Перейти до змісту

Куплю клавиатуру с подсведкой.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

З Новим Роком! Куплю клавиатуру с подсвічуванням. Власне уже знайшов таку за 200 грн. Якщо є де дешевше то тра 7 шт.

Опубліковано

купував схожу як на ссилці в компютеоному всесвіті вже працює 2 рік

звернись мож є в наявності

Опубліковано

Власне уже знайшов таку за 200 грн.

Теж собі шукав шось подібне, за твоїм посиланням досить непогана модель, але твоя ж ссилка каже що нема в наявності.

Якщо не секрет поділись джерелом, ти таку знайшов аж за 200 якщо це не одиничний екземпляр, я би взяв не роздумуючи.

(правда на фото Розетки клавіатура не має кириличних символів, хоча хтось виклав відео що є)

Опубліковано

Власне уже знайшов таку за 200 грн.

Теж собі шукав шось подібне, за твоїм посиланням досить непогана модель, але твоя ж ссилка каже що нема в наявності.

Якщо не секрет поділись джерелом, ти таку знайшов аж за 200 якщо це не одиничний екземпляр, я би взяв не роздумуючи.

(правда на фото Розетки клавіатура не має кириличних символів, хоча хтось виклав відео що є)

Купувалась не у Розетці. Фото неякісне, звиняйте, однак видно наявність кирилиці. Зв'яжуся з продавцем, якщо будуть в наявності повідомлю тут.

post-6592-0-76895800-1357308037_thumb.jp

Опубліковано

З Новим Роком! Куплю клавиатуру с подсвічуванням. Власне уже знайшов таку за 200 грн. Якщо є де дешевше то тра 7 шт.

Можу привезти під замовлення на кінець наступного тиждня

Trust eLight LED Illuminated Keyboard

Ціна 185грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...