Jump to content

Більше половини українців не будуть дивитися новорічне привітання Януковича

cemiynick

Recommended Posts

Posted

Як свідчать результати телефонного опитування громадян України, проведеного Центром зовнішньополітичних досліджень ОПАД з 26 по 30 грудня, 56% українців не будуть дивитися новорічне привітання Президента України Віктора Януковича.

Крім того, 13% ще не знають, чи будуть дивитися, а 31% сказали, що точно будуть дивитися новорічне привітання Президента України.

Серед причин, чому не будуть дивитися, половина респондентів з числа тих, що точно не будуть переглядати привітання, назвали особисте несприйняття і антипатію до Президента.

http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/1451965-bilshe-polovini-ukrayinciv-ne-budut-divitisya-novorichne-privitannya-yanukovicha-opituvannya

Posted

56% українців не будуть дивитися новорічне привітання Президента України Віктора Януковича.

брехня,

судя по последним выборам - не только будут смотреть, а и конспектировать

Posted

Ми його привітання дивився кожен раз в новиНАХ.

Він скаже типу такого:"Як я вже казав, я не люблю повторятись.....Жити стало краще, але в настпуному році буде взагалі повна с...ка" ну і далі по тексту.

Ніочг онового він не скаже. Треба буде глянути що пити буде шампсуік чи стопорік водочки.

Posted

дивитись не буду ь

Треба буде глянути що пити буде шампсуік чи стопорік водочки.

Цианістого калію чи ще якогось "горючого" напітку краще, щоб взяло добре)))

ПС. Всіх з наступаючим і Різдвом. Щоб У ВАШИХ бокалах був хороший напій!!!

Posted

Ні, таки привітання Гаранта потрібно глянути. А може там буде код для якоїсь лотереї: цифри, букви...

Posted

А я буду дивитись альтернативний виступ на ТВі. )

Підтримую. Минулого року дивились ТВІ, і цого теж будемо. Набагато цікавіше було-б послухати ту гоп-компанію, що насправді вирішує всі справи в Україні ....

А не цю надуту ляльку що тільки рот відкриває, та й то невпопад...

Наша сім’я його привітання ігнорує, це не наш президент. Та й пускати в дім його( з екрану навіть) - страшно, ще

вкраде шапку!)

Posted

Ну шо за Йо....лка у вас в хаті стоїть?

І шо ви пишете, я з Гути все і всіх бачу і чую кожного.

Декому голови повідкручую.

Posted

Вот, что мой знакомый опубликовал на Facebook, он режиссер, и в этих нюансах разбирается:

Ви бачили привітання Президента з Новим роком? Воно ж розкадроване! Поясню людською мовою. Зазвичай привітання пишуться одним дублем. Включили камеру, Президент прочитав текст на екрані і виключили камеру.

В Януковича вийшло все інакше. Включили камеру, прочитав речення, виключили камеру. Навели крупніше, включили, начитав, знову виключили.

П.С. Передивився попередні привітання Януковича і Ющенка. Вони теж розкадровані, але були довші і не так дрібно порізані. Тобто, читати з екрану Ющенко і Янукович попередніх років могли довше, хоча все-таки не одним дублем :( Що ж сталося з нашим Гарантом цього року?

П.П.С. Путін і Лукашенко свої привітання начитали одним дублем.

Posted

Мене вразило, що в цьому році після привітання не було гімну України

хто пам'ятає, гімн після привітання був в минулому році?

Posted

КОли з"явилась пика на ТВ. Я почав відкривати шампанське. Мені кажуть погодь ще рано. Я ще не встиг налити перший бокал як усьо закінчилось. БУв в адекваті нічого не зрозумів. ЦЕ тіпа по правилу краткость - сетра таланта?

Доречі про привітння Путіна. його привітання теж викликало купу обговорення бо голос не був схожим на його голос.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...