon Опубліковано 7 Січня, 2013 в 17:03 #20 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 17:03 Political, та ну, все значно простіше, чи не так? *Хоча б собі зізнайся у цьому...*
Taxist Опубліковано 7 Січня, 2013 в 17:07 Автор #21 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 17:07 справа не в заздростях, а у людських ціностях.те що у нього такі батьки - чудово, але ще краще буде, коли від буде достойним своїх батьків, може вже і є так, але думаю ні - інакше сам би купив.звісно багаті батьки можуть дуже багато давати своїм дітям, та як показує досвід - те що дістається легко - майже не цінується. а те що зроблене і зароблене своїми руками безцінне на довгі роки...Никогда не делай выводов о человеке, пока не увидишь его поступковОсь прочитай тут притчу 6 повідомлення! http://board.lutsk.u...ushie-soznanie/
madkot Опубліковано 7 Січня, 2013 в 17:21 #22 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 17:21 А я жодних висновків не зробив крім того, що людина не знає чого вона хоче, бо якби знала то не запитувала і того, що заробити саме не може поки що. На мою думку байка за 500 доларів хватить з головою на рік-два, щоб зрозуміти, що купляти потім...,
b0rg Опубліковано 7 Січня, 2013 в 17:42 #23 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 17:42 ай ай, велоспільноту тож затролили? і шо, деякі даж повелись? ))
Taxist Опубліковано 7 Січня, 2013 в 17:59 Автор #24 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 17:59 ай ай, велоспільноту тож затролили? і шо, деякі даж повелись? )) Ну як бачеш П.С. Перманентний бан не лякає єслі что
b0rg Опубліковано 7 Січня, 2013 в 18:05 #25 Опубліковано 7 Січня, 2013 в 18:05 ну всьо, зажогтесь там тема була про гімнастіку дня вагінальних м'язів - а нука покажи клас, начни холівар там )))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.