Navrik Опубліковано 29 Грудня, 2012 в 23:52 #1 Опубліковано 29 Грудня, 2012 в 23:52 Народ підкажіть де можна відремонтувати планшет???Ainol 7 Tornadosна морозі екран поблимав і вирубився. Включити ніяк не можу. Прохання писати по темі.
EleKtrik Опубліковано 30 Грудня, 2012 в 08:48 #2 Опубліковано 30 Грудня, 2012 в 08:48 Народ підкажіть де можна відремонтувати планшет???Ainol 7 Tornadosна морозі екран поблимав і вирубився. Включити ніяк не можу. Прохання писати по темі.Більш того що в ноль сіла батарея, добре просушити і на ніч на зарядне, якщо не допоможе - розбирати і вручну стартувати.
Navrik Опубліковано 3 Січня, 2013 в 15:27 Автор #4 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 15:27 А що з гарантією?В китай не хочеться відправляти, дороще обійдеться(Народ підкажіть де можна відремонтувати планшет???Ainol 7 Tornadosна морозі екран поблимав і вирубився. Включити ніяк не можу. Прохання писати по темі.Більш того що в ноль сіла батарея, добре просушити і на ніч на зарядне, якщо не допоможе - розбирати і вручну стартувати.Як краще просушувати???Звертався в РЕМ- Сервіс. Не ремонтують планшети((
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.