Перейти до змісту

А Ви би хотіли жити в Києві?

Panterka22

А Ви би хотіли жити в Києві?   

182 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

до незнайомої людини нада говорить на Ви!

Здається, в Інтернеті звичним є звертання на "ти". Особливо на сайтах, які об'єднують людей за інтересами, в яких вже є щось спільне (хай навіть рідне місто), як то форуми.

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ігор, у мене питання- що об"єднує такі різні міста, що ти там був?? :)просто ульотна географія

Філіали компанії, де я працюю. Ну а частина з цих міст просто знаходиться десь поблизу, і туди легко можна з'їздити на деньок.

По лінку в підписі можеш перейти :) - там з фото і описами.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Я родом з Івано-Франківської області. Це моя колиска. Шкільні роки провела на Хмельниччині. Студентські роки і робочі будні пройшли у Хмельницькому на Поділлі. Ще з дитинства мріяла повернутись у рідні Карпати. Київ, Львів, Харків в основному день або два і все, робота, навіть часу не було щоб відчути місто. Колись думалось спочатку Київ, а потім Париж, а зараз на все дивишся іншими очима. Мала вибір жити в Києві чи Харкові, а приїхала на свято квітів до Луцька у колиску своєї улюбленої поетеси і закохалась у Ваше місто. А після Світязя взагалі сумніви всі відпали. Ваші ліси і озера - це як відлуння подиху рідних Карпат. Тому й прикипіла серцем до Волині.

Опубліковано
Я родом з Івано-Франківської області. Це моя колиска. Шкільні роки провела на Хмельниччині. Студентські роки і робочі будні пройшли у Хмельницькому на Поділлі. Ще з дитинства мріяла повернутись у рідні Карпати. Київ, Львів, Харків в основному день або два і все, робота, навіть часу не було щоб відчути місто. Колись думалось спочатку Київ, а потім Париж, а зараз на все дивишся іншими очима. Мала вибір жити в Києві чи Харкові, а приїхала на свято квітів до Луцька у колиску своєї улюбленої поетеси і закохалась у Ваше місто. А після Світязя взагалі сумніви всі відпали. Ваші ліси і озера - це як відлуння подиху рідних Карпат. Тому й прикипіла серцем до Волині.

Можливо на Волині зустріли своє кохання?))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...