tamiris Опубліковано 9 Вересня, 2007 в 08:05 #51 Опубліковано 9 Вересня, 2007 в 08:05 вс і ці методики розроблені для дітей з розумовим відставанням . Умгу, тільки вони спочатку для таких розроблялись, а пізніше, коли в Монтесорі-садочках відстаючі діти стали краще розвиватись, ніж нормальні, то Монтесорі-садочки відкрили для всіх дітей. Юлямпочка, аську мені треба відкрити. Але вживу було би краще. Давай я розроблю кілька занять і маякну тоді, а після того судитимеш, яким чином працювати. Форумчани-то підтримують, але щось ніхто не написав, що віддав би дитину в таку групу. І ще: занятя в таких групах треба робити дешевше, ніж у "Світлинці".
Юлямпочка Опубліковано 9 Вересня, 2007 в 10:12 Автор #52 Опубліковано 9 Вересня, 2007 в 10:12 вс і ці методики розроблені для дітей з розумовим відставанням . Умгу, тільки вони спочатку для таких розроблялись, а пізніше, коли в Монтесорі-садочках відстаючі діти стали краще розвиватись, ніж нормальні, то Монтесорі-садочки відкрили для всіх дітей. Юлямпочка, аську мені треба відкрити. Але вживу було би краще. Давай я розроблю кілька занять і маякну тоді, а після того судитимеш, яким чином працювати. Форумчани-то підтримують, але щось ніхто не написав, що віддав би дитину в таку групу. І ще: занятя в таких групах треба робити дешевше, ніж у "Світлинці". Я не знаю, як воно виглядає в світлинці, але я собі трохи не так бачу функціонування. . Здибаємось, однозначно
Юлямпочка Опубліковано 21 Вересня, 2007 в 16:07 Автор #53 Опубліковано 21 Вересня, 2007 в 16:07 шось заглохла тема, в крайньому разі, хоч розрекламуйте між своїми знайомими.
RomaBoma Опубліковано 21 Жовтня, 2007 в 09:20 #54 Опубліковано 21 Жовтня, 2007 в 09:20 Шановні педагоги! Звертаюсь у першу чергу до вас! Особливо до автора теми, який також педагог... Будьте обережні!Дитина, вихована у великому колективі, як то група на 30 чи казарма, де є і лідери, і дідівщина, і відкопають (наголос на 2-й склад) за правду всім колективом, ще змалку переживає всі стреси і труднощі, в дорослий світ приходить достойною, чуйною і люблячою, і знає, "по чом фунт лиха".Дитина, яку все дитинство пестили, не випускали на вулицю до ровесників побити носи і коліна, вкрасти в сусідському саду вишень, яка жодного разу не отримала по носі від сусіда по горщику за відібрану іграшку і т. ін., в доросле життя прийде переконаним егоїстом, від її егоїзму страждатиме в першу чергу той, з ким вона побереться в загсі, а в другу чергу - батьки, які в дитинстві забагато свою дитину пестили.Не перелюбіть своїх дітей! Будьте обережні з індивідуальними няньками і мінімальними групами дітей! Вибирайте оптимальний варіант виховання своєї дитини! Не допустіть ситуації, коли вам буде 80 і ви не зможете самостійно пересуватися, а ваша дитина, яка змалку не навчена справжнім цінностям, чекатиме і сприятиме вашому відходу до іншого світу.
Юлямпочка Опубліковано 21 Жовтня, 2007 в 20:29 Автор #55 Опубліковано 21 Жовтня, 2007 в 20:29 Шановні педагоги! Звертаюсь у першу чергу до вас! Особливо до автора теми, який також педагог... Будьте обережні!Дитина, вихована у великому колективі, як то група на 30 чи казарма, де є і лідери, і дідівщина, і відкопають (наголос на 2-й склад) за правду всім колективом, ще змалку переживає всі стреси і труднощі, в дорослий світ приходить достойною, чуйною і люблячою, і знає, "по чом фунт лиха".Дитина, яку все дитинство пестили, не випускали на вулицю до ровесників побити носи і коліна, вкрасти в сусідському саду вишень, яка жодного разу не отримала по носі від сусіда по горщику за відібрану іграшку і т. ін., в доросле життя прийде переконаним егоїстом, від її егоїзму страждатиме в першу чергу той, з ким вона побереться в загсі, а в другу чергу - батьки, які в дитинстві забагато свою дитину пестили.Не перелюбіть своїх дітей! Будьте обережні з індивідуальними няньками і мінімальними групами дітей! Вибирайте оптимальний варіант виховання своєї дитини! Не допустіть ситуації, коли вам буде 80 і ви не зможете самостійно пересуватися, а ваша дитина, яка змалку не навчена справжнім цінностям, чекатиме і сприятиме вашому відходу до іншого світу.Ром, ти, вапче, про шо? Все нормально? Може, в тебе проблеми з малим Ромою? Що за патетика і горєчь в висловлюваннях? Як там справи?
tamiris Опубліковано 22 Жовтня, 2007 в 20:21 #56 Опубліковано 22 Жовтня, 2007 в 20:21 По-перше, хто вам сказав, що у люблячих батьків діти не ходять з розбитими носами? Я свого Ромку люблю дуже, але якраз ми з ним запровадили у своєму дворі моду на ходіння по калюжах в резинових чоботах (хоча ох скільки я наслухалась про себе як про нерадиву мамашку), колективне жування не печива, а яблук, гуляння по 4 год. в день і повзання по найвищих гірках без охів, ахів (хоч за спиною чула: "Ну не бояться батьки пускати дітей так високо). Ті батьки, які занадто опікуються дітьми і бояться, щоб вони де не впали, називаються "тривожними". І "тривога" зовсім не тотожне поняттю великої любові. Знаю про що говорю, бо маю перед очима не один приклад. По-друге, щоб навчитись дитині спілкуватись у великому колективі, треба спочатку освоїти малий. І згадайте школу: чи Ви спілкувались зі всіма учнями в класі????? Ви мали кілька друзів, може, компанію, а це й є - малий колектив. По-третє, методика Монтессорі, за якою Юля хотіла би працювати, передбачає виховання сильної, цілісної, інтелектуально і духовно багатої особистості, тому-то ця методика заборонялась у радянських садочках, бо радянська людина мала виховуватись сірою мишкою, гвинтиком, а тодішній системі непотрібні були особистості. До речі, 43 садок зараз працює за цією методикою. Ми говоримо про наше бажання працювати над своїми( а вже й чужими дітьми), бо мозок дитини у такому віці готовий сприймати інформацію, а вже з 7 років здібності дитини не такі великі. Це потрібне дітям, бо Вашій дитині в майбутньому буде легше жити: вчитись, працювати, взаємодіяти в колективі, бо в класі найбільшою повагою користуються саме здібні діти (досвід роботи з дітьми).
kostya Опубліковано 23 Жовтня, 2007 в 23:33 #57 Опубліковано 23 Жовтня, 2007 в 23:33 просто общайтесь и играйте со своими детьми побольше и на темы поразнообразнее. с рождения (можно и до).и вырастут они тогда и коммуникабельными и развитыми и творческими и так далее. и методики всякие совсем не обязательны.
Songoku Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 06:05 #58 Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 06:05 просто общайтесь и играйте со своими детьми побольше и на темы поразнообразнее. с рождения (можно и до).и вырастут они тогда и коммуникабельными и развитыми и творческими и так далее. и методики всякие совсем не обязательны.Кость а в самого часу то хватає на таке??
kostya Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 19:27 #59 Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 19:27 Дык а с чего собсно мне еще писать ? токмо с собственного опыта.
tamiris Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 20:20 #60 Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 20:20 просто общайтесь и играйте со своими детьми побольше и на темы поразнообразнее. с рождения (можно и до).и вырастут они тогда и коммуникабельными и развитыми и творческими и так далее. и методики всякие совсем не обязательны. Хлопці, а втілення усіх методик проводиться в ігровій формі. Ми про те й говоримо. Хто ж дітям у такому віці лекції читає????
Юлямпочка Опубліковано 27 Жовтня, 2007 в 19:00 Автор #61 Опубліковано 27 Жовтня, 2007 в 19:00 Хлопці, а втілення усіх методик проводиться в ігровій формі. Ми про те й говоримо. Хто ж дітям у такому віці лекції читає???? В нас, просто, за старим добрим правилом вважається, що якщо "виховуєш" дитину, то обов'язково її грузиш. НАРОД! МИ ДАВНО З ЦЬОГО ВИРОСЛИ! Ми з дітьми виключно бавимося!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.