Перейти до змісту

Відключення абонентської плати в тарифі Супер МТС без плати за з’єднання та поповнень 0-35+

Рекомендовані повідомлення

Щоб відключити абонентську плату в тарифі Супер МТС без плати за з’єднання та поповнень 0-35+, потрібно набрати комбінацію -

*101*400#

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клас! Абонплата не нараховується тільки в ті дні, коли ви не дзвоните нікому! В сучасних умовах таких днів одиниці! В інші дні абонплата нараховується! Черговий лохотрон від МТС на новий рік!

Навряд чи найближчим часом ми отримаємо якісь нові і справді вигідні акції!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абонплата не нараховується взагалі. У будь-які дні. Користуюся даним тарифом уже більше місяця. + можна підключити акцію "Доступний закордон".

Одним словом, читайте цю тему, там все доступно розписано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Saddy, ваша ссилка дурня! Читайте офіційний сайт МТС http://www.mts.com.ua/ukr/actions.php?actions_next=&actions_id=456 ! Абонплата буде по любому в дні користування телефоном! Можливо ви нікому не телефонуєте, а тільки до вас? Або на початку цієї акції умови були інші і ви цим вчасно скористалися!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це Ви уважно читайте оф. сайт.

Дивіться картинку. Вся стаття тут. Зайдіть в розділ Послуги в межах тарифу - Супер без поповнення.

І давайте надалі без необгрунтоаних образ. ок?

Тим паче Новий РІк на носі! Всіх з наступаючим!

соррі за оффтоп

post-13465-0-57881900-1356951885_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Видаляти такі теми тре...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Видаляти такі теми тре...

А зачем удалять? Сейчас ввёл код, пришло сообщение - шановний абонент, протягом 24 годин ваша абонплата буде знижено до 0 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-3410-0-63286100-1356959640_thumb.pn

А тариф "Супер МТС без плати за з’єднання та поповнень 0-35+" чи інший?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клас! Абонплата не нараховується тільки в ті дні, коли ви не дзвоните нікому! В сучасних умовах таких днів одиниці! В інші дні абонплата нараховується! Черговий лохотрон від МТС на новий рік!

Навряд чи найближчим часом ми отримаємо якісь нові і справді вигідні акції!

Шановний у мене не знімає абонплату, у знайомих теж. Що не так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вартість доступу до акції «0 БЕЗ АБОНПЛАТ» становить 0,70 грн та знімається з основного грошового рахунку під час першого за добу вихідного дзвінка в мережі МТС;

?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Акція діє тільки, при умові, якщо у вас був тариф 42коп. за добу!!! В мене після ведення *101*400# вже тиждень рахунок на місці-60хв. і 30смс що дня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сейчас ввёл код, пришло сообщение - шановний абонент, протягом 24 годин ваша абонплата буде знижено до 0 грн.

аналогічно.

але виникає питання - чому на оф.сайті не написано про можливість тих, хто підключився до 21.09.12 відключити абон.плату набравши код *101*400#?

П.С. поки друкував повідомлення - прийшло смс "послугу "100% знижка на щоденну плату" підключено". тобто, цим кодом я не просто відключив абон.плату, а замовив послугу ))) але, знову ж таки, на сайті немає умов використання такої послуги. шозанах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і в мене на 2х номерах послуга не доступна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і в мене на 2х номерах послуга не доступна...

Значить не той тариф

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А послугу доступний закордон треба заново підключати чи залишається?

Хтось памятає комбінацію для її підключення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А послугу доступний закордон треба заново підключати чи залишається? Хтось памятає комбінацію для її підключення?

Послуга «Доступний закордон» буде підключена автоматично та безкоштовно впродовж доби після здійснення першого дзвінка.

Послуга доступна тільки абонентам тарифу «Супер МТС без плати за з'єднання та поповнень 0-35+», які знаходяться на території Волинської області.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А послугу доступний закордон треба заново підключати чи залишається? Хтось памятає комбінацію для її підключення?

Послуга «Доступний закордон» буде підключена автоматично та безкоштовно впродовж доби після здійснення першого дзвінка.

Послуга доступна тільки абонентам тарифу «Супер МТС без плати за з'єднання та поповнень 0-35+», які знаходяться на території Волинської області.

Це якщо новий стартовий купляти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли перевівся на «Супер МТС без плати за з'єднання та поповнень 0-35+» з іншого тарифу, то слід поповнитись на 40 грн.? тільки тоді будуть надаватися хвилини?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж перевівся, нічого не знімає з рахунку, лише тоді коли на інші оператори телефонуєш або смс шлеш.

Цікаво чим це закінчиця :_07: Можливо в один прекрасний момент прийде такий рахунок, що прийдеця номер змінювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100 хв і 30 смс

в мене тариф без плати за зєднання та поповнень 35+. якщо я наберу комбінацію *101*400# то в мене абонплата щоденна взагалі перестане зніматися??? Й нараховуватиметься 100 хвилин 30 смс??? Активовано до 27 вересня...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...