jack74 Опубліковано 21 Жовтня, 2013 в 06:35 #126 Опубліковано 21 Жовтня, 2013 в 06:35 я ще ні разу не попав на неробочу систему (користуюсь час-від-часу)зараз працює, наприклад
PurePower Опубліковано 21 Жовтня, 2013 в 16:31 #127 Опубліковано 21 Жовтня, 2013 в 16:31 тиць , подивився, спокійно допив каву і пішов на зупинку. У меня в телефоне на Android 4.2 есть хорошая программа которая показывает в режиме реального времени где находится маршутка, при условии что она с GPS . Стою на остановке и уже знаю сколько мне еще ждать. Очень удобно, рекомендую
laser Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 08:53 #128 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 08:53 тиць , подивився, спокійно допив каву і пішов на зупинку. У меня в телефоне на Android 4.2 есть хорошая программа которая показывает в режиме реального времени где находится маршутка, при условии что она с GPS . Стою на остановке и уже знаю сколько мне еще ждать. Очень удобно, рекомендую да ты шо!? скажу больше: таких програм уже 3. и существуют они уже больше года помоему
jack74 Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 19:16 #129 Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 19:16 ...на Android 4.2 есть хорошая программа которая показывает в режиме реального времени где находится маршутка, ...... таких програм уже 3...нема часу шукати - поділись, плз, посиланнями на них... малій на планшет хочу поставити.........пошуком цю знайшов і цю... а третя? а яка кому краща?......ще цю знайшов...Яку порадите? Якби мені користуватись - я б сам потестував і визначився б, а то для малої, хочеться щоб нормальна була.
laser Опубліковано 5 Грудня, 2013 в 07:53 #130 Опубліковано 5 Грудня, 2013 в 07:53 все вірно. перша програма також існує у платній і безкоштовній версії з рекламоюhttps://play.google.....utils.ptraffichttps://play.google....ils.hicktrafficщодо другої важко сказати, давно пробував. помоєму вона здатна будувати маршрути, але не показує маршруток луцька онлайн.третя у мене не працювала. хоча розробник казав що помилку виправив.особисто я використовую платну версію першої програми.
Shturman Опубліковано 8 Січня, 2014 в 19:26 #131 Опубліковано 8 Січня, 2014 в 19:26 Скажіть хто знає. Чому на сайті МАКа не оновлюється інформація про маршрутки? Невже сервіс вже загнувся?А вибачаюсь. Вже обновляється інформація. На вихідних не обновлялась.
jack74 Опубліковано 27 Листопада, 2016 в 14:16 #132 Опубліковано 27 Листопада, 2016 в 14:16 Вибачайте за "розкопки археолога", на Борді є, звичайно, свіжіша тема про маршрутки, але ця "новина" ближча саме до цієї теми... ОтжеУ Луцьку просять штрафувати за відключений GPS у маршрутках Цитувати Штрафувати перевізників за відключений GPS у маршрутках, просять в Луцьку. Про це йдеться в петиції, опублікованій на сайті Єдиної системи місцевих петицій. До таких заходів просять вдатися, оскільки неможливо відстежити рух маршруток через систему керування та моніторингу руху громадського транспорту. «Перевіряти наявність їх онлайн, у разі відключення вважати такими, що не вийшли на маршрут, і штрафувати перевізника згідно укладеного договору. При можливості перевіряти на зупинках маршрутки, які під'їхали і чи вони відображаються в Cистемі керування та моніторингу руху громадського транспорту», – просить автор Олександр Барабошко. Підтримати ініціативу можна за посиланням: http://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/674. я підтримав
SunSeth Опубліковано 27 Листопада, 2016 в 15:24 #133 Опубліковано 27 Листопада, 2016 в 15:24 Підписав і зашерив в ФБ.
Гість rl72 Опубліковано 25 Квітня, 2017 в 11:03 #134 Опубліковано 25 Квітня, 2017 в 11:03 2 годин тому, d.u.a.l сказано: З'явилась альтернатива для тих, кому не подобається офіційний клієнт і Транспорт. було б добре добавити виведення інформації про "графік" маршрутки, як в офіційному Маку
Гість rl72 Опубліковано 25 Квітня, 2017 в 13:25 #135 Опубліковано 25 Квітня, 2017 в 13:25 Чи ти знаєш щось, що не помітили інші? [emoji6] P.S. Про який графік йдеться? В смарт маку, якщо тапнути на маркері маршрутки і далі ще раз на підказці - справа з'являється панель? Там де "Рух онлайн"? Як на мене - безтолкова інформація, на карті все куди наглядніше. Аналогічно "розумна зупинка" - користі 0, зайшов, вибрав зупинку, більше половини вказаних там маршруток з зірочкою - тобто без онлайн даних, по графіку. А як вони по графіку їздять, всі ми добре знаємо. Шукай вітра в полі. Ще й неіснуючі вже маршрути показує, типу 32.Я трохи не про те. В Маку якщо тапнути на значок маршрутки, виводиться додаткова інфа для конкретного автобуса : графік (1,2,3,4 і т.д, номер маршрутки)
Гість rl72 Опубліковано 25 Квітня, 2017 в 13:28 #136 Опубліковано 25 Квітня, 2017 в 13:28 В плеймаркеті, нижче напису Citybus Луцьк є ще один напис: d.u.a.lВибачай, думав, що то ти розробник
Гість rl72 Опубліковано 25 Квітня, 2017 в 14:35 #137 Опубліковано 25 Квітня, 2017 в 14:35 Ну, наприклад мене цікавить маршрут #9 і конкретно в ньому рейси 1,4,7,10, які ідуть на Рованці. Всі інші рейси (2,3,5,6,8,9,11,12) ідуть тільки до Дружби народів. Вроді і маршрутка #4 також має змінний маршрут (Калина)В твоій програмці по тапу значка буса таке (номер рейсу) не виводиться
Гість rl72 Опубліковано 25 Квітня, 2017 в 20:42 #138 Опубліковано 25 Квітня, 2017 в 20:42 4 годин тому, d.u.a.l сказано: Не знав про цю тему з номерами в графіку, хоч часом буває 9-ю їжджу (але не в Рованці) Ну, якщо просиш Додав галочку в налаштування, через пару годин оновиться в Google Play, версія 1.0.1 P.S. Оновилось, можеш пробувати Оновив. так це воно. Дякую. Тільки дуже дрібно
itax Опубліковано 3 Травня, 2017 в 08:37 #139 Опубліковано 3 Травня, 2017 в 08:37 On 28.04.2017 at 0:37 PM, d.u.a.l said: І ще одне - якщо додаток не закрити (наприклад, телефон сам заблокується через певний час, або якщо просто згорнути чи заблокувати), то маркери маршруток продовжують "їхати", а тому використовують процесор і садять батарею. Якщо ви завершили роботу з додатком (скажімо, ваша маршрутка вже під'їжджає до зупинки), то його просто треба закрити - для цього є пункт в меню, або просто можна двічі тапнути "назад". Вбивати через менеджер завдань (як, скажімо, той же Транспорт, який поки його не приб'єш, їсть батарейку) не потрібно Корисна інформація. Думаю вона не завадила б спливаючим вікном (чи декількома, як в іграх при процесі навчання) при першому запуску. Там зміг би перерахувати всі ці фічі, а заодно - і галочку "більше не виводити". А так - виглядає непогано, протестую одразу, як тільки МАК запрацює.
Oli Опубліковано 8 Травня, 2017 в 09:36 #140 Опубліковано 8 Травня, 2017 в 09:36 24 хвилин тому, d.u.a.l сказано: МАК ніби запрацював, та чи надовго - вчора знову пів дня лежав. Цілий тиждень не могли вінчестер встановити чия зараз та студія "Терен" ??
Oli Опубліковано 8 Травня, 2017 в 10:01 #141 Опубліковано 8 Травня, 2017 в 10:01 4 хвилин тому, d.u.a.l сказано: Це хто такі? Розробники їх сайту? типу того... там колись фіг поймеш хто і що робив, а зараз тим більше... Візор,Терен, Волинські імена... в одному ж кабінеті на Потебні 50
Oli Опубліковано 9 Травня, 2017 в 23:26 #142 Опубліковано 9 Травня, 2017 в 23:26 On 08.05.2017 at 13:25, d.u.a.l сказано: Ти, здається, працював там раніше, якщо я не помиляюсь? ні, не працював
Pavelix Опубліковано 29 Травня, 2017 в 09:50 #143 Опубліковано 29 Травня, 2017 в 09:50 43 хвилин тому, d.u.a.l сказано: Прохання підписати, цілком підтримую автора - дістав той Візор, весь минулий тиждень не працював. Відповідно й CityBus нічого не показує, а більше брати дані нізвідки. Та й взагалі, набридло на зупинках стояти не знаючи де ті маршрутки їдуть https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/918 На таке не гріх й окрему тему створити... й закріпити навіть даби народ підтягнувся й був вкурсі... й цю вдобавок... https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/917 хоча здається мені всі, хто дійсно вирішує щось, клали на ці петиції.....
SunSeth Опубліковано 29 Травня, 2017 в 10:15 #144 Опубліковано 29 Травня, 2017 в 10:15 23 minutes ago, Pavelix said: На таке не гріх й окрему тему створити... й закріпити навіть даби народ підтягнувся й був вкурсі... На ФБ її, у групу https://www.facebook.com/groups/Nash.Lutsk.ua/
Pavelix Опубліковано 29 Травня, 2017 в 10:18 #145 Опубліковано 29 Травня, 2017 в 10:18 2 хвилин тому, SunSeth сказано: На ФБ її, у групу https://www.facebook.com/groups/Nash.Lutsk.ua/ Та вроді є уже там... посилання на новину про це з волиьнюс )
jack74 Опубліковано 29 Травня, 2017 в 11:23 #146 Опубліковано 29 Травня, 2017 в 11:23 2 годин тому, d.u.a.l сказано: Прохання підписати, цілком підтримую автора - дістав той Візор, весь минулий тиждень не працював. Відповідно й CityBus нічого не показує, а більше брати дані нізвідки. Та й взагалі, набридло на зупинках стояти не знаючи де ті маршрутки їдуть https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/918 я то підписав, але по петиції: Цитувати Відповідальність "Візора" за несправність системи "МАК" Підприємство надає відверто неякісні послуги. Система МАК працює так, як їй заманеться, щодня перебої. Як наслідок - суцільні незручності для пасажирів, які користуються онлайн-сервісом зі смартфону чи ПК. Протягом останніх днів система не працювала ВЗАГАЛІ. Фірма "Візор", яка обслуговує систему, отримує за це кошти і немалі. Це - кошти лучан, платників податків. Пропоную або розірвати угоду за неякісне надання послуги, штрафувати "Візор", або не платити за ті дні, коли були перебої. Автор: Дуля Пилип Альфредович Наскільки мені по пам'яті здається, то витрати по експлуатацію "МАКу" покладені на власників маршруток, а не з міського бюджету (тобто, не "кошти лучан, платників податків" 1 година тому, Pavelix сказано: й цю вдобавок... https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/917. Текст петиції: Цитувати створення й контроль за дотриманням графіку руху маршртних транспортних засобів у м.Луцьку Шановні громадяни, ми часто із вами стикаємось з питанням доїзду додому вечірній час, адже графік руху маршрутних транспортних засобів у м.Лцьку, наскільки мені відомо, відсутній, або ж його не дотримуються водії. Пропоную створити робочу групу по створенню та контролю за дотриманням графіку руху маршрутних транспортних засобів містом та ввести суттєві штрафи у разі порушення. Думаю це можна здійснити з допомогою системи m@k, яка визначаєде саме знаходиться маршрутний транспортний засіб у поточниому часі. Хотілось би, щоб можна було побачити відображення на сайті часу постановлення й з"їзду трнспортного засобу із маршруту, сме із кінцевої/початкової точки руху, а також створення архіву для можливого аналізу даної інформації. Автор: Вдовиченко Олег Васильович Дата початку збору підписів: 26 травня 2017 р. Олег Васильович не рахує за потрібне хоча б мимоглядом переглянути свою писанину на помилки? Ну читаєш як "твір" трійочника... І по суті - графік руху ІСНУЄ. Інша справа, що водії весь час намагаються його порушувати. Ніяка "робоча група" не буде постійно сидіти на кінцевх зупинках з хронометром і відмічати (для цього, взагалі-то, і задумували "МАК"). Та й про саму "наглядувальну групу" то взагалі утопія... 1.ХТО? створять робочі місця для "вахтерів"? А чи може депутати самі серед своїх когось призначать сидіти і відмічати? Графік чергувань складуть а для цього тра ще одну групу створити "для створення графіку чергувань" 2. ЗА ЯКИЙ КОШТ? хто буде платити "вахтерам"? Міський бюджет? А чи може самі маршрутчики, щоб ті гарно відмічали? Короче, дурня. Крім того, вже тих петицій по поганій роботі "МАКа" і недотриманні графіку було СТІЛЬКИ!,... без толку
Deemon Опубліковано 30 Травня, 2017 в 18:57 #148 Опубліковано 30 Травня, 2017 в 18:57 @d.u.a.l фотав 5 днів тому
DooM4aK Опубліковано 25 Червня, 2017 в 08:20 #149 Опубліковано 25 Червня, 2017 в 08:20 По роботі сервера нема слів, більш непрацює чим працює. Невже такі криворукі адміни бувають?
jack74 Опубліковано 25 Червня, 2017 в 10:21 #150 Опубліковано 25 Червня, 2017 в 10:21 при чому тут адміни, якщо більша половина маршрутчиків повимикали/поламали/повикидали трекери. Вони в них абсолютно не зацікавлені, навіть навпаки - вони проти них. А так як ніхто толком на них не насідає, не контролює, не примушує, не наказує - от і результат. І до дупи ті всі петиції
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.