Перейти до змісту

Де маршрутка?

SG008

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 319
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

тиць , подивився, спокійно допив каву і пішов на зупинку. :_02:

У меня в телефоне на Android 4.2 есть хорошая программа которая показывает в режиме реального времени где находится маршутка, при условии что она с GPS . Стою на остановке и уже знаю сколько мне еще ждать. Очень удобно, рекомендую

Опубліковано

тиць , подивився, спокійно допив каву і пішов на зупинку. :_02:

У меня в телефоне на Android 4.2 есть хорошая программа которая показывает в режиме реального времени где находится маршутка, при условии что она с GPS . Стою на остановке и уже знаю сколько мне еще ждать. Очень удобно, рекомендую

да ты шо!? :)

скажу больше: таких програм уже 3. и существуют они уже больше года помоему

• 1 місяць потому...
Опубліковано
...на Android 4.2 есть хорошая программа которая показывает в режиме реального времени где находится маршутка, ...

... таких програм уже 3...

нема часу шукати - поділись, плз, посиланнями на них... малій на планшет хочу поставити...

......

пошуком цю знайшов і цю... а третя? а яка кому краща?

......

ще цю знайшов...

Яку порадите? Якби мені користуватись - я б сам потестував і визначився б, а то для малої, хочеться щоб нормальна була.

Опубліковано

все вірно. перша програма також існує у платній і безкоштовній версії з рекламою

https://play.google.....utils.ptraffic

https://play.google....ils.hicktraffic

щодо другої важко сказати, давно пробував. помоєму вона здатна будувати маршрути, але не показує маршруток луцька онлайн.

третя у мене не працювала. хоча розробник казав що помилку виправив.

особисто я використовую платну версію першої програми.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Скажіть хто знає. Чому на сайті МАКа не оновлюється інформація про маршрутки? Невже сервіс вже загнувся?

А вибачаюсь. Вже обновляється інформація. На вихідних не обновлялась.

• 2 року потому...
Опубліковано

Вибачайте за "розкопки археолога", на Борді є, звичайно, свіжіша тема про маршрутки, але ця "новина" ближча саме до цієї теми... ОтжеУ

Луцьку просять штрафувати за відключений GPS у маршрутках

Цитувати

Штрафувати перевізників за відключений GPS у маршрутках, просять в Луцьку.

Про це йдеться в петиції, опублікованій на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

До таких заходів просять вдатися, оскільки неможливо відстежити рух маршруток через систему керування та моніторингу руху громадського транспорту.

«Перевіряти наявність їх онлайн, у разі відключення вважати такими, що не вийшли на маршрут, і штрафувати перевізника згідно укладеного договору. При можливості перевіряти на зупинках маршрутки, які під'їхали і чи вони відображаються в Cистемі керування та моніторингу руху громадського транспорту», – просить автор Олександр Барабошко.

Підтримати ініціативу можна за посиланням: http://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/674.

я підтримав

• 4 місяця потому...
Опубліковано
2 годин тому, d.u.a.l сказано:

З'явилась альтернатива для тих, кому не подобається офіційний клієнт і Транспорт.

було б добре добавити виведення інформації про "графік" маршрутки, як в офіційному Маку

Опубліковано

Чи ти знаєш щось, що не помітили інші? [emoji6]

P.S. Про який графік йдеться? В смарт маку, якщо тапнути на маркері маршрутки і далі ще раз на підказці - справа з'являється панель? Там де "Рух онлайн"? Як на мене - безтолкова інформація, на карті все куди наглядніше. Аналогічно "розумна зупинка" - користі 0, зайшов, вибрав зупинку, більше половини вказаних там маршруток з зірочкою - тобто без онлайн даних, по графіку. А як вони по графіку їздять, всі ми добре знаємо. Шукай вітра в полі. Ще й неіснуючі вже маршрути показує, типу 32.

Я трохи не про те. В Маку якщо тапнути на значок маршрутки, виводиться додаткова інфа для конкретного автобуса : графік (1,2,3,4 і т.д, номер маршрутки)
Опубліковано

В плеймаркеті, нижче напису Citybus Луцьк є ще один напис: d.u.a.l
Вибачай, думав, що то ти розробник

Опубліковано

Ну, наприклад мене цікавить маршрут #9 і конкретно в ньому рейси 1,4,7,10, які ідуть на Рованці. Всі інші рейси (2,3,5,6,8,9,11,12) ідуть тільки до Дружби народів. Вроді і маршрутка #4 також має змінний маршрут (Калина)
В твоій програмці по тапу значка буса таке (номер рейсу) не виводиться

Опубліковано
4 годин тому, d.u.a.l сказано:

Не знав про цю тему з номерами в графіку, хоч часом буває 9-ю їжджу (але не в Рованці)

Ну, якщо просиш ;)

Додав галочку в налаштування, через пару годин оновиться в Google Play, версія 1.0.1

P.S. Оновилось, можеш пробувати

Оновив. так це воно. Дякую.

Тільки дуже дрібно

Опубліковано
On 28.04.2017 at 0:37 PM, d.u.a.l said:

І ще одне - якщо додаток не закрити (наприклад, телефон сам заблокується через певний час, або якщо просто згорнути чи заблокувати), то маркери маршруток продовжують "їхати", а тому використовують процесор і садять батарею. Якщо ви завершили роботу з додатком (скажімо, ваша маршрутка вже під'їжджає до зупинки), то його просто треба закрити - для цього є пункт в меню, або просто можна двічі тапнути "назад". Вбивати через менеджер завдань (як, скажімо, той же Транспорт, який поки його не приб'єш, їсть батарейку) не потрібно

Корисна інформація. Думаю вона не завадила б спливаючим вікном (чи декількома, як в іграх при процесі навчання) при першому запуску. Там зміг би перерахувати всі ці фічі, а заодно - і галочку "більше не виводити". А так - виглядає непогано, протестую одразу, як тільки МАК запрацює.

Опубліковано
24 хвилин тому, d.u.a.l сказано:

МАК ніби запрацював, та чи надовго - вчора знову пів дня лежав. Цілий тиждень не могли вінчестер встановити :D

чия зараз та студія "Терен"  ??

Опубліковано
4 хвилин тому, d.u.a.l сказано:

Це хто такі? Розробники їх сайту?

типу того...

там колись фіг поймеш хто і що робив, а зараз тим більше...

Візор,Терен, Волинські імена...  в одному ж кабінеті на Потебні 50

Опубліковано
On 08.05.2017 at 13:25, d.u.a.l сказано:

Ти, здається, працював там раніше, якщо я не помиляюсь?

ні, не працював

• 3 тижня потому...
Опубліковано
43 хвилин тому, d.u.a.l сказано:

Прохання підписати, цілком підтримую автора - дістав той Візор, весь минулий тиждень не працював. Відповідно й CityBus нічого не показує, а більше брати дані нізвідки. Та й взагалі, набридло на зупинках стояти не знаючи де ті маршрутки їдуть ;)

https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/918

На таке не гріх й окрему тему створити... й закріпити навіть даби народ підтягнувся й був вкурсі...

й цю вдобавок... https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/917

хоча здається мені всі, хто дійсно вирішує щось, клали на ці петиції.....

Опубліковано
23 minutes ago, Pavelix said:

На таке не гріх й окрему тему створити... й закріпити навіть даби народ підтягнувся й був вкурсі...

На ФБ її, у групу https://www.facebook.com/groups/Nash.Lutsk.ua/

Опубліковано
2 годин тому, d.u.a.l сказано:

Прохання підписати, цілком підтримую автора - дістав той Візор, весь минулий тиждень не працював. Відповідно й CityBus нічого не показує, а більше брати дані нізвідки. Та й взагалі, набридло на зупинках стояти не знаючи де ті маршрутки їдуть ;)

https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/918

я то підписав, але по петиції:

Цитувати

Відповідальність "Візора" за несправність системи "МАК"

Підприємство надає відверто неякісні послуги. Система МАК працює так, як їй заманеться, щодня перебої. Як наслідок - суцільні незручності для пасажирів, які користуються онлайн-сервісом зі смартфону чи ПК. Протягом останніх днів система не працювала ВЗАГАЛІ. Фірма "Візор", яка обслуговує систему, отримує за це кошти і немалі. Це - кошти лучан, платників податків. Пропоную або розірвати угоду за неякісне надання послуги, штрафувати "Візор", або не платити за ті дні, коли були перебої.

Автор: Дуля Пилип Альфредович

Наскільки мені по пам'яті здається, то витрати по експлуатацію "МАКу" покладені на власників маршруток, а не з міського бюджету (тобто, не "кошти лучан, платників податків"

1 година тому, Pavelix сказано:

й цю вдобавок... https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/917.

Текст петиції:

Цитувати

створення й контроль за дотриманням графіку руху маршртних транспортних засобів у м.Луцьку

Шановні громадяни, ми часто із вами стикаємось з питанням доїзду додому вечірній час, адже графік руху маршрутних транспортних засобів у м.Лцьку, наскільки мені відомо, відсутній, або ж його не дотримуються водії. Пропоную створити робочу групу по створенню та контролю за дотриманням графіку руху маршрутних транспортних засобів містом та ввести суттєві штрафи у разі порушення. Думаю це можна здійснити з допомогою системи m@k, яка визначаєде саме знаходиться маршрутний транспортний засіб у поточниому часі. Хотілось би, щоб можна було побачити відображення на сайті часу постановлення й з"їзду трнспортного засобу із маршруту, сме із кінцевої/початкової точки руху, а також створення архіву для можливого аналізу даної інформації.

Автор: Вдовиченко Олег Васильович

Дата початку збору підписів: 26 травня 2017 р.

Олег Васильович не рахує за потрібне хоча б мимоглядом переглянути свою писанину на помилки? Ну читаєш як "твір" трійочника...

І по суті - графік руху ІСНУЄ. Інша справа, що водії весь час намагаються його порушувати. Ніяка "робоча група" не буде постійно сидіти на кінцевх зупинках з хронометром і відмічати (для цього, взагалі-то, і задумували "МАК").

Та й про саму "наглядувальну групу" то взагалі утопія... 1.ХТО? створять робочі місця для "вахтерів"? А чи може депутати самі серед своїх когось призначать сидіти і відмічати? Графік чергувань складуть :) а для цього тра ще одну групу створити "для створення графіку чергувань" :)

2. ЗА ЯКИЙ КОШТ? хто буде платити "вахтерам"? Міський бюджет? А чи може самі маршрутчики, щоб ті гарно відмічали? ;)

Короче, дурня.

Крім того, вже тих петицій по поганій роботі "МАКа" і недотриманні графіку було СТІЛЬКИ!,... без толку

• 4 тижня потому...
Опубліковано

По роботі сервера нема слів,  більш непрацює чим працює. Невже такі криворукі адміни бувають?

Опубліковано

при чому тут адміни, якщо більша половина маршрутчиків повимикали/поламали/повикидали трекери. Вони в них абсолютно не зацікавлені, навіть навпаки - вони проти них. А так як ніхто толком на них не насідає, не контролює, не примушує, не наказує - от і результат. І до дупи ті всі петиції

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...