Перейти до змісту

Втрачено портмоне

irqadmin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В районі тц Варшавський було втрачено портмоне коричневого кольору з документами.

Прохання повернути за винагороду.

0506005015

0975077085

Опубліковано

Можливо буде цікавим такий факт: при подачі оголошень про згубу документів краще не світити прізвищем. Так одразу відсіються ті, хто хоче розвести. В мене знайомий теж шукав документи, давав оголошення, але прізвище не вказав. Було повно дзвінків. Хтось хотів зустрітись, хтось обміняти документи на поповнення мобілки і т.д. Але ніхто не назвав на чиє прізвище були документи. Тільки відмазки, мовляв "документи не в мене, а в іншої людини, прізвище треба уточнити" і тому подібні.

Бажаю успішних пошуків.

Опубліковано

Skalyan, так у тебя кроме фамилии в паспорте ничего нет? :smile3: ну знает фамилию – хорошо. спроси что-то еще. отчество, группу крови и дату взятия образца, дату прописки или регистрации брака. для прав – серию, номер и дату выдачи. кроме того, если так беспокоишься насчет потери документов, не поленись и сделай электронные копии сканером или хорошей камерой. сделай нотариально заверенные важные страницы паспорта, права. чтобы на момент потери ты не оказался "у разбитого корыта"

Опубліковано

Це була рекомендація або порада. Звісно можна звірити й іншу інформацію, якщо пам'ятаєш. В мене наприклад група крові не вказана в паспорті, дату видачі паспорту чи прописки так одразу і сам не згадаю, хтось не одружений і дати реєстрації шлюбу чи народження дітей також немає. А прізвище є у всіх і я думаю кожен його пам'ятає :_04: , чи не так???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...