Перейти до змісту

З 1 січня інформація про землю стане публічною

VilanS

Рекомендовані повідомлення

З 1 січня громадяни зможуть вільно користуватися публічною кадастровою картою, яка стане доступною через офіційний веб-сайт Держагентства земельних ресурсів.

http://map.dazru.gov...adastrova-karta

От тільки єдине але) ділянку показує і номер показує, а власника ділянки не показує, парадокс, що тут публічного)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та там щось і номери будинків не всі, і вулиці деякі не зовсім коректно нанесені... сенсу від цією карти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зато "освоїли" напевно кучу бабла на сервер, сайт і так далі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуууууже цікаво. Я вже виявив що на мою ділянку накладається ще якась. Буду "рить".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та взагалі - кууууууууууууууупа ділянок в Луцьку накладаються одна на одну. Чому так?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось неповна їхня карта

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо це за "приватна власність" на Глушецю біля філармонії зі сторони парку (869.13 кв.м) - 0710100000:11:044:0054?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуууууже цікаво. Я вже виявив що на мою ділянку накладається ще якась. Буду "рить".

Нічого дивного. В Луцьку було (не знаю як зараз) біля 30 землевпорядних фірм, кожна з яких "прив'язувала" ділянки до координат, як хотіли, часом - як могли. Були випадки коли прив'язували ділянку до однієї лише точки, тобто розвернути ділянку на пару градусів і накласти її на сусідню не так вже і складно було. Найменше таких накладень спостерігається на тих масивах, де приватизацією займалася якась одна фірма. І відразу видно який участок на тому масиві робила інша "зальотна" фірма.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А гляньте що в кварталі між Глушецем, Метельницького і Дубнівською робиться! Або карта глючить, або кадастрові "фірмочки" з координатами намутили. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

деякі ділянки взагалі на дорогу вилазять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще якщо власників понаписувати, то певно стільки емоцій було б і обговорень!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікава діляночка 0721885005:03:001:0073

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

руки тим креслярам повідбивати.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

руки тим креслярам повідбивати.

не тіки ..впорядникам, тут і сільська рада відмічається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та хз що там в тій Кадастровій карті.

а знаючи як бази по держустановах наповнювались - то ця карта чисто поржать

(крім тих, хто тут бабло "освоїв")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ділянка

0710100000:22:031:0103

Комунальна власність

для ведення особистого селянського господарства

0.0125 га

По факту там розташований бар "Млин". Все сходиться :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для ведення особистого селянського господарства

та там ніби як усі ділянки так підписані... Лише власність - або державна, або приватна, або комунальна.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0710100000:22:051:0026 чи 0710100000:11:051:0026 цікаві ділянки ще й приватні ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та там ніби як усі ділянки так підписані... Лише власність - або державна, або приватна, або комунальна.

Земельні ділянки наприклад біля Києва непідписані а мають номера (типу 2.2 або 1.18 чи 1.13.3) під кадастровим номером це - класифікація земель по цільовому призначенню.

.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0710100000:22:051:0026 чи 0710100000:11:051:0026 цікаві ділянки ще й приватні ...

схоже, це одна ділянка, тільки в базу координати по різному внесені?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов свою ділянку. По кадастровому номеру показує правильну площу і направляє на приблизні координати моєї вулиці тільки призначення не відповідає дійсності, а ось до номеру мого будинку йде прив'язка зовсім іншого кадастрового номеру з іншою площею!? А як шукати землю c/г призначення я так і не зрозумів. Кадастрового номера на Державному Акті немає, а по номеру акту не шукає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну загалом позитив. Технічно традиційно зроблено так собі, але вже є за що критикувати :)

Було б добре, щоб писало власників, але мабуть це не передбачено законом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...