Перейти до змісту

Допоможіть налаштувати ESET Smart Security 5.0.95.5

Andriy_L

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене там де написано -сервер обновлений - и кнопка -изменить- вона прозрачна, тобто не активна. що зробити щоб її активувати?????? там промишу сайт обновення. але шось не знаю як активувати кнопку ИЗМЕНИТЬ.

Опубліковано

слухай.

я дивлюсь там в тому файлі на закачку стоїть 6 смарт секюріті, в тотент клієнті так пише.

а в мене вже стоїть 5 то нічого???чи просто зняти галочку з того файта а лишити тільки инструкцію та reg файл

Опубліковано

скачав.

всі 3 файла

ESET Smart Security 6.0.306.2 RePack (x86-x64) by SmokieBlahBlah

Вкл. выбор сервера обновлений

Инструкция по вкл. выбора сервера обновлений

і з ними що робити???

Опубліковано

відключаєш тимчасово антівірус заходиш в гугл водиш hhuu далі думаю зрозумієш і буде тобі щасття

Опубліковано

Ввиду глючности интерфейса программы после включения выбора сервера обновлений не стал вшивать твик в инсталлятор.

Включат те, кому действительно нужно.

Проделываем следующее:

1. Заходим в расширенные настройки\Компьютер\HIPS и снимаем галку "Включить модуль самозащиты Self-defense"

2. Перезагружаемся

3. Двойной щелчок по файлу "Вкл. выбор сервера обновлений.reg" из раздачи, соглашаемся на внесение изменений в реестр

4. Возвращаем снятую галку "Включить модуль самозащиты Self-defense" на свое место

то для 6 смарт секюріті а в мене 5, чи це не має різниці

чи робити так і не мучитись???

нах паритись став безкоштовні альтернативи

блін вже заїло воно.мушу зробити!!!

Опубліковано

ОБНОВИВ!!!

тільки з кодом та паролем

але хочеться щоб не шукати їх напастой.

щоб саме шукало їх!!!

Ввиду глючности интерфейса программы после включения выбора сервера обновлений не стал вшивать твик в инсталлятор.

Включат те, кому действительно нужно.

Проделываем следующее:

1. Заходим в расширенные настройки\Компьютер\HIPS и снимаем галку "Включить модуль самозащиты Self-defense"

2. Перезагружаемся

3. Двойной щелчок по файлу "Вкл. выбор сервера обновлений.reg" из раздачи, соглашаемся на внесение изменений в реестр

4. Возвращаем снятую галку "Включить модуль самозащиты Self-defense" на свое место

то для 6 смарт секюріті а в мене 5, чи це не має різниці

чи робити так і не мучитись???

хто що скаже!!!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Знову ж таки постала дана актуальна тема!!!

коди для активації.

хто має активні код, прошу поділитися!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...