irqadmin Опубліковано 3 Січня, 2013 в 07:05 #1 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 07:05 В районі тц Варшавський було втрачено портмоне коричневого кольору з документами.Прохання повернути за винагороду.05060050150975077085
Skalyan Опубліковано 3 Січня, 2013 в 07:20 #2 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 07:20 Можливо буде цікавим такий факт: при подачі оголошень про згубу документів краще не світити прізвищем. Так одразу відсіються ті, хто хоче розвести. В мене знайомий теж шукав документи, давав оголошення, але прізвище не вказав. Було повно дзвінків. Хтось хотів зустрітись, хтось обміняти документи на поповнення мобілки і т.д. Але ніхто не назвав на чиє прізвище були документи. Тільки відмазки, мовляв "документи не в мене, а в іншої людини, прізвище треба уточнити" і тому подібні.Бажаю успішних пошуків.
Shkoder Опубліковано 3 Січня, 2013 в 09:49 #3 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 09:49 Skalyan, так у тебя кроме фамилии в паспорте ничего нет? ну знает фамилию – хорошо. спроси что-то еще. отчество, группу крови и дату взятия образца, дату прописки или регистрации брака. для прав – серию, номер и дату выдачи. кроме того, если так беспокоишься насчет потери документов, не поленись и сделай электронные копии сканером или хорошей камерой. сделай нотариально заверенные важные страницы паспорта, права. чтобы на момент потери ты не оказался "у разбитого корыта"
Skalyan Опубліковано 3 Січня, 2013 в 10:10 #4 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 10:10 Це була рекомендація або порада. Звісно можна звірити й іншу інформацію, якщо пам'ятаєш. В мене наприклад група крові не вказана в паспорті, дату видачі паспорту чи прописки так одразу і сам не згадаю, хтось не одружений і дати реєстрації шлюбу чи народження дітей також немає. А прізвище є у всіх і я думаю кожен його пам'ятає , чи не так???
Lexx_Giant Опубліковано 3 Січня, 2013 в 10:23 #5 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 10:23 Lutsk Board - Луцкий форум - Борда > Спорт / Розваги / Захоплення / Відпочинок> Велоparty / VeloParty> Стіл знахідокЛогічний ланцюжок зрозумів?
Fantom Опубліковано 3 Січня, 2013 в 11:04 #6 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 11:04 чорт, я думав що "портмоне" то вєлосіпєд ))))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.